Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muszę więcej pić jakoś o tym zapominam a jak już zacznę to wysoka szklanka wody na raz.
Na prenatalne chcę iść w Opolu do Femminy, Mari pewnie wie gdzie moja koleżanka poleciła mi tam swojego lekarza na badanie, że bardzo fajny i dokładnyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ani0nka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:23
Ani0nka lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Ale tu się dzieje kochane
Staraczkom powodzenia
Ani0ka ale dużo tego u Ciebie. Jesteś zaopatrzona, że hoho
Alex ja prenatalne robiłam w Mediclinice na ozimskiej u dr. Więcka. Byłam zadowolna
A o femminie słyszałam, ale nie znam nikogo kto tam robił badanie
A my jutro mamy sesje zdjęciową z Mareczkiem. Musimy jechać 40km na nią. Mam nadzieję, że ładnie wyjdzie jak będą efekty to się Wam pochwalę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 23:54
Magdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kurcze ale produkujecie:-). Ja dzis nie mialam czasu nawet poczytać, dopiero nadrobiłam:-).
Udało mi się dostać recepty i kupić leki na czas, więc zaczynam cykl z miovelia+lametta i monitoring z ovitrell.
Alex jak się czułaś po lametcie i czy tez mialas wstrzykiwany ovitrell? Trochę sie boje ale mam nadzieję że zaowocuje. Nie chce tracić czasu. Żel tez nabyłam:-).
Alex rodzice na pewno sie cieszą. Super ze wszystko dobrze i trochę wyluzowalas, na pewno korzystniejszy dla malucha spokoj
Swoją drogą tez zapominam pić wode , za to straszny kawosz ze mnie niestety.
Mari sesje to świetna pamiątka, czekamy na efekty .
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Pierwsz raz dziś zmierzyłam temp i mam 36,80 . Chyba powinna być niższa od razu po okresie?
-
Mari-pewnie ze pochwal się potem efektami
Anionka-kurcze nieźle się obladowalas
Alex-dobrze że macie wsparcie w rodzicach. Wierzę że teraz będzie to wspólna radość a nie wspieranie
Bisia-jak jesteś kawoszem to tym bardziej powinnaś pić wodę. Kawa odwadnia organizm...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka jak to mowila przezorny zawsze ubezpieczony Mierze temperaturę w buzi pod językiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 09:02
-
Ani0nka mierz mierz. Masz wykupiony tu abonament na ovu czy jakąś aplikację w telefonie?
Bisia ja piję kawkę jedną na dzien - podwójne espresso z mlekiem i potem na to miejsce od razu piję szklanke wody. Rób robie z cytryną z miętą czy z owocami to tez inne prztswajanie tej wody będzie. -
Hej dziewczyny ja dopiero wstałam;) mąż poszedł do fryzjera a ja próbuje zwlec się z łóżka i śniadanie zrobić
Bisia ja miałam samą lamettę od 3 dc, 5 dni. Jakoś po skończeniu miałam przez tydzień zawroty głowy, a w trakcie brania już zaczęły mnie boleć jajniki i czułam je do samej owulacji, że pilnują albo wibrują dziwnie. Mocniej podziałała na mnie nic CLOLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej,
Alex też się właśnie zastanawiałam, czy powiedziałaś rodzicom. Dobrze mieć wsparcie, szczególnie że wcześniej było nieciekawie jeśli chodzi o badania prenatalne to ja robiłam w femminie i jestem bardzo zadowolona. Trafiłam na 2 lekarzy - raz Pani doktor Warcholinska, drugi raz Dr Ziętek i trzeci raz znowu Pani doktor. Oboje profesjonaliści. Polecam ogólnie obsługa tam jest na wysokim poziomie.
Bisia, dokładnie jak Terka pisze, kawa odwadnia
Ogólnie trzeba się nauczyć pić w ciąży, jeśli ktoś wcześniej miał problem z wypiciem. Ja nie umiałam samej wody to pilam soki, owocowe herbaty a z czasem zmieniłam to na wodę.
My jedziemy w odwiedziny do mojej mamy, nie było mnie tam od października, aż dziwnie -
Magda przyjemnej wizyty niech się babcia nacieszy
Co do picia to w sumie obojętne co się pije. Prócz kawy i czarnej herbaty no i alko bo one odwadniaja. Reszta ok. Nie musi to być koniecznie woda
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Magda przyjemnej wizyty niech się babcia nacieszy
Co do picia to w sumie obojętne co się pije. Prócz kawy i czarnej herbaty no i alko bo one odwadniaja. Reszta ok. Nie musi to być koniecznie woda -
Ja teraz w ciąży kawy nie ruszam. Raz czy 2 wypiłam bezkofeinową, żeby 2 zrobić jak mnie zatkało, ale bałam się że pójdzie górą i dołem wtedy
A wczoraj miałam ochotę wieczorem na herbatę brzoskwiniową i mąż musiał lecieć do sklepu Brzoskwiniowa i tyle
Magda miłego wyjazdu U babci szybka akcja z zaproszeniem i unikniecie gadania
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵