Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Puchatkowa jesteś już na półmetku wiec masz prawo :1) może po południu uda się coś zdrzemnąć
Ja mam wizytę na 16:00 u ginekologa i 19:00 u endokrynolog. W sumie idę do ginekologa pokazać wyniki. Czy usg tez powinien mi zrobić zobaczyć czy coś się tam dzieje? -
Hej dziewczyny jeszcze chwila i weekend, spaść. Ciągle bym spała. W nocy śpię jak zabita ostatnio, a w pracy i tak przysypiam.
Anionka usg może ci zrobić ale ewentualnej ciąży i tak nie zobaczy.
Puchatkowa jeszcze próbuj się wyspać póki możesz bo za jakieś 2-3 tygodnie zapomnisz co to sen;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Strasznie mnie boli ręka po sobotnim pobieraniu krwi... wyglądam jak pobita:-( kupilam maść uzurin mam nadzieje ze pomoże bo nie mogę ręki wyprostować
-
I ja się witam kochane
Ani0ka to czekamy na rozwój sytuacji z Tobą.
Panipuchatkowa tak to jest jak brzusio coraz większy i już niewygodnie się robi do spania. Ale dasz radę. Nagroda jest blisko
Alex spanie na początku ciąży to dobry objaw. Pamiętam ja tylko czekamłam, że z pracy przyjść i się zdrzemnąć<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Anionka przykro mi za test. Co do ręki po pobieraniu krwi to ważne jest żeby bardzo mocno wacik trzymać w miejscu ukłucia przez dobre kilka/kilkanaście minut. Pamiętam ze miałam wiecznie posiniaczone ręce i byłam zła na babkę która pobierała krew aż w końcu ktoś mi wytłumaczył że nawet po najgorszej osobie która nie potrafi poprawnie pobrać krwi jesteśmy w stanie uniknąć siniaków i bolu, zaciskając mocno wacik w miejscu ukłucia.
Sluz rozciągliwy to oznaka ciążowego a kleisty okresu tak kiedyś tu dziewczyny pisały ja mam kleisty czyli okres jak nic przyjdzie. Kremowy jest zawsze po owulacji a wodnisty tuż przed okresem. Dziewczyny pisały też o zabarwieniu biało żółtym w ciąży
Ja dzisiaj mam zebranie u córki w przedszkolu, ciekawe czego się dowiem córka grzeczna, nie psoci, duże postępy robi, to takie informacje mam przykrótkich rozmowach z przedszkolanka jak odbieram córkę.
Starania o drugie dziecko -
witam
dziewczyny pomocy głupieje
Wczoraj maż wyleciał mi z tekstem ze mam większe piersi ( tłumaczyłam sobie ten objaw zbliżająca się @) ale teraz już nie wiem. piersi są powiększone i bolesne i na bym by się kończyły objawy chyba ze wziąć pod uwagę, ze od kilku dni lekko doskwiera mi dziąsło
oto mo wykres ja liczę 12-13 dpo apka 10 dpo https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecf9bec35a32.png22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jeśli by się udało dziewczyny to ja nie wiem co mam robić dziś umówiona jestem z księgowa, mamy zaczynać formalności dotuczacie rozpoczęcia działalności.
A jestem świadoma tego ze nie dała bym rady będąc w ciąży na samym starcie.
rany osiwieję przez te kilka dni chyba ze jutro zaryzykuję z testem22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Jeśli by się udało dziewczyny to ja nie wiem co mam robić dziś umówiona jestem z księgowa, mamy zaczynać formalności dotuczacie rozpoczęcia działalności.
A jestem świadoma tego ze nie dała bym rady będąc w ciąży na samym starcie.
rany osiwieję przez te kilka dni chyba ze jutro zaryzykuję z testem
Może zaryzykuj betę? Prędzej wyjdziehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Kasia właśnie miałam pytać czy założyłaś działalność wykres wygląda obiecujaco, trzymam kciuki
Alex każda ma inne objawy ja tak wzięłam ogólna statystykę jaka tu czytam to z reguły dziewczyny piszą o żółto białym śluzie i rozciągliwym ja mam kleisty i biały więc totalnie wydawał mi się nie ciążowyStarania o drugie dziecko -
Kasia założenie działalności trwa chwilę, u mnie dwie godziny, najpierw księgowa a później urząd i działaność już jest, może sobie przełóż na za kilka dni jak będziesz miała pewność czy przyjdzie okres czy będzie fasolkaStarania o drugie dziecko