X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po nowym roku powoli chcemy rozglądać się za wózkiem i teraz tak mam małe mieszkanie będę trzymała wóz w przedpokoju, niby w bloku jest wozkarnia, ale mi się nie uśmiecha. Mieszkam na 1 piętrze bez windy. Auto pojemne, więc zmieszcze do bagażnika. I tak koleżanka cybex balios s poleca z wyglądu, ale on jest malutki. Mogę odkupić w od koleżanki po jednym dziecku anex sport, myślę jeszcze nad jedo fynn i ogólnie różne myśli mi przychodzą do głowy. Co polecacie?

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy joie mytrax signature. Jest te zwykły joie mytrax, oba są super :) fajnie się składają, mają super amortyzację, starcza na długo. Ja jestem zadowolona. :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koncert cudowny!!! Mam nawet autografy! Siedzieliśmy w pierwszym rzędzie więc czekaliśmy z tej magii ile wlezie ;) później byliśmy na kolacji i właśnie przyszliśmy do domu, od razu łóżko;) naprawdę pięknie, polecam każdemu;)

Magdaa21, Mari92, terka, panipuchatkowa lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, super, że wieczór udany :) to teraz korzystaj z Męża i spać :D

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2018, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dałam rady przeczytać całego wątku - tyyyle wiadomości:) Ale jestem tu nowa (wcześniej dużo czytałam jedynie), rocznik 92 ;) Jutro pierwszy test... i zaczynam się stresować! Dlatego czytam, jakoś z Wami mi raźniej! ;)

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek my mamy wózek jogger by adamex 3w1. I jesteśmy zadowoleni :-)
    Alex super, że koncert udany :-)
    Axie to kciuki za jutrzejszy test :-)

A my dzisiaj byliśmy u koleżanki na urodzinach ;-)
    Dobranoc.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Axie, kciuki za test :) długo się staracie? Czy pierwszy cykl (bo pierwszy test)? Skąd jesteś? :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2018, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Cześć Axie, kciuki za test :) długo się staracie? Czy pierwszy cykl (bo pierwszy test)? Skąd jesteś? :)

Cześć :) Pierwszy cykl się staramy tak naprawdę. Dwa wcześniejsze - mniej uważalismy, ale omijalismy owulację :) po ślubie jesteśmy ponad dwa lata, i jakoś czujemy, że to już czas :) mieszkam obecnie w Łodzi :) a Ty z jakiej części Polski? :)

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Axie, rozumiem :) ja Wrocław :) jak wejdziesz na 1.strone tego wątku to w poscie Terki jest krótkie info o nas :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    axie92 wrote:
    Nie dałam rady przeczytać całego wątku - tyyyle wiadomości:) Ale jestem tu nowa (wcześniej dużo czytałam jedynie), rocznik 92 ;) Jutro pierwszy test... i zaczynam się stresować! Dlatego czytam, jakoś z Wami mi raźniej! ;)

Cześć! :D
    Witamy serdecznie na naszym wątku ;) fajnie że napisałaś ;)
    Oj tak, u nas sporo się dzieje, więc się nie dziwię że nadrabiać wszystkiego nie będziesz ;) ale Wciągniesz się jeśli będziesz chciała ;)
    Kciuki ogromne za teścik, pochwal się potem :)
    PS mam siostrę w Łodzi i przez to mały sentyment do tego miasta :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w sylwestrowy poranek :)
    Witam nową staraczke, miło że się odezwałaś :) kciuki za teścik, podziel się z nami wynikiem :D fajnie że poczekaliscie na decyzję o dziecko kiedy będziecie w pełni gotowi- większość ludzi uważa że od razu po ślubie para chce i musi mieć dziecko... A na to nie ma tak naprawdę odpowiedniej pory i nikomu niczego nie można wmawiać :) dlatego super że czekaliscie na ten swój moment :) I oczywiście trzymam kciuki żeby szybko zaowocowalo :)

A ja dziś wstałam jakaś nieprzytomna :/ muszę wrócić na dietę bo czuje się źle na zwykłym jedzeniu... brak mi energii na cokolwiek :( Dziś jeszcze imprezka a już od jutra nowy rok, nowa Ja :D i tym razem tak na poważnie haha nadchodzący rok będzie na pewno lepszy niż ten co dziś się skończy :D i mocno w to wierzę :)

Życzę Wam udanej zabawy dziś :D oczywiście toascik ode mnie za Was dziś będzie <3

terka lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową staraczkę!

A nic mi nie mówcie nawet o sylwestrze.:( ale Wam życzę udanej zabawy.:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :)
    Dzisiaj impreza w Zakopanem!!!! Yeaaah ;)) :p

• terka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się o porządnej i ludzkiej porze :D
    Zdążyłam już zrobić przemeblowanie :P a co! :D potrzebowałam miejsca na łóżeczko w drugim pokoju żebyśmy mogli posiedzieć a mały mógł spać jak będzie chciał bo w jednym pokoju o to bardzo ciężko ;)
    My sylwestra mamy z planszowkami w tle :P przychodzi kumpel, będziemy we 3 (no w 4 w sumie licząc szkraba :P) tak bardzo kameralnie. W sumie pasuje mi to :D w tamtym roku byliśmy w dużym gronie, w tym będzie odmiana ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Lena 92 Debiutantka

Wysłany: 31 grudnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Axie i jak test, zrobiony?

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, a jak się czujesz? Co lekarze mowia?

U nas dziś noc tragiczna, co chwilę cyc i noszenie, nie wiem co jej się stało :(

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia wczoraj się stresowalas, może dziecko to czuło. Jak dalej tak będzie to może spróbuj z tym delicolem albo Kolzymem, to to samo Kolzym tańszy można od urodzenia podawać:) pomaga trawic laktoze w mleczku u moich dzieci, które prowadzilam to zloty środek :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny :) My dzisiaj do 10 spaliśmy, z przerwą o 4 w nocy na seks i o 7 zastrzyk :D Uwielbiam takie dni :) Nadal przeżywamy emocje z koncertu, tak pięknie było :)
    My dzisiaj podobnie jak wszyscy sylwester w Zakopanem, oczywiście z łóżka :D Spędzamy go we dwoje (chociaż mam nadzieję, że jednak we 3 :)). Dzisiaj 9 dpo, objawy są jak zwykle, wróciło odbijanie po wodzie mineralnej z pierwszej ciąży... Ale wytrzymam, może jutro siknę pierwszy raz :)
    Ja dzisiaj robię pizzę z przepisu od dietetyczki, do tego mamy krokiety od mojej mamy i zrobię barszczyk z zakwasu :) Nawet się cieszę na ten wieczór spędzony tylko z mężem :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie plany dziewczynki. U mnie z 'dobrych' wiadomości to to że nie ma jeszcze wyników i mam anemię.

3i49krhm19wid3ce.png
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena 92 wrote:
    Axie i jak test, zrobiony?
    Chwilę temu... gruba, druga kreska. Na razie nie mogę w to uwierzyć, bo przy moim zestawie chorób - hashimoto, niedoczynność tarczycy, celiakia, alergie, astma itd... lekarze straszyli mnie, że zajmie to wieki. Więc siedzę sobie, patrzę na drugą kreskę... i naprawdę, nie wierzę.

Magdaa21, terka lubią tę wiadomość

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
‹‹ 2005 2006 2007 2008 2009 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ