Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOk nadrobilam uff
Malwa - gratuluje corki ja przed ciaza mialam przekonanie, ze tez bedzie u mnie dziewczynka- imie wybrane, mowilam do brzucha jako do „niej”, a z kazdym kolejnym usg mialam przeczucie, ze jednak to nie „ona”:p i moja „ona” stala sie „onem”
Miss, przed badaniem tsh nie bierz letroxu, trzeba byc na czczo zrob tsh i ft4- u mnie pierwsze co zrobil gin i endo to zlecili tsh i ft4, u mnie jeszcze jak nie wiedzialam o ciazy spadlo nagle do 0,2 :o a pozniej zrobilam test okazala sie ciaza i zrobilam tsh i nagle bylo juz 2,8 takze w ciazypotrafi tsh skakac- badz przygotowana
Alex, ja tam sie ciesze z Twoich mdlosci :p
Magda- jak to sie mowi, moze nowy „skok rozwojowy”?MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Puchatkowa super!!! Czekamy na foto Laury we własnym łóżeczku;)
Mój mąż do brzuszka zaczyna już mówić i wczoraj rozmawialiśmy o imionach, że dla chłopca mamy tylko jedno, a on stwierdził że mu się bardzo podoba i takie będzie;) I że więcej nam nie trzeba. Chociaż jak mu powiedziałam że chyba będzie dziewczynka to powiedział że mam go nie denerwować;p oczywiście w żartach bo jest nam to obojętne;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek wrote:Ok nadrobilam uff
Malwa - gratuluje corki ja przed ciaza mialam przekonanie, ze tez bedzie u mnie dziewczynka- imie wybrane, mowilam do brzucha jako do „niej”, a z kazdym kolejnym usg mialam przeczucie, ze jednak to nie „ona”:p i moja „ona” stala sie „onem”
Miss, przed badaniem tsh nie bierz letroxu, trzeba byc na czczo zrob tsh i ft4- u mnie pierwsze co zrobil gin i endo to zlecili tsh i ft4, u mnie jeszcze jak nie wiedzialam o ciazy spadlo nagle do 0,2 :o a pozniej zrobilam test okazala sie ciaza i zrobilam tsh i nagle bylo juz 2,8 takze w ciazypotrafi tsh skakac- badz przygotowana
Alex, ja tam sie ciesze z Twoich mdlosci :p
Magda- jak to sie mowi, moze nowy „skok rozwojowy”?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha Panipuchatkowa - pilnuj małej bo Andrzejek się podejrzanie do niej uśmiechnął jak mu pokazałam zdjęcie
Lelek, puszek369, panipuchatkowa, Magdaa21, MissKathy92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Puchatkowa super teraz do domku.
Laurka taka słodka
Alex ja tam się cieszę z Twoich objawów. Znaczy jest dobrze<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyPuchatkowa, co za slicznotka ❤️ W domku bedzie miala najlepiej!
Terka, jeszcze decyzja nie zostala podjeta co do imienia- w tym jest problem :p ja dla dziewczynki mialam chyba 4 imiona jakie mi sie podobaly ale jedno szczegolnie :p i co? Nico, narazie nie ma zadnego... Filipa juz mezowi z glowy wybilam :p To bylo jego marzenie, ale nie moje :p z czasem jak juz przychodzilo do decyzji to sam nie chcial Filipa :p
Ja to lubie takie starodawne imiona od zawsze Jas, Stas, Ignas i reszte wiec decyzja bedzie trudna Stas to moj dziadek, wiec zawsze moge nazwac dzidzie po dziadku
Wiecie co... alez sie wkurzylam z rana moj maz wyszedl do pracy. Ja wstalam teraz o 9tej, jego juz od 7mej nie ma... ide do lazienki i nagle z naszej pralnio suszarni dochodza do mnie glosy. Nigdy bym tam w ciagu dnia nie weszla, gdybym nie uslyszala tego i zeszla na dol... a tam- WLACZONE ZELAZKO! Rozumiecie?! Alez sie wkurzylam, poerwsze co zrobilam to zadzwonilam z opeerem. Powiedzialam mu, ze teraz to juz ma kupic zelazko sensoryczne na dotyk i mnie to nic nie obchodzi, ze ma inne wydatki. To juz chyba drugi czy trzeci raz kiedy tak zrobil ... -
nick nieaktualny
-
Ojej Lelek, dobrze że to sprawdzałaś! Mąż pewnie rano zaspany ale powinien pamiętać.
Mój ma taką przypadłość że czasem po 50 razy sprawdza czy wszystko zamknął, wyłączył itd. Potrafił się czasem z drogi wrócić żeby sprawdzić czy drzwi zamknął. I mu taki patent sprzedałam żeby mówił sobie np. "Zamykam drzwi", "wyłączam zelazko". Niby absurdalne ale mózg w ten sposób koduje lepiej I mu przeszło jak sobie pod nosem powie co robiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyChyba mu tez powiem- bo on ma glownie z tym zelazkiem problem ! Dobrze ze stalo i sie nie przewrocilo bo by byla tragedia... W sumie teraz ja bede go meczyla zelazkiem, ktore samo sie wylacza. Nasze kupilismy chyba z 8 lat temu i to byl jeden z naszych pierwszych zakupow na wspolne mieszkanie i do tej pory je mamy i dziala i jesst ok, ale jednak te nowe co sie same wylaczaja sa bezpieczniejsze... Mial imieniny/m niedawno, niech kupi sobie na prezent:D tym bardziej, ze codziennie orasuje koszule do pracy
terka lubi tę wiadomość