X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari na pewno będzie wszystko dobrze.☺

Mari92 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój miał u mnie kwiaciarenkę, teraz na okazje kupuje na solnym :P a normalnie to w biedrze albo lidlu. Na 24 urodziny nakupił mi z rana chyba z dziesięć jak nie lepiej paczek róż :D bo akurat przed walentynkami był rzut :) Szał wtedy był bo zrobił z tego przeogromny bukiet :)

Mari, tania beta :P u mnie 30 + 5 zł :P

W ikei kupiłam pułki na książki do salonu, pościel, prześcieradło, poszewki ozdobne, chodniki do łazienki... I jednego cokoła nam w kuchni zabrakło :P

Ledwo przeżyłam taki wypad... Ale trzymam się. Wzięłam kąpiel bocheńską, na sekunde było ok... Zobaczę co dalej, chyba jednak polecę do tej ginki bo mam... opuchniętą lewą stronę, zobaczę czy to chwilowe "po ataku"... Bo mam mega tampon + duża podpaska a i tak majtki muszę zmieniać ;/ Mam nadzieję, że to chwilowe i też się nagrzewam... Ale bez nagrzania nie dałabym rady z bólem ;( Będę dzielna!! Ciężkie to jest...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko.. Seli to masakra jakaś.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Matko.. Seli to masakra jakaś.

Powiedzmy, że norma :( Dlatego staram się to przejść bo wiem jak było... Możliwe jest też, że coś tam miałam i musi się oczyścić przy okresie... No i przecież... Mam już te czopki... To lada dzień ich użyje. To też coś ruszy... Mam nadzieję, że wyleżę, wyboli... i będzie lepiej ;/

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Miss masz rację to jest smutne, ale tak to jest jak się czeka długo to się chucha i dmucha. A jak łatwo przyszło to same wiecie... .
    A ja rano byłam na becie, wieczorem wyniki na meilu mają być. Koszt 20zł +2zł pobranie. Więc czekam teraz, aż mnie roznosi :-)

Czekamy :) Trzymam kciuki i daj znać

Mari92 lubi tę wiadomość

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari-bedzie piękny wynik! Czekamy z Toba! :D jeszcze tylko parę godzin ;)

Mari92 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli o tyle lipa ze bez ogrzewania bol a z ogrzewaniem większe krwawienie... A chłodzić tego nie próbowałaś? Zimno tez ładnie znieczula ;)
    Czytam sobie co Ty tam kupiłaś i co czytam? Choinki do łazienki... Taaa święta i sie jeszcze udzielają bo wczorajszym kolędowaniu w kościele :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Seli o tyle lipa ze bez ogrzewania bol a z ogrzewaniem większe krwawienie... A chłodzić tego nie próbowałaś? Zimno tez ładnie znieczula ;)
    Czytam sobie co Ty tam kupiłaś i co czytam? Choinki do łazienki... Taaa święta i sie jeszcze udzielają bo wczorajszym kolędowaniu w kościele :D

Hahaha :P

No właśnie... Nie sądzę. Wiesz, nawet ona mówiła, że pod koniec czopki zacząć i nagrzewać... :P więc to powinno schodzić, ale może powinnam się wstrzymać, mam wolne to o tyle dobrze to się wyleżę...
    Mam też dziś farta bo mąż w domu jest to troszkę mną się jeszcze zajmie. Choć wieczorem wybywa na ping ponga :P

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Miss masz rację to jest smutne, ale tak to jest jak się czeka długo to się chucha i dmucha. A jak łatwo przyszło to same wiecie... .
    A ja rano byłam na becie, wieczorem wyniki na meilu mają być. Koszt 20zł +2zł pobranie. Więc czekam teraz, aż mnie roznosi :-)
    Oj to prawda niestety :/ moje dziecię to będzie wydmuchane i wychuchane jak trza ;D czekamy na dobre wieści :)

Mari92 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa oby.
    Seli teraz to musi być lepiej już :-)
    Powoli, a do przodu.
    A my dzisiaj jedziemy dziadka odwiedzić, dziś ich święto :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 14:53

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss tak to jest, nasze będą wyczekane i ukochane :-)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Miss tak to jest, nasze będą wyczekane i ukochane :-)

I rozpieszczone :P Ehh... moje będzie miało najgorzej bo ja pedagog :P :D

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    I rozpieszczone :P Ehh... moje będzie miało najgorzej bo ja pedagog :P :D

To wiesz jak podejść takiego potem :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    To wiesz jak podejść takiego potem :P

Taaa :P Mój kot jest.... Pedagogizowany ;D Ma kary i mnóstwo zabawek a do tego wybrzydza drogie żarcie... Masakra, co dopiero dziecko... :P

dZhdp1.png

Wysłany: 22 stycznia 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też po pedagogice ale jestem animatorem kultury. Więc będę ukulturalniac.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ja też po pedagogice ale jestem animatorem kultury. Więc będę ukulturalniac.☺

hehehe :D ja pedagog specjalny... Więc mnie będzie ciężko :)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj będzie ciekawie u was z ta pedagogika u dzieci :D
    Haha Seli opis kota super :P ale koty to chyba ogólnie wybredne stworzenia ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Oj będzie ciekawie u was z ta pedagogika u dzieci :D
    Haha Seli opis kota super :P ale koty to chyba ogólnie wybredne stworzenia ;)
    Wybredne? Wredne? :D mój czasami złośliwy jest dla męża :D kocha mnie i odwala numery wieczorem bo wie, że mąż wylezie z łóżka go gonić a wtedy on myk do swej mamusi <3 albo potrafi zrzucić pościel męża i spać na jego połowie :D

Wiecie co? Jestem zapisana w przychodzi ginekologicznej (prywatna oczywiście) i tak myślę... Zależy mi, chcę zrobić diagnostykę jajnika i usg przepływowe (TUI) słyszałyście coś może o tym? Dla mnie to nowość ale opis badania wydaje się obiecujący...

dZhdp1.png

• Mari92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na pewno dam Wam znać jaki wynik bety. Ale narazie nie ma jeszcze.
    O mamy tu panie pedagog, super :-)
    A co do kotów, to wygodne stworzonka.

Marek💙
    Marta 💓

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czekam w kolejce do ginekologa.☺

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 358 359 360 361 362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ