Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka rośnie jak na drożdżach
Panipuchatkoea tak mi głupio, bo to moja siostra a ja mam właśnie takie paskudne uczucia. Na razie nikomu nie mówi o ciazy, tylko ja wiem dopóki u lekarza nie potwierdzi, wiedziała komu pierwszemu powiedzieć ehhStarania o drugie dziecko -
laski nie wierze 64mIU/ ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 16:25
terka, puszek369, Lelek, Andii, MissKathy92, Magdaa21, kryha, Mari92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Andii każdej się należy tak bardzo każdej
Wierzę że i Tobie się uda i bedziesz mogła Ty taki telefon wykonać
Siostra Ci bardzo ufa skoro zadzwoniła jeszcze przed lekarzem, widać macie dobre relacje-super
Daj sobie czas na przeżywanie swoich emocji, daj sobie do nich prawo. Czas na radość będzie
No czekamy na Kasię i jej wyniki!
Pisała że ma dzisiaj jakąś wizytę prawda? Może dlatego zamilkła albo z radości teraz dochodzi do siebiehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
alex0806 wrote:Kasia gratulacje!!! Piękna pierwsza beta A widzisz, nie sadzilas że to ciąża;) nawet testu nie robiłaś?
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
terka wrote:Andii każdej się należy tak bardzo każdej
Wierzę że i Tobie się uda i bedziesz mogła Ty taki telefon wykonać
Siostra Ci bardzo ufa skoro zadzwoniła jeszcze przed lekarzem, widać macie dobre relacje-super
Daj sobie czas na przeżywanie swoich emocji, daj sobie do nich prawo. Czas na radość będzie
No czekamy na Kasię i jej wyniki!
Pisała że ma dzisiaj jakąś wizytę prawda? Może dlatego zamilkła albo z radości teraz dochodzi do siebie
Z siostrą mam dobre relacje ale to ona zawsze pyta kiedy zdecydujemy się na drugie dziecko więc jak ona teraz w ciąży to nie chce wiedzieć ile razy padnie to pytanie, bo już dzisiaj informując mnie o ciąży zapytała onie bo przecież fajnie byłoby mieć dzieci z tego samego wieku. Ehh
Wprowadzam tu chyba zły nastrój, dość smecenia
Kasia lepiej opowiedz jakie masz objawy ciążowe? Tylko te piersi masz wrażliwe i bolesne czy coś jeszcze zaobserwowałas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 16:37
Starania o drugie dziecko