Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Piękne macie plany dziewczynki. U mnie z 'dobrych' wiadomości to to że nie ma jeszcze wyników i mam anemię.
Ojej... A jakie masz wyniki i na jakie jeszcze czekasz?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Puchatkowa, wiem sylwester w szpitalu jest słaby, na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że jak miałam dyżur na oddziale to z picollo z pacjentkami sobie życzenia skladalysmy i oglądaliśmy fajerwerki, oczywiście balony itp też były. Dla nas to też dzień, ktoś pracować musi, więc staramy się jakoś klimat trzymac
-
axie92 wrote:Chwilę temu... gruba, druga kreska. Na razie nie mogę w to uwierzyć, bo przy moim zestawie chorób - hashimoto, niedoczynność tarczycy, celiakia, alergie, astma itd... lekarze straszyli mnie, że zajmie to wieki. Więc siedzę sobie, patrzę na drugą kreskę... i naprawdę, nie wierzę.
wstaw zdjęcie tak uwielbiam oglądać dobre wiadomości
-
Axie gratulacje bardzo się cieszę!
Puszek wiem ze nie jest najgorzej. W święta naprawdę bylo sympatycznie. Tybardziej że dzisiaj wizyty będą na pewno do późna.
Terka z tego co wiem to hemoglobina 10.4 czekam na wymaz żeby mogli mi pessar założyć. Hemoglobina to mi strasznie spadła. -
Panipuchatkowa, biedna
a mówili kiedy może wyjdziesz?
Puszek, tylko że ona nie płakała. W sensie nie zauważyłam objawów kolki, po prostu chciała co chwilę jeść i nie chciała spać. Jedyne co zauważam to to że płacze bardzo jak kupke ma zrobić, staramy się jej masować brzuszek, ale minie kilka minut zanim zrobi. Dajemy jej dicoflor ale chyba nie działa do końca
Axie, gratulacje!szybko poszło
Alex, super, że się wyluzowaliscie - oby tak dalej, bez stresu i w trójkę -
Puchatkowa kochana, odbijecie sobie święta i Sylwestra za rok w trójkę już w domku :* Najważniejsze, żebyś była pod obserwacją. Porobią ci badania, założą ten szew i będzie wszystko w porządku. Mama i dzidzia najważniejsze :* Napiję się dzisiaj Picolo za wasze zdrowieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Widzę piccolo szaleje
My też piccolo dzisiaj a co!pewnie truskawkowe-kumpel ma dać znać jakie są
I bezalkoholowe piwo do tego a co! Szalejmy!
Axie-gratulacje!
Wejdź na stronę naforum.zapodaj.net i postępuj wg instrukcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 14:03
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm