Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszek ale super piesek! Spójrz na niego-na bank nie wie co się z tymi kotletami stało!
Haha jakimś cudem udalo mi się 3 razy polubić Twoja wypowiedź
Axie-lo mamuniu co za wredota! Nie powinna tak robić... Eh ludzie ludzie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Puszek ale super piesek! Spójrz na niego-na bank nie wie co się z tymi kotletami stało!
Haha jakimś cudem udalo mi się 3 razy polubić Twoja wypowiedź
Axie-lo mamuniu co za wredota! Nie powinna tak robić... Eh ludzie ludzie
21.01 69cm -
Tak, powiedziała o ciąży. Ja niemalże nikomu nie mówiłam, w tym przyjaciołom, a ona rozpowiedziała wszystkim współpracownikom... Jutro muszę tam na chwilę jechać, więc powiem jej, że nie podoba mi się. Jakby nie patrzeć, złamała ustawę o ochronie danych osobowych...
-
Puszek ale fajna psina
ale to na pewno nie była jego robota te kotlety, same się zjadły
Terka mistrz 3 razy polubić tylko Ty potrafisz
Axie masakra z szefową... co to ją w ogóle obchodzi i po co gadala wszystkim? Plotkara niezłaOd razu rozpowiedziec masakra... dobrze że ja mam szefa faceta- nie odnalazlabym się w pracy z kobietami
-
U mnnie znikały w tajemniczych okolicznościach pierniki z choinki xd
i pies tez nie wiedzial co sie z nimi stalo haha.
Wczoraj mialam miec @ ale jeszcze nie ma, jutro zrobię test, zobaczymy moze coś wkoncu bedzie. Chociaz nie chce sobie wkręcić ale mam wrazenie ze mam pelniejsze piersi i sluzu jakby więcej i jest taki kremowy wodnisty, w brzuchu tez czasem cos czuje raz z jednej raz z drugiej a raz jakby skurczyk. Ciekawe czy jest szansa.
Axie masakra, szefowa nie powinna bez Twojej zgody tak wypaplac wszystkim, tez bym sie wkurzala. Tak to właśnie jest z tymi szefowymi, zalezy jak sie trafi;/.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 21:34
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Kurcze, zestresowałam się. Miałam dzisiaj cytologię i ciągle mam po niej plamienie - ale staram się myśleć, że to normalne. Ale coraz mocniej boli mnie w krzyżu. Mija, jak leżę. No i lekko podbrzusze. I już sobie czarne scenariusze wyobrażam
Czy ból w krzyży jest normalny? Zapomniałam dzisiaj zapytać lekarza
-
Mari, kciuki za dentyste i resztę
Axie, masakra.. Moj szef mnie sam zapytał, czy mówić, czy sama poinformuję.. Masakra. Ja bym się wkurzyla i nagadala.
Puszek, nieźle z psem
Kurcze, Mari, Terka, Wy to macie fajnieja co 2,5-3h. Mała jest ogólnie grzeczna ale wieczorami po kąpieli jest niefajnie. Tzn je, chwilę sie bawi, ale potem marudzi i trzeba ją nosić i bujac.
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki zadaje kreseczki !
Magda u nas jest różnieprzy skoku albo jak coś młodemu jest to może być co chwile na cycce , a tak to 2 razy się budzi maksymalnie w nocy czasami nawet 1 ;p tylko ze on zasypia mi na noc dopiero tak o 1 .... pozatym ja nie patrzę na zegarki o której jadł , kordy chce to mu daje czasami co 3 h , czasem 5 a czasem co godzinę
zdążyłam go ;p w 3 tyg przytył 800gr
czyli znów będzie miesiąc i Kg ponad haha 5300 wazy swoją droga ostatnio Pank na szczepieniu się śmiała ze mama nke ma mleka tylko śmietankę ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Panipuchatkowa - Tak, zobaczymy czy to moja bujna wyobraźnia czy moze zobacze chociaż cien cienia :-p. Bo masakryczne jest to czekanie i ani @ ani II . Wiec obym jutro cos ujrzała:-). Swoja droga pamietasz moze czy tez mialas taki kremowy śluz na początku ciąży?
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Powodzenia Bisia! Ja właśnie miałam od samego początku taki kremowy śluz, już przed terminem @
A szefowej jutro delikatnie powiem, ze zachowała się naprawdę niefajnie. Alex, też wolę szefa faceta. Jakoś łatwiej się dogadać z facetami, takie mam poczucie.
-
Axie ja też sobie chwalilam faceta szefa. Ogólnie umiem dogadać się z każdym (poza wyjątkami totalnej głupoty bo tu już ciężko idzie) ale jakoś bardziej z facetami...
Trzymam kciuki za testujące!
Chwalcie się
Magda miałam ten sam problem. I wiesz co pomogło? Przygaszenie świateł w pokoju
Drażni go ostre światło wieczorami-i tylko wieczorami, za dnia spoko.
Nie wiedziałam co mu jest, co wieczór marudny, placzliwy... I okazało się że zwykła żarówka była tego powodemteraz mamy lampkę biurkowa która zresztą z powodzeniem może robić za światło bo jest taka mocna, ale nie świeci z góry i można łagodzić i zwiększać światło. U nas się sprawdziło
21.01 69cm -
Ani0nka wrote:U mnie vizir bielsze nie będzie
ale @ też nie ma jeszcze
Czyli czekamy na rozwój sytuacjioby w stronę kreseczek się rozwinęła
Ani0nka lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
Ja się witam, pozdrawiam i mykam do pracy
Anionka może to jeszcze nie ten czasczekaj spokojnie na rozwój sytuacji