Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
juz nie liczę ale 3 lata w tym strata, co do objawó jedynie piersi nic więcej.
puszek tak mam mutcję ale hematolog powiedział ze to jest słaby zestaw jedynie acard
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Andii wrote:Z siostrą mam dobre relacje ale to ona zawsze pyta kiedy zdecydujemy się na drugie dziecko więc jak ona teraz w ciąży to nie chce wiedzieć ile razy padnie to pytanie, bo już dzisiaj informując mnie o ciąży zapytała onie bo przecież fajnie byłoby mieć dzieci z tego samego wieku. Ehh
Wprowadzam tu chyba zły nastrój, dość smecenia
Kasia lepiej opowiedz jakie masz objawy ciążowe? Tylko te piersi masz wrażliwe i bolesne czy coś jeszcze zaobserwowałas?
Może jak macie dobre relacje to warto porozmawiać? Że to nie zawsze jest tak łatwo i że jest problem. Ty byś z nią szczerze pogadala a ona by juz tak prędko nie pytała
To forum jest i na smutki i na radościWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 16:43
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
A ja mam też dobre wieści właśnie mi mąż powiedział że się dziś dowiedział że dwaj jego koledzy z pracy też się długo starają o dziecko, mój w końcu zrozumiał że to nie tylko my mamy problem i to nie jest moje widzimisie żeby się leczyć kurczę jestem taka szczęśliwa że w końcu to zrozumiał i chce razem ze mną podjąć dalsze kroki tak w pełni chce
Zaraz idę spotkać się z przyjaciółkami miłego wieczorkuAndii, puszek369, terka, Mari92, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
terka wrote:Może jak macie dobre relacje to warto porozmawiać? Że to nie zawsze jest tak łatwo i że jest problem. Ty byś z nią szczerze pogadala a ona by juz tak prędko nie pytała
To forum jest i na smutki i na radości
Z chęcią ale ona nie umie trzymać języka za zębami, mam z nią dobre relacje, codziennie dzwonimy ale nie jest moja przyjaciółka by się jej zwierzać bo zaraz by powiedziała mojej mamie a nie chce martwić.
Kasia a jak śluz? Czujesz wilgoć czy sucho? Rozciągliwy śluz? Zamorduje Cię pytaniami ale ja mam mieć okres za 3dni i choć wiem że się nie udało to człowiek głupi i chce wierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 16:48
Starania o drugie dziecko -
Kasiu ! A nie mowilam ! Kurde janto czasami jak coś powiem hehe ;p nic tylko się cieszyć twój mąż ma nnosa i czekam na relacje jak mu zdałaś ta informacje ;p ze jest czarnoksiężnikiem hehe gratuluje uwierz , ciesz się nie panikuj ! Bo tym razem będzie dobrze ❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Miss super Fannie ze Twoj maz w koncu otworzył oczka przy czym Ty czujesz die lepiej widzisz światełko i teraz już z górki nic tylko działać i później robić brzuszek ;p swoją droga spójrz na kasie niech będzie dla Ciebie przykładem ;p może tez teraz jak zaczniecie na poważnie sprawdzać szukać przyczyn to poprostu się uda
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Andii niestety tak jest .. wiesz mam kuzynki jedna w naszym roku(super uczennica ale niezaradna w ogole życiowo) druga rok młodsza siostry , ale ona to wszytko sobie ogarnie normalnie jak ogień i woda .. obydwie mężatki , ta starsza ma już synka 3 lata , ta młodszy od 2 lat jak nie 3 stara się o dzidzie i nici ma endometriozę ... miała już operacje , leczy się cuda nie widy ... trochę się podlatuje już bo ciężko jej.. ciagle słyszy o in vitro albo inseminacji .. i jest z tym pogodzona ze tak będzie jeśli .. ale chce jeszcze próbować i wyobraźcie sobie ze jej straszą siostra w drugiej ciąży tez syn .. pierwszego jej mama wychowała bo ta nie daje rady a tu drugie ... ciotka to już tego nie komentuje bo się ze znów będzie musiała się zakorkować ... z tego co mi mama mówiła to ta młodsza jej ostatnio opowiadała ze ta starsza teraz nic nie może , wróci ze spaceru z młodym to nic w domu zrobić nie może bo zmęczona , rano nie zaprowadzi młodego do przedszkola bo musi się wyspać bo śpiąca , nie pójdzie po niego bo zmęczona ... wszędzie szuka sobie służących ... taka niezaradna mamusia .. mnie wiem co jej mąż w niej widzi ale okej i nie żeby to były moje kuzynki haha tak wiec tak poprostu jest i nie miej pretensji do siebie ze jej zazdrościsz i tak myślisz .. bo tutaj tez ta młodsza myśli podobnie do Ciebie .. mimo ze pewnie Twoja siostra jest idealna mama[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Makami idealnych matek nie ma:D ale jest dobrą mamą. Wstyd się przyznać co mogę myśleć ale na pewno zycze jej zdrowego dziecka bezwatpienia a że ja chciałabym być na jej miejscu no cóż przemilcze. Może będę też matka tylko że chrzestnaStarania o drugie dziecko
-
Dziewczyny mam pytanie czy mozna miec PCOS jak sie ma dlugoe nierwgularne cykle 32-37dni, ale fsh lh i prolaktyna sa w normie???
-
nick nieaktualny
-
alex0806 wrote:Noo Terka, rzeczywiście Andrzejek mega długaśny On chyba nie przestaje się uśmiechać, co? Cudny jest
Czasem się nie śmieje... No podczas szczepienia. Albo jak jest mega głodny. Wtedy nie da rady ale tak, ku zdziwieniu ludzi którzy uważają że dzieci tylko płaczą-ten się śmieje jakby z mlekiem dostawał niewiadomo co potrafi taka glupawe dostac że pół godziny się śmieje albo do momentu aż czkawki nie dostaniealex0806 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm