Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa Magda właśnie, przypomniałam sobie co miałam Ci jeszcze napisać propo brzuszka
Mój najlepiej się czuje leżąc na brzuchu. I powiem Ci ze w tej pozycji puszcza też najwięcej bąków
Dzieci leżąc na brzuchu masuja sobie brzuszek, przez co nie ma problemów. No na mojego bynajmniej działa
Szczęśliwie 5msc bez problemów brzuszkowych, co to kolka-nie wiemyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Wasze dzieciaki już takie duże są! Dopiero odliczałyśmy do porodów Jeszcze chwila i będziecie wyczekiwać na dziecko Miss, Andi, moje i całej reszty staraczek Taką mam nadzieję
Kwestia wbicia igły na pewno, ewentualnie miejsca (chociaż robiłam po drugiej stronie niemal symetrycznie). Wcześniej wbijałam zawsze lekko pod ukosem, ale neoparin ma grubsze igły niż clexane i może zwyczajnie będzie bardziej leciało. Wystraszyła mnie ta krew po kąpieli, ale już dzisiaj jest dobrze, zrobił się strupek
Ja już się nie mogę doczekać wieczoru, w końcu mój upragniony od lat koncert Accantusa Później idziemy na kolację, więc randka z mężem w pełni Zastanawiam się jak się do tej Filharmonii ubrać...MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Alex, skoro potem kolacja to może jakoś seksownie elegancko?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja tak jak Ty mam nadzieję że już niedługo będziemy wszystkie odliczały na nasze porodu
I koniecznie musisz na dziś jakaś sukienkę założyć
A tak w ogóle to się witam
Ja jeszcze w łóżku wczoraj mieliśmy gości i trochę wypiliśmy- a co, ja też czasem muszę odreagować jeszcze tylko sylwestra przeżyć i wracam na dobre tory Dziś może z mężem na jakiś spacerek się wybierzemy żeby spalić troszkę wczorajszych kalorii haha ale mąż jeszcze smacznie chrapie
Wczoraj znowu szwagierka namawiała mnie na branie tabletek anty żeby mi się hormony unormowaly i po tym od razu ciąża będzie... No i wtedy włączył mi się tryb "lekarz" i dokładnie wyjaśniłam jej co ja myślę na ten temat- więcej już pewnie o tym nie wspomni
Trochę mnie wkurza że na każdym spotkaniu z nią ona próbuje mi wmówić że antykoncepcja jest taka fajna i że jak się odstawi to od razu się w ciąże zajdzie, ona od dziecka ma problemy z hormonami i przez to bierze tabletki anty i jej gin twierdzi że jak tylko zechce zajść w ciąże to w pierwszym cyklu po odstawieniu zajdzie... i naprawdę mam nadzieję że u niej tak będzie ale nie ma potrzeby namawiania na to samo innych bo każdy ma swój rozum i swoje życie, a poza tym nie powiedziane że jak ja nigdy nie brałam takich tabletek to czy u mnie nie zadzialaja na minus... bądź co bądź ja ten temat obgadalam z ginem i endo no i ze szwagierka która myśli że wie najlepiej...
Ech ale mniejsza o to
Chyba wstane i zrobię mężusiowi śniadanie
Życzę Wam udanego dnia :* -
Alex a może spódnibczkę i koszulę do tego i już kozaki pasują
Dziewczyny pewnie, że będziemy odliczać do Waszych porodów
Kciuki cały czas<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Problem w tym że ja w sukienkach nie chodzę mam tylko piankową bordową, jasno różową z koronką i długie ze 3 chyba muszę sobie jakąś małą czarną sprawić na takie okazje spódnicy też nie mam eleganckiej, pozostają czarne spodnie, botki i żakiet chybaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oprócz tego w co się wybieramy po przyjeździe do domu mamy kolejny problem - odciski nam gaz 27 grudnia ;/ właściciel nie zapłacił rachunków i teraz jesteśmy pewnie z tydzień bez kuchenki. Dzwonilismy, on się tłumaczył że zapomniał, a za gaz mamy 15 zł miesięcznie! Cholera mnie wzięła normalnie, jestem taka zła że z tego wszystkiego mnie brzuch rozbolał. Jechaliśmy szybko do media żeby kupić taka elektryczną jednopalnikową. A ten oszołom za to dostanie mniej kasy w tym miesiącu. Bo raz można zapomnieć ale już kolejny raz taki problem nam zrobił;/ wrrr jestem wscieklaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, nam kiedys odcieli prad w grudniu bo wlasciciel „zapomnial” zaplacic wyprowadzilismy sie dtamtad szybciutko.
Ja dzisiaj bardzo aktywny dzien mialam, a przed chwila wrocilismy z shoppingu- ludzi jak na skaranie, mnostwo.
A teraz odpoczywam, bo sie nalazilam ze az mnie nogi bola od tego i biodro...
Co do glowy, zrobilam zapas apapu i plastrow chlodzacych. Wzielam tez rano pol tabletki paracetamolu, przestalo bolec na tyle godzin i teraz znow zaczyna cmic glowa. Wezme druga polowke chyba i ten plaster przylepie. -
Lelek łącze się w bólu, mnie dzisiaj w nocy złapało i do tej pory boli. Ale nie chciałam brać tabletek bo heparyne biorę i acard i jeszcze by mi się coś namieszało. Czekamy już na koncert także zaraz się humor poprawi
Nam też kiedyś prąd odłączyli bo zapomniał. Dzisiaj dostał taki opiernicz że chyba wszystko do przodu poplaci. Ogóle ie mamy z nim dobrze bo się nie wtrąca, a że jest zacofany to zapominaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Eh a na nie wiem czy mnie nie przewialo ale wychodziłam tylko do kościoła i raz na te pocztę. Boli mnie gardło z prawej strony i ucho trochę nie jakoś mocno, ale to czuję. Wzięłam paracetamol, witaminę C, pije herbatę z miodem, grzeje się. Wczoraj mi było zimno to chyba był początek zła jestem, nie mogę być chora
-
Magda Wit c wex dużo tak że 2 g na raz i jutro znowu rano i wieczór. I herbatka i kocyk. Pamiętaj, że w razie przeziebienia najlepsza ochrona małej jest kp bo dajesz jej przecieciala, więc nie musisz ograniczać kontaktu ::
Magdaa21 lubi tę wiadomość