Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, piękna mała księżniczka:) super że uroczystość się udała:) i ze Karola była grzeczna w kościele:) bo moją Jagoda podczas mszy musiałam wyjść na pole i w sekundę usnęła więc wróciłam (sam chrzest był przed mszą, taki zwyczaj jest w tym klasztorze) i super że przelamalas stereotyp i nie ubralas na biało dziecko ja niestety nie wygrałam z moją mamą w tym temacie.
I jak widzę to miałaś też mała przygodę w lokalu ale super że tak załatwili sprawę
Niestety, moja Jagoda jest bardzo smoczkowa. Dostała go w 17 dniu życia i to jej już najlepszy przyjaciel. Ale to prawda, że dana firma nie zawsze może pasować dziecku. Bo ja używam smoczków z firmy Lovi bo był w gratisie do butelki, a przed porodem kupiłam z Aventu i te drugie jej nie spasowały. Za twarda guma i troszkę inny kształt smoczka. Też twierdziłam że będę anty smoczkowa ale dziecko samo zdecydowało. Ważne dla mnie że nie zawsze jej ten smoczek potrzebny i potrafi zasnac bez niego. no ale moje dziecko w różnych kwestiach jest inne niż jak widzę waszeMagdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magda tak się cieszę, że chrzciny udane. A Karolinka ślicznie wyglądała
Co do smoczka to mój Marek czasami chce, a czasem nie. Ja polecam NUK. Naprawdę super
Nati co się stało? Jesteśmy tu po to, aby się wspieraćMagdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dzięki dziewczyny
Patulka, u nas nikt nie dyskutowal o ubraniu, w ogóle nie było tematu a że dostała taka sukienkę na gwiazdkę to akurat jak znalazł na chrzest kombinezon przypadkowo mamy biały więc ogólnie w kościele biel było widać i czapkę z kompletu sukienki
Trochę pokrzyczala, ale tylko chwilę jak ja trzymalam zanim ja ochrzcili - w wózku ciągle spokojna była
Mari, my próbowaliśmy właśnie NUKa ale na siłę dziecku wciskać nie będę
Nati, co jest?Mari92 lubi tę wiadomość
-
Magda no piękna księżniczka
Ta rąsia na pierwszym zdjęciu... Super
Widzisz ona pewnie krzyczała że chce już być chrześcijańką skoro potem się uspokoiła
Nie zazdroszczę zamieszania w lokalu. Stres pewnie był... Ale w sumie nie ciasto było najważniejsze
Nati-dawaj tutaj co na sercu leży!
Co możemy to wspomożemyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 04:49
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka, tam pal licho zamieszanie, wyszło ostatecznie dobrze bo ciasto i tak zostało
I racja, chrzest najważniejszy
A ona krzyczała w kościele też chyba z gorąca bo jak zdjelismy czapkę to się uspokajala, a ciepło była ubrana, w kościele też ciepło..
Ale chrzest przepięknyterka lubi tę wiadomość
-
Magda piękna księżniczka Super, że sam Chrzest się udał. Z imprezą to tak czasem bywa, pewnie źle pozapisywali. Gdzie robiliście, na opolszczyźnie? Mam nadzieję, że chociaż przez te pomyłki mniej zapłaciliście
Puchatkowa a wy kiedy, w marcu?
Nati co się dzieje? Możesz z nami pogadać, jeśli masz gorszy czas, wysłuchamy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A to wiem gdzie, my często na jeziorko jeździmy;) byliśmy w kościele, później na lodach i dopiero do domku wróciliśmy. Kupiliśmy sobie chińczyka i będziemy grać;p akurat był za bezcen w smyku
A to My
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/517171baf973.jpgpanipuchatkowa, axie92, Butterfly92, MissKathy92, terka, Mari92, kryha, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, jak ładnie widać już! Wow! U mnie zupełnie płasko nadal jest xd Aż się zastanawiałam przed usg tym w szpitalu, czy wszystko ok. No ale podobno każdy rośnie "na zewnątrz" w swoim tempie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 12:53
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero na zdjęciu widzę, jak odstaje A tak jak leżę to płaski. Dołem mocno napięty, tak od linii majtek. Będziemy od teraz co tydzień robić zdjęcie, żeby obserwować zmiany
Gdzie się dzisiaj nasza Miss podziewa? Wszystko dobrze kochana, czy objawy ci utrudniają funkcjonowanie?MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny ja weekend z mężem spędzam i robimy sobie reset od telefonów bo za dużo się używa trochę...
Magda piękna Karolinka super że chrzest piękny, to najważniejsze a resztą nie ma co się przejmować
Alex fajny już masz brzuszek U mnie to pewnie późno będzie widać dopóki ciąża zakryje te ciąże spożywczą którą hodowalam tyle lat
Nati co się stało? odezwij się
Ja najchętniej bym przespala cały dzień wczoraj odkurzalam i mnie brzuch rozbolal to musiałam potem pół dnia odpoczywać dziś byliśmy rano w kościele, potem u dziadków i u teściówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 13:29