Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo to może jak ja zbije swoje tsh to mi trochę na wadze ubędzie taki miły skutek uboczny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b91880528a8f.jpg
A to mój zestaw staraczkowy, też takie macie ?panipuchatkowa, Mała_Mii, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Puszek nie biorę już folika:) biorę tylko Prenatal od 2 miesięcy, wcześniej niecały miesiąc folik brałam. Niedawno badałam z krwi kwas foliowy i jest na idealnym poziomie ale dziękuję za troskę Puszek ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To był mój pierwszy cykl starań i wiecie pierwszy raz on we mnie bez zabezpieczenia i ten teges tak mi dziwnie mokro było ale dobra już nie rozwijam tematu. No i głupia myślałam ze na bank no musi coś być ale niestety przyszła franca ciotka z Ameryki okresowa i okolo100zl obsikanych na marne
axie92 lubi tę wiadomość
-
Anionka dam znać. Jutro zaczyna się 8tc (skończony 7), więc musi być coś widać dlatego przeżywam. Ale jak patrzę na to, jak potężne mdłości mam, powinno być dobrze!
My ciągle NPR, więc dla mnie to było fajnie, że w dni kiedy się chciało najbardziej, nie trzeba się powstrzymywać No, ale jeden cykl taki tylko mialam fajny
Unormuj tsh i niedługo podzielisz się z nami radosną nowiną!Ani0nka, bąbel922 lubią tę wiadomość
-
Anionka ja na początku też tak sikałam;) w tym cyklu wysikałam 4 pozytywy
Już wiem że wszystko jest ok, bo w 2 dni piersi mi urosły jeszcze bardziej i żyły powyłaziły ;p A sutki takie napęczniałe mam. Do tego jak przyjechałam do rodziców to zeżarłam prawie cały słoik ogórków kiszonych ;p
Axie czekamy na fasolkęaxie92, Mari92, Ani0nka, Magdaa21, bąbel922 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Tak, powiedzieliśmy w chwili słabości jak pojechałam na IP. A mama mówiła że już się domyslala nic tego nie zmieni, czy wiedzą czy nie. A tak to chociaż wspierają
Dobra wiadomość, dzisiaj już biały śluz wodnisty, rano tylko kropkaMari92, terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, ja wierze, ze ten raz bedzie tym udanym jestes pod dobra opieka, Kruszynka jest na swoim i odpowiednim miejscu i masz racje, to ze ktos wie nic nie zmieni my mielismy nikomu nie mowic, moja siostra tylko na mnie spojrzala w 7 tygodniu i od razu sie mnie zapytala :p ona ma jakis radar w oczach, ale juz dwie ciaze ma za soba moze to dlatego
-
Możliwe;) też mam czasem taki radar
Lelek ty już tak daleko Mam nadzieję że zaraz u mnie tyle stuknie;)
Mialyscie wrażenie na początku ciąży że cały czas chce wam się siku ale robicie po kropelce? Ja tak mam właśnie. Ale chyba za mało piję bo jak dzisiaj wypiłam od 17 butelkę wody i 2 herbaty to ruszyło bardziej. Jakoś taki przytkany pęcherz mamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 21:19
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJa jak szalona?:p ja mam wrazenie, ze u mnie jakos wolno leci a u wszystkich te dni tak szybko sie przesuwaja ! :p pamietam Puchatkowa jak Ty bylas chyba w 12 tygodniu i wydawalo mi sie, ze jestes juz w takiej solidnej ciazy- a patrze na suwak teraz to juz w ogole !
Alex, ani sie obejrzysz a juz bedziesz usg genetyczne umawiala:)