Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBylam dzis na wizycie u gin. Dostalam zwolnienie, wrecz zakaz siedzenia 8h przy komputerze- nie ma nawet takiej mozliwosci, zebym mogla tyle pracowac przy kompie - mam odpoczywac w domu i nie uciskac pecherza i kiszek w pozycji siedzacej
Szyjka zamknieta, daleko i dluga - wyglada wszystko ok. Mlody podczas usg spal, jak zwykle pozycje dziwne uskutecznial wiec sie nie dziwie, ze na cos mi tam uciska i to boli 11.02 polowkowe - juz sie stresuje ...
Axi0nka - wiem, ze przy PCOS robi aie tez po cos badanie AMH, ale dlaczego co i jak juz niebardzo. Na usg tez widac policystyczne jajniki. -
Mała_Mii wrote:Kasiu swojandroga czy w tamtym roku tez o tej porze nie zaszłaś w ciąże ?;p
Mi tak tyle że 2 dni później się o tym dowiedziałam22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Byłam dziś u ginekologa na usg i układają się pecherzyki w delikatne pierścienie ale mówił ze to nie oznacza pcos jeszcze. Jeszcze badania hormonalne
-
Kasia GRATULACJE tak się cieszę.
Kobietki będziecie rodzić w podobnym terminie<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Super, im nas więcej na wrzesień tym lepiej fajny czas na rodzenie;)
Ja po pracy leżę i dziubię słonecznik, nie mam siły na nic. Jak leżę to mnie brzuch nie ciągnie więc odpoczywam. Mąż mnie namawia na l4. Podobnie jak Tobie Lelek, chyba siedzenie mi nie służy bo jak dłużej się nie ruszam to później brzuch boliLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Czyli termin będzie podobny ! To musi być znak od Twojego aniołka
Lelek super ! Tak jak Magda mówi wyśpij się póki możesz ! Ja spałam w ciąży do 10/12 i mi mówili dobrze spij spij bo później już nie będziesz mogła i niestety jak urodzić sen to będziesz wspominać tylko hehe ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyNajgorsze, ze i tak jak maz sie zbiera do pracy to sama z siebie sie o tej 6-7 budze... ale moze w koncu sie uda wyspac
Alex, ja przez pierwsze tygodnie dawalam rade, ok. 10 tygodnia zaczely pachwiny mocno ciagnac i bolec. Po kilku dniach przeszlo. A teraz na nowo- tylko, ze teraz to juz naprawde jest juz to uciazliwe jak tylko mozesz isc na l4 to smigaj i odpoczywaj:) bo pozniej bedziesz cierpiec jak ja :p -
Lelek chciałabym, ale najpierw muszę wiedzieć że wszystko będzie z malcem w porządku;) wtedy l4, chociażby na chwile. Na razie oczekiwanie
Zapisałam się dzisiaj na 18.01 do tej lekarki z poradni patologii ciąży. Zobaczę czy ona coś ciekawego doradzi a w razie czego będę miała szansę na kolejne iść jeśli w środę nie będzie nic widaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie mogę się doczekać dziewczyny takiego dosypiania z maluchem w brzuchu, jak mąż pójdzie do pracy Teraz oboje o 6 wstajemy, ogarniam się jak on je śniadanie, później sama jem, wychodzę z psem i o 7.20 do pracy jadę. A tak to o tej 7.20 będę się na drugi bok po śniadanku obracaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek pewnie ze odpoczynek od siedzenia przy komputerze dobrze wam zrobi... Niby sie mówi że praca przy biurku fajna ale kręgosłup swoje czuje...
Wiec teraz grzecznie odpoczynek i radość z maluszka pod sercemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyJa jakos nie potrafie sie po przebudzeniu polozyc spac na nowo i zasnac bede lezala ale nie zasne... chociaz moze teraz mi sie to zmieni w zwiazku z perspektywa dluuuuugiego zwolnienia z jednej strony szkoda mi, bo mam super znajomych w pracy- mialam zawsze z kim poplotkowac o wszystkim, a z drugiej jednak rozsadek podpowiada, ze to jedyny czas w zyciu kobiety kiedy moze sobie spokojnie odpoczac i przygotowac sie na taka wielka zmiane w zyciu bo przy drugim bobo juz to zwolnienie takie fajne jak przy pierwszym bobo nie jest :p jednak nad glowa ma sie dzieciaka!
Alex, na nastepnej wizycie potwierdzisz i zdecydujesz, czy chcesz isc na zwolnienie siedzenie przez 8h przy kompie nie jest fajne ... wydawalo mi sie, ze na luzaku dam rade przesiedziec w pracy do przynajmniej 6 miesiaca ... tiaaa, poddaje sie na skonczonym 4tym :p -
Kręgosłup, tyłek i chyba faktycznie jelita. U mnie też nogi niekiedy spuchnięte, nawet jeszcze przed ciążą. Staram się chodzić między biurami, biegać po 30 razy dziennie do drukarki w drugim pomieszczeniu, ale to i tak za mało. A jak przychodzę do domu to najchętniej leżę, bo wtedy nic nie boli Mogę leżakować, byleby z malcem było dobrze. Nie wiem, czemu jak o nim myślę to czuję, że będzie chłopczyk w żadnej innej ciąży tak nie miałam
Ciężarówki i mamuśki, rwało was podbrzusze przy kichaniu?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyA ja bylam wrecz przekonana, ze u mnie bedzie dziewczynka :p Wmowilam to sobie przed ciaza, ze ma byc dziewczynka i komiec;p a Suwaczek natomiast ustawilam sobie w pazdzierniku widac w jakich kolorach - wiec suwaczek mial racje :p i ta chwila kiedy wybieralam go a jest chlopczyk, siusior dzisiaj jak zwykle widoczny
Ja staram sie kichac bardziej przepona niz dolem brzucha, bo inaczej ciagnie faktycznie.