Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Miss, szkoda że nie da się polajkowac Twojej stopki na forum
szczęśliwa 13
7 nie była szczęśliwa to 13 musi być
Mimo że się bardzo boję to wierzę w te maleństwoMagdaa21, terka lubią tę wiadomość
-
Miss ja też nie chciałam mówić w pracy ale musiałam że względu na plamienia. I sobie teraz pracuje w domu bo moja szefowa zaproponowała żebym odpoczywała
za jakieś 2-3 tygodnie pójdziesz na usg, weź sobie zaświadczenie o ciąży i powiedz szefowi jeśli nie chcesz wykonywać pewnych czynności czy pracować w terenie;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
alex0806 wrote:Miss ja też nie chciałam mówić w pracy ale musiałam że względu na plamienia. I sobie teraz pracuje w domu bo moja szefowa zaproponowała żebym odpoczywała
za jakieś 2-3 tygodnie pójdziesz na usg, weź sobie zaświadczenie o ciąży i powiedz szefowi jeśli nie chcesz wykonywać pewnych czynności czy pracować w terenie;)
Aha czyli dostanę zaświadczenie o ciąży i będę mogła pokazać szefowi jak coś
Dla mnie ciąża i wszustkie te procedury to czarna magia -
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 11:03
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualny
-
Wow , Miss mega gratulacje, bardzo się cieszę
.
Matko ale musiałam nadrobić co naprodukowalyscie, szok !
Jednak coś z tymi brzuszkami jest, Panipuchatkowa zwolniła i zajęła go MissMissKathy92, terka lubią tę wiadomość
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Lelek wrote:Laski, a ja z dziwnym pytaniem do was przychodze
czy w ciazy mozna robic sobie skarpetki zluszczajace ?
Ok, juz widze- ze nie moznaa tak chcialam sobie zluszczyc te stopy, trudno :p
MTHFR Heterozygota, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, jajniki podpadajace pod PCOS, późna owulacja.
1 cs - ciąża biochemiczna 09.2018 -
Bisia mentalnie czuje przejęty brzuszek od Puchatkowej ale tak jak Alex będę hodowac swój
Już padam ze zmęczenia i dzisiejszych emocjidlatego życzę dobranoc i kładę się lulu
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBisia, ja lubie te skarpetki - robilam je raz na pol roku przed ciaza, na moje stopy dzialaly:) jesli chodzi o pedicure albo podologa itd nigdy w zyciu:p mam taka strefe na stopach, ze nie dam nikomu dotknac:p moj maz jak chce mnie zdenerwowac, zebym wpadla w panike to wystarczy, ze zacznie mi po stopach jezdzic, laskotac, sciskac itd.. Niestety
Chyba, ze sama sobie zakupie frezarke i sprobuje, ale komus dotknac nie dam nigdy w zyciu
Dzis poratuje sie pumeksem jak z lat 80tych -
Ogólnie to dziewczyny zostawic was na chwilę to masakra, tyle do nadrobienia
Ja w pracy o ciąży powiedziałam mojej liderce od razu po pozytywnym teście, ale chciałam dociągnąć do wizyty u ginekologa (2 tygodnie), ale mi się nie udało i poszłam chyba 2 dni później na L4 z przeziębieniem... Oczywiście w pracy poza nią nikt nie wiedział, i robiła mi taryfy ulgowe... Oczywiście wszyscy byli wkurzeni dlaczego tak robiła.. dopiero jak już miałam taką 'bezpieczna' ciążę to powiedziała wszystkim... Bo się rozpoczęły pielgrzymki do kierownictwa że jestem faworyzowana... Ale oni wiedzieli wcześniej przed wszystkimi więc nie mieli nikomu za złe, poza tym znali Mona sytuację z pierwsza ciąża
Kurcze Miss, wciąż jestem w szoku
Lelek, ja też lubię tę skarpetki... Nawet miałam dziś je robić, ale za dużo czasu zajmują i zrezygnowałam... Bo w ciągu dnia to boje się zrobić no Jagoda raz śpi mi dwie godziny a innym razem pół godziny...MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem co się z moja Karolina dzieje
spała dziś do 11. Potem na spacerze 14:20-17:10. A teraz wielki krzyk, zasypia, po 2 minutach ryk. Nic nie pomaga
M ja teraz wziął do drugiego pokoju żebym mogła odespac trochę noc. Jeju naprawdę nie wiem co jej może być
-
Ja w pierwszej ciąży czekałam aż dostanę zaświadczenie od lekarza że jestem w ciąży... I dostałam dopiero w 7 tyg i wtedy poszłam na zwolnienie. Teraz Jeśli się uda to powiem wcześniej żeby mnie inaczej traktowali bo mam naprawdę ciężka prace.Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Dziewczyny wątek chyba najprężniejszy na forum ;p
Miss !! Kochana ! Ogromne gratulacje ! Cieszę się tak samo jak na swój pozytywny test rok temu !
Normalnie aaaj ! ❤️Dbaj o siebie i maleństwo
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️