Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Ja też lubię kwaśne herbaty ale teraz nie wiem co pić bo w większości jest hibiskus właśnie. Macie jakieś takie sprawdzone firmy i smaki że można?
Ja siedziałam ciążę na ziołachhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Terka 37+0 wtedy kiedy ciąża jest donoszona
Nati może lepiej raz herbata wejdzie ja kocham wodę gazowana w ciąży to moje uzależnienie muszę mieć w domu zgrzewke małych, bo by za szybko się nie wygazowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 17:33
-
Dziewczyny serio? 13 stron? Jejku dobrze że jak zaczęłam czytać to wstawiłam post z bety bo widziałam że byłam przywolywana potrzymalam Was trochę w niepewności
Od razu się wytłumaczę że w dzień nie mogę śledzić wątku bo szef mi zrobił niespodziankę i zamontowal w biurze kamere i musiałam jakoś skupić się na pracy
Spróbuje teraz na wszystko odpisac zapisałam sobie na kartce bo już dziś też się przekonałam że koncentracja nie ta haha
Ogólnie jak Was nadrabialam to się poryczalam- tyle ciepła od Was bije że po prostu aż serce rośnie jesteście wspaniale i dziękuję za gratulacje :*
Puchatkowa, Patulka- piękne macie dziewczyny Andrzejek może się oglądać haha
Malwa gratuluję córeczki
Nati dobrze pamiętasz u nas będzie Ignaś na 100% i Amelka tak na 90 bo teraz mi wpadło ostatnio imię Melania Terka super imię Estera- takie rzadkie, mam koleżankę Estere ja teraz też jak Nati będę się modlić do św Ignacego
Patulka jesteście bardzo podobne z siostrami śliczne fotki I szkoda że Was tak wyrolowali w lokalu... nie ładnie
Axie będę wdzięczna za modlitwę i resztę dziewczyn też serdecznie proszę o modlitwę żeby wszystko było ok
Spróbuje Was odnaleźć na instagramie jak zacznę od Patulki
Magdaa21, Mari92, nati1992, Malwa133 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miss kochana masz moją modlitwę
Poczytaj sobie i zaprzyjaźnij się z Gerardem Majelli agent niezły, fajny patron
Ja też mam znajomą Estere. Stąd znam to imię
Melania - znaczy czarna
Amelia-obronczyni ogniska domowegoMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Ja przeglądałam ostatnio stronkę z noworodkami urodzonymi w Opolu i nadal jest boom na polskie imiona, te starsze. Zosia, Amelia, Maria. A u chłopców Jaś, Staś, Antek i Franek. Ja z Igorem wyskoczę to nie będzie żadnego;) A Laury i Łucji też nie widziałam dawno w tych imionach
Ja zaraz zasnę w wannie tak mi cieplutko że kaplica, nie wychodzę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka to chyba jednak Amelka zostanie
Mąż też woli Amelia ogarnę też sw. Gerarda
No to dziewczyny tak naprawdę to się nie spodziewałam bo już tyle razy się rozczarowałam że nie liczyłam na nic ale tempka ładnie w górze a ja musiałam odstawic dziś tego dupka więc tak od niechcenia sięgnęłam rano po test a tam od razu druga kreska się pojawiła aż się zdziwiłam normalnie ale najpierw się rozryczalam oczywiście haha
W pracy trochę nie mogłam się skupić ale jakoś dałam radę
-
Magda wiem że Amelek dużo ale najważniejsze że w rodzinie nie ma i żadnej nie znam I jeszcze nie na 100% będzie Amelka ale wiem że na pewno Ignacy zostaje
Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Alex ja zrobiłam dziś bete z progiem ale jeszcze nie mam wyniku W sobotę zrobię tarczycowe razem z betą
Ja się tak mocno cieszę ale martwię się o ten glucophage czy jak poczekam na konsultacje do poniedziałku to nie zrobię sobie i maleństwu krzywdy biorąc ten lek? Bo mnie to strasznie stresuje ale nie mam możliwości skonsultować z nikim wcześniej a sama na pewno nie odstawie ale też boję się że zaszkodze -
Czyli chyba mniejsze zło nie odstawiac tak gwałtownie i przez kolejny tydzień brać A później zobaczymy co powie lekarz
Kurczę nie chce o tym czytać w necie i się nakręcać bo już i tak cały dzień myślałam czy odstawiac czy nie -
Miss, na pewno będę się modlić. Wszystko będzie dobrze! Jeszcze św. Szymon podobno bardzo pomocny w tych sprawach Znalazłam Cię na IG i dałam follow.
Jej a mnie jakoś tak brzuch boli dzisiaj, że zaczynam się tym stresować. Kolejną wizytę mam 4 lutego i naprawdę nie mogę się jej doczekać, bo na chwilę chociaż uspokoi...MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie Miss, z ta sobota to pojechalas ja bym nie wytrzymala tyle i nie chcialoby mi sie liczyc wzrostu wtorku do soboty czy sie zgadza i jest ok :p chociaz ja pewnie znajac swoje akcje bete zrobilabym we wtorek czwartek i sobote
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ja przeglądałam ostatnio stronkę z noworodkami urodzonymi w Opolu i nadal jest boom na polskie imiona, te starsze. Zosia, Amelia, Maria. A u chłopców Jaś, Staś, Antek i Franek. Ja z Igorem wyskoczę to nie będzie żadnego;) A Laury i Łucji też nie widziałam dawno w tych imionach
Ja zaraz zasnę w wannie tak mi cieplutko że kaplica, nie wychodzę
Ja wyskoczyłam z Andrzejem w szpitalu pełnym Zosiek i Antkow (ze mna na sali leżały dziewczyny - było nas 6 i z tego 3 Antkow!)
Też przeglądam stronkę z naszego szpitala i właśnie Antki i Szymony tam sąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm