Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech dziewczyny moje sztućce zostają w sferze marzeń narazie
Mąż powiedział że nie ma na mnie sił, że ciągle coś kupuje...
Kiedyś mi tak zakupy nie sprawiały radości a teraz chciałabym mieć wszystkoale czy to źle że chce mieć ładne sztućce? no chyba nie...
Torbę też mu pokazalam- zadowolony nie był ale jakoś przeżył
Nie wiem, ja chyba tymi zakupami sobie rekompensuje brak dziecka... bo jak na coś się nakręce to myślę tylko o tym (tak jak teraz o tych sztuccach) a nie o ciąży... -
Hej dziewczyny
dopiero wstałam i czekam aż brzuch przestanie boleć po zastrzyku. Zaczęłam kłuć się szybciej, dzisiaj jakieś 7 dpo. Jak zaskoczyło to nie będę sobie pluła w brodę że za późno czy coś
tempka ładnie rośnie, musi być dobrze
Lelek detektor tętna pewnie dobra rzeczmożesz być spokojniejsza
Miss jak mówisz że takie pustki w Lidlu a ja chciałam pojechać po pościel i pokrowce do samochodu;/ ale już dzisiaj nie chcialo mi się wcześniej wstawać, może później jakiś ochłap będzieco do sztuccow - dostalas premie, mozesz kupic
jak o tym marzysz to dlaczego nie
My dostaliśmy walizkę sztućców jakichś niemieckich na ślub. Fajne ale jeszcze nie używamy bo weźmiemy je na nowe mieszkaniena 12 osób są. A kiedyś lata temu na komunię dostałam od babci z Niemiec takie pozłacane na rączce to są w moim domu rodzinnym jako świąteczne;)
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miss, tok rozumowania dobry
ja bym poszła pewnie od razu w komplet na 12 osób, a co
I skoro zarabiasz, stać Cię, to czemu nie? Ja na moje sztućce wymarzone sobie oszczedzalam sama, udało mi się uzbierać prawie 800zl więc M nie miał nic do gadania
potem na ślub dostaliśmy od dziadkow właśnie z gerlacha, cała walizkę, ale wzór mi sie totalnie nie podoba, taki.. Babciny jest. Na razie leży u rodziców w piwnicy, może kiedyś przyjdzie pora
Jak ja coś kupię to mój M to tylko się śmiejeprzy czym staram się być oszczędna osoba i większość wypłaty idzie na konto oszczędnościowe
-
Hej dziewczyny my dzisiaj idziemy ze znajomymi na aquaman do kina, a wcześniej na burgera takiego fajnego dużego, tak za mną chodzi, ale były święta to trzeba było zapasy wyjesc
Mojego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 11:18
-
Alex brzuch dzielisz na 4 kwadraty dwie linie od pępka i a kazdym razem inny kwadrat. Dezynfekujesz bierzesz fald skory zastrzyk wkuwasz aspirujesz jak nie ma krwi, a nie tam to cud żeby w naczynie się wkluc to podajesz lek i wykuwasz. Na brzuchu pod kątem prostym do końca igłę
Można też w ramię to wtedy lat 45 stopniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 12:14
-
Hah, my sylwester w Zakopanem
Udało mi się wyrwać z domu na godzinę, musiałam na pocztę jechać, a że poczta czynna w galerii to od razu weszłam do H&M i udało mi się kupić staniki do karmienia - chyba na mnie czekały bo ostatni dwupak, w promocyjnej cenie 34,99 i jeszcze mój idealny rozmiarmega się cieszę
terka lubi tę wiadomość
-
Magda dwie pieczenie na jednym ogniu;) stanik z HM i z New Yorkera są spoko, nawet po intensywnym praniu nic się z nimi nie dzieje.
Ja dzisiaj wieczór pod kocem. Zmęczona jakaś jestem. Mama robi obiad to mogę odpocząćmy też sylwester w Zakopanem albo innym Krakowie;p
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A ja sprzątam, sylwester już pojutrze, jestem po staraniach w tym miesiącu, okres za niecałe 2 tyg i nie wiem czy powinnam pic czy nie
-
nick nieaktualnyDziewczyny
alez mam okropny bol glowy... przed ciaza miewalam migreny przynajmniej raz w miesiacu. Po zajsciu w ciqze minelo, a dzis powrocilo... Nie wiem juz co robic
Probowalam zasnac ale po zasnieciu nic nie pomoglo... Tabletek nie chce brac.
Odpalilam dyfuzor, dodalam troche olejku lawendowego i leze... Najgorsze, ze to taki bol, ze nie wiem czy to migrena czy to zatoki... Boli mnie cala glowa, szczeka, glowa z tylu, potylica, szyja... Normalnie wrak czlowieka -
nick nieaktualnyPanipuchatkowa, niestety nie mam cisnieniomierza
musze chyba sobie sprawic ... Zawsze bylam niskocisnieniowcem po mojej Mamie...
Sprobuje zasnac- wsypalam sobie do skarpetki dwa woreczki ryzu, wrzucilam do mikrofalowki i sobie przykladam takie cieple, to troszke mi lepiej.