Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaassiia wrote:mi księgowa mówiła ze do tygodnia czasu u nas trwa. na rynek chciałm wkroczyć i tak 2 lutego
U mnie trwało to dwie godziny i pamiętam że dwa dni czekałam na nadanie nipu i regonu czyli licząc cała biurokrację to może 3dni z czego 2godxiny były poświęcone na załatwienia a pozostałe dni czekałam tylko na nadanie tego nipu i regonu . Otwieranie działalności jest teraz mega uproszczone i zrobisz to w kilka godzin. Jeśli chcesz zacząć działac od 2lutego to masz czas, spokojnie poczekaj do terminu okresu albo betę sobie zróbStarania o drugie dziecko -
panipuchatkowa wrote:A ja juz nawet nie pamiętam jak u mnie bylo ze śluzem. Także.. ale to prawda, co kobieta to inny przypadek i inne objawy.
Ja czasem próbuje sobie przypomnieć jakieś objawy ciążowe, cokolwiek ale tak szybko się zapomina że normalnie sklerozaStarania o drugie dziecko -
Andii wrote:Powodzenia i trzymam kciuki . Moja szwagierka w ciąży otwierała działaność
Ja bym miała obawy bo to praca na nogach, trzeba podnosić, może niestresująca chociaż czasami bywają trudni klienci.
wole nie myśleć zobaczę co beta pokarze22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj zaczynam maraton sikania co 5 minut, troche mnie brzuch ciagnie i plumka bo biegam w pracy jak szalona dzisiaj. Muszę zwolnić tempo a jest tyle pracy i terminy gonią że masakra ;/ po serduszku chyba sobie wezmę chwilę l4 żeby odpocząć chcemy też wybrać się gdzieś na urlop ale pewnie w 2 trymestrze dopieroLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie niestety wyobraźnia zadziałała, test nie pokazal nawet cienia a temperatura dziś spadla . Smutno mi trochę, @ jeszcze nie ma ale pewnie bedzie. Mam nadzieje tylko ze nie będę czekac na nia 2 tygodnie jak glupia jak w zeszlym cyklu. Bo to juz nie halo, zawsze cykle tak 30-33 a ostatnio 43 dni. Dzis moj 35 dc. Masakra tak sie nastawilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 10:53
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018