Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Dopiero w sobotę powtarzasz betę? wytrzymała jesteś
Zrobiłabym w czwartek ale nie chce iść później do pracy naczczo i jeść śniadania w pracy więc wolę te badania naczczo zrobić w sobotę -
Lelek ja właśnie mam taki zamiar robić bete w czwartek i sobotę jeszcze
I potem z tymi wszystkimi wynikami do gina iść ale w sumie nie wiem czy nie lepiej do endo... bo u gina w sumie jeszcze nic konkretnego się nie dowiem bo jak to on powiedział pod względem ginekologiczny wszystko jest u mnie ok więc może do endo się przejść z wynikami? -
Terka no tak właśnie pomyślałam że chyba lepiej do endo bo to ona zalecila mi glucophage i to w dawce 1500 no i zobaczymy co tam się dzieje z tarczycą- może faktycznie trzeba będzie zwiększyć dawkę leku
Tylko nie wiem jak to zrobić bo do mojej endo nawet prywatnie (A ja chodzę na nfz) trzeba czekać miesiąc dlatego mam taki plan żeby we wtorek po prostu podejść do jej przychodzi i poprosić o skonsultowanie wyniku... Ale jeszcze muszę się przespać z tym wszystkim narazie przez ten tydzień nic nie zmieniam: Biorę letrox 100, glucophage 1500 i duphaston 2x dziennie A w weekend pomyślę co dalej o ile będzie ładny przyrost bety w czwartek i sobotę
A co do pracy to nie mam pojęcia bo pracuje sama z szefem i naprawdę dużo mam na głowie (teraz trochę mniej bo zima) np. dziś musiałam w teren jechać, niby na godzinę ale musiałam nosić łate (to taka metalowa długa rurka z podziałką do pomiarów) i łazić przez zaspy
Chciałabym pracować jak najdłużej ale siedzenie 8h na tyłku mi się nie uśmiecha narazie wiem że nie wrócę do nadgodzin bo teraz przez zimę nie ma ale i tak do nich nie wrócę mam nadzieję że przez ciąże
Ogólnie co do pracy jestem rozdarta bo chce w ciąży pracować ale dziecko najważniejsze -
Miss gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 14:29
MissKathy92 lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudit wrote:Miss gratuluje, pozytywnie zazdroszczę że się udało, niech teraz rośnie w zdrowiu
Powiedzcie mi jak wyszła któreś z Was zbyt wysoka prolaktyna to lekarz zaraz działał?
Moim wynikiem nikt sie nie przejmuje.Nawet nie kazano mi go powtórzyć.Najpierw mam zrobić prolaktyne w 22 dc i z tym przyjść. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Nati jak masz takie podejrzenie podjedz na IP maja testy na wody. Czy miałaś jakieś skurcze, czy cos?[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
Ja chyba powiem szefowi jak będę miała taką "pewną" ciąże w sensie będzie serduszko
żeby móc swobodnie się czuć w biurze bez presji czasu i w ogóle -
nick nieaktualny