Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Ciekawe jak to jest być w ciąży serio
Dziewczyny a po jakim czasie od slubu zaczęłyście starać się o dziecko. Ja czekałam 4-5 miesięcy i podjęłam decyzje, że trzeba zacząć się starać
Tez jestem ciekawa pomimo tego, że w ciąży już byłam to z chęcią bym sobie to przypomniałaU mnie była najpierw ciąża, później ślub
Puszek wow jaka juz fajna twarzyczkaTo jest niesamowite, że na takim etapie dziecko jest już dzieckiem
Że taki cud powstaje z niczego w sensie z mikromilimetrów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 16:19
puszek369 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Terka haha rozwaliłas mnie ;p
Alex zobaczysz ze będziecie obie się toczyć ;p
My zaczęliśmy nie całe 2 lata po ślubie ;p bo w listopadzie była 2 rocznica a w październiku okresu nie dostałam ;p no i to tak było z naszymi staraniami haha ze odrazu się udało obydwa razy ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
My zaczeliśmy się starać kilka miesięcy po ślubie<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ani0nka wrote:Ciekawe jak to jest być w ciąży serio
Dziewczyny a po jakim czasie od slubu zaczęłyście starać się o dziecko. Ja czekałam 4-5 miesięcy i podjęłam decyzje, że trzeba zacząć się starać
My jakiś miesiąc po ślubie zaczęliśmy myśleć -dwa miesiące po ślubie zaczęliśmy staraniahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja już po. Za tydzień USG, dzisiaj tak jak myślałam recepta
A później mój gin ma urlop dlatego mam nadzieję że za tydzień będzie coś widać!
MissKathy92, Mari92, panipuchatkowa, terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
My zaczęliśmy starania pół roku po ślubie
chcieliśmy jeszcze przed (ślub był w czerwcu 2017 a my chcieliśmy już od początku 2017 się starac) ale musialam poczekać na umowę na stałe w pracy
gdybym wiedziała że to tyle zejdzie to bym na pewno na pracę nie patrzyła
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Troszkę sobie ponarzekam i ponakręcam się
Mam 24dc i czuję dziwnie jajniki w zasadzie to więcej czuje lewy jajnik, nie są to ukłucia jak nie raz tu czytałam a raczej tak ciągnię, Powiem Wam, że zdaje sobie sprawę, że to nie możliwe i że głupia jestem że w ogóle myślę, że mogłaby być to ciążaTyle czasu niepowodzeń raczej nie daje dużej szansy aby tym razem się udało ale człowiek głupi i ślepy wierzy ale cóż mi pozostało jak nie wiara.
Mam w zasadzie wszystkie objawy przed okresem oprócz tych jajników, jajniki bolą inaczej ale w sumie obstawiałam też że mógł być to cykl bezowulacyjny więc może tez dlategoStarania o drugie dziecko -
Andii wiara i nadzieja umierają ostatnie
I tak jak piszesz co więcej pozostało?
Ja też gdy mam jakieś nowe objawy w 2 fazie cyklu to sobie myślę "kurczę jak tyle się nie udawało to czemu miałoby się udać teraz?"... No a może właśnie teraz się udatrzymam kciuki żeby to jednak było to
-
Oby zleciał szybko i było coś widać
wg moich obliczeń powinno być koło 6400 więc jakoś pozytywnie myślę
Andi trzymam kciuki żeby ten objaw zwiastował ciążękiedy masz mieć okres?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 17:43
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Oby Lelek;) bo później mojego gina 2 tygodnie nie ma.
Ja liczę że w piątek było ok 100, później niedziela ok 200, następnie wtorek 400, czwartek 800, sobota 1600, poniedzialek 3200 i sroda 6400licze tylko podwojnie chociaz za pierwszym razem 4 krotnie wzrosła;) na więcej nie liczę, byleby maluch był widoczny
terka, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJa juz swoich wynikow nie pamietam dobrze, ale u mnie bylo tak ze roslo na poczatku o 200% pozniej 170% a pozniej 140%. Ale i tak bylam zdziwiona bo 19.10 robilam bete i byla 860 a 22.10 byla 3226. 30.10 rowno w 6tc bylam na usg i bylo serduszko.
Ktory tydzien bedziesz miala za tydzien?:p ale zabrzmialo dziwnie
W ogole pisze z wanny, leze i sie odstresowuje po calym dniu.jestem sama w domu- maz ma jakies spotkanie biznesowe, takze mam luz :p
terka, Mari92 lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Oby zleciał szybko i było coś widać
wg moich obliczeń powinno być koło 6400 więc jakoś pozytywnie myślę
Andi trzymam kciuki żeby ten objaw zwiastował ciążękiedy masz mieć okres?
Za 4 dni ale już uświadomiłam sobie, że to bez sensu
Starania o drugie dziecko -
Alex dobre pytanie z tym hibiskusem. Ja nawet składu kosmetyków jak byłam w ciąży nie czytałam.
Ale może lepiej w ciąży innych kosmetyków używać
Andi czemu bez sensu? Trzeba wierzyć i mieć nadzieję
Ja w ciąży raz badałam bete i była 305 na samym początku. Przynajmniej się nie stresowałam czy rośnie za dużo, czy za małoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 18:26
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓