Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Terka ja nie mam właśnie tych silikonowych foremek- też się przymierzam żeby kupić
Kurczę wyszłam do sklepu po zakupy na jutro- wróciłam z torebką bo zaszłam do ccc -,- ja pierdziele mąż mnie zabije
Schowajkiedyś weźmiesz i jak spyta to powiesz "a kiedyś tam kupiłam"
ale zanim schowasz to pochwal się zdobycza
WITAM NA 2000 STRONIEWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 15:15
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ani0nka wrote:Cześć Wam:) jestem nową staraczką
dopiero od tego miesiąca zaczęliśmy się starać, robiłam test owulacyjny i poszliśmy na całość . 10 stycznia mam mieć @, zobaczymy co to bedzie. TSH mam 2,9 ale podobno dziewczyny z wyższym zachodziły. FT4 18,20 a FT3 5,52. Czy któraś z Was miała podobne wyniki i zaszła w ciąże? Prolaktyna 357
i zapraszamy do nas
Twoje wyniki wydają się ok ale zależy jakie normy w labie są w których je robiłaś
Tsh moim zdaniem na pewno do zbicia, znaczy się kieruj się tym co Ci Twój lekarz powie- ja teraz mam 2.6 i moja endokrynolog powiedziała że ogólnie jest ok ale przy staraniach za dużo (zaczynałam z tsh prawie 5- mam niedoczynność i hashimoto)
Najważniejsze by znaleźć dobrego gina i endo a najlepiej 2w1 i kierować się jego zaleceniamibo fakt- dziewczyny z wyższym tsh zachodzą w ciąże ale każdy przypadek jest indywidualny więc u jednych taka wartość będzie ok a u innych już będzie przeszkodą
dlatego warto słuchać się dobrych specjalistów (z naciskiem na słowo dobrych)
W kazdym razie zycze Ci powodzeniaI żebyś za długo nie musiała być staraczką
-
terka wrote:Schowaj
kiedyś weźmiesz i jak spyta to powiesz "a kiedyś tam kupiłam"
ale zanim schowasz to pochwal się zdobycza
WITAM NA 2000 STRONIE
a) jestem straszną gadułą i choćbym miała dostać ochrzan to i tak się pochwalę mu,
b) wspominałam że chce jakaś torebkę małą, na pasku do pracy żeby mieć ale to szczegół że kupiłam w ogóle inną
Od nowego roku oszczędzamna szczęście na hsg mam już odłożone
-
Oto ona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e107d9fad21e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27541db0bbaf.jpgpanipuchatkowa, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki
Alex maszyna fajna sprawa, warto umieć szyć niewiadomo kiedy może się przydać. Chociaż jest przesad że w tym okresie nie powinno się szyć, babcia mojego męża zawsze to powtarza a jest miłośnicy wyszywamia.
panipuchatkowa, jak dobrze ze nic poważnego Wam się nie stało, dobrze że jesteście pod stałą opieką chociaż wiadomo że szpital to nie dom. Wypoczywajcie i dobrzejcie
Kobietki zdaje się tyle czasu się obserwuje a mój organizm mnie zaskakuje, wczoraj test ovu pozytywny śluz super tempa lekko niższa ( czekam na skok) wczoraj piersi lekko bolesne dziś rano takie dziwne uczucie w podbrzusza lewa strona a teraz prawa pachwina boli, nigdy tak nie musiał.
Witaj Anionka nasz organizm to jedna wielka nie wiadoma powodzenia w staraniach bierzesz jakieś leki?
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
terka wrote:No mała to ona nie jest fakt
ale super!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e15d230a257.jpg
Mężowi powiem że bez niej bym nie przeżyła, że jest mi niezbędna do przetrwania -
MissKathy92 wrote:Kasiu to trzymam kciuki żeby Cię organizm dalej tak zaskakiwal i żeby nie przyszła @ przez najbliższe miesiące
chociaż nie nastawiam się.
MissKathy92 lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Miss takie zaskoczenie przyjmę z chęcią
chociaż nie nastawiam się.
bo lepiej się zaskoczyć niż rozczarować
-
Super zdobycz, uświadomiłam sobie właśnie ze u mnie chyba też nadszedł czas na jakieś połowy
mówi t mega oszczędna osobka
21 wrzesień 2019 -
panipuchatkowa wrote:Miss piękna torebka!!! Ile zaplacilas?
bo teraz są promocje w ccc do -70% a na nieprzecenione rzeczy dla klubowiczów -25%
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Kaassiia wrote:Super zdobycz, uświadomiłam sobie właśnie ze u mnie chyba też nadszedł czas na jakieś połowy
mówi t mega oszczędna osobka
-
MissKathy92 wrote:Ja też już mam takie nastawienie- zeby się nie nastawiac
bo lepiej się zaskoczyć niż rozczarować
Anionka masz wysoki wynik prolaktyny byłaś z wynikami u lekarza?
Jak długie miewasz cykle? Miewasz PSM
MissKathy92 lubi tę wiadomość
21 wrzesień 2019 -
MissKathy92 wrote:Ja też niby jestem oszczędna ale jak widzę promocję to dostaje małpiego rozumu
No u mnie różnie z tym bywa, mnie mąż czasami musi postawić do pionu jak coś mi się podoba a zastanawiam się pół godziny22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:No u mnie różnie z tym bywa, mnie mąż czasami musi postawić do pionu jak coś mi się podoba a zastanawiam się pół godziny
zamiast kupić i się cieszyć to trzeba się pozastanawiac czy warto, czy ma pewno potrzebna ta rzecz jest itp