Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny po nowym roku powoli chcemy rozglądać się za wózkiem i teraz tak mam małe mieszkanie będę trzymała wóz w przedpokoju, niby w bloku jest wozkarnia, ale mi się nie uśmiecha. Mieszkam na 1 piętrze bez windy. Auto pojemne, więc zmieszcze do bagażnika. I tak koleżanka cybex balios s poleca z wyglądu, ale on jest malutki. Mogę odkupić w od koleżanki po jednym dziecku anex sport, myślę jeszcze nad jedo fynn i ogólnie różne myśli mi przychodzą do głowy. Co polecacie?
-
Koncert cudowny!!! Mam nawet autografy! Siedzieliśmy w pierwszym rzędzie więc czekaliśmy z tej magii ile wlezie
później byliśmy na kolacji i właśnie przyszliśmy do domu, od razu łóżko;) naprawdę pięknie, polecam każdemu;)
Magdaa21, Mari92, terka, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Puszek my mamy wózek jogger by adamex 3w1. I jesteśmy zadowoleni
Alex super, że koncert udany
Axie to kciuki za jutrzejszy test
A my dzisiaj byliśmy u koleżanki na urodzinach
Dobranoc.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Magdaa21 wrote:Cześć Axie, kciuki za test
długo się staracie? Czy pierwszy cykl (bo pierwszy test)? Skąd jesteś?
CześćPierwszy cykl się staramy tak naprawdę. Dwa wcześniejsze - mniej uważalismy, ale omijalismy owulację
po ślubie jesteśmy ponad dwa lata, i jakoś czujemy, że to już czas
mieszkam obecnie w Łodzi
a Ty z jakiej części Polski?
-
axie92 wrote:Nie dałam rady przeczytać całego wątku - tyyyle wiadomości:) Ale jestem tu nowa (wcześniej dużo czytałam jedynie), rocznik 92
Jutro pierwszy test... i zaczynam się stresować! Dlatego czytam, jakoś z Wami mi raźniej!
Cześć!
Witamy serdecznie na naszym wątkufajnie że napisałaś
Oj tak, u nas sporo się dzieje, więc się nie dziwię że nadrabiać wszystkiego nie będzieszale Wciągniesz się jeśli będziesz chciała
Kciuki ogromne za teścik, pochwal się potem
PS mam siostrę w Łodzi i przez to mały sentyment do tego miastahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Witam się w sylwestrowy poranek
Witam nową staraczke, miło że się odezwałaśkciuki za teścik, podziel się z nami wynikiem
fajnie że poczekaliscie na decyzję o dziecko kiedy będziecie w pełni gotowi- większość ludzi uważa że od razu po ślubie para chce i musi mieć dziecko... A na to nie ma tak naprawdę odpowiedniej pory i nikomu niczego nie można wmawiać
dlatego super że czekaliscie na ten swój moment
I oczywiście trzymam kciuki żeby szybko zaowocowalo
A ja dziś wstałam jakaś nieprzytomnamuszę wrócić na dietę bo czuje się źle na zwykłym jedzeniu... brak mi energii na cokolwiek
Dziś jeszcze imprezka a już od jutra nowy rok, nowa Ja
i tym razem tak na poważnie haha nadchodzący rok będzie na pewno lepszy niż ten co dziś się skończy
i mocno w to wierzę
Życzę Wam udanej zabawy dziśoczywiście toascik ode mnie za Was dziś będzie
terka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się o porządnej i ludzkiej porze
Zdążyłam już zrobić przemeblowaniea co!
potrzebowałam miejsca na łóżeczko w drugim pokoju żebyśmy mogli posiedzieć a mały mógł spać jak będzie chciał bo w jednym pokoju o to bardzo ciężko
My sylwestra mamy z planszowkami w tleprzychodzi kumpel, będziemy we 3 (no w 4 w sumie licząc szkraba
) tak bardzo kameralnie. W sumie pasuje mi to
w tamtym roku byliśmy w dużym gronie, w tym będzie odmiana
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Madzia wczoraj się stresowalas, może dziecko to czuło. Jak dalej tak będzie to może spróbuj z tym delicolem albo Kolzymem, to to samo Kolzym tańszy można od urodzenia podawać
pomaga trawic laktoze w mleczku u moich dzieci, które prowadzilam to zloty środek
-
Witam się dziewczyny
My dzisiaj do 10 spaliśmy, z przerwą o 4 w nocy na seks i o 7 zastrzyk
Uwielbiam takie dni
Nadal przeżywamy emocje z koncertu, tak pięknie było
My dzisiaj podobnie jak wszyscy sylwester w Zakopanem, oczywiście z łóżkaSpędzamy go we dwoje (chociaż mam nadzieję, że jednak we 3
). Dzisiaj 9 dpo, objawy są jak zwykle, wróciło odbijanie po wodzie mineralnej z pierwszej ciąży... Ale wytrzymam, może jutro siknę pierwszy raz
Ja dzisiaj robię pizzę z przepisu od dietetyczki, do tego mamy krokiety od mojej mamy i zrobię barszczyk z zakwasuNawet się cieszę na ten wieczór spędzony tylko z mężem
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lena 92 wrote:Axie i jak test, zrobiony?
Magdaa21, terka lubią tę wiadomość