Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Każdy odpoczywa
ja ostatecznie nic nie upiekłam ale odpoczywamy
-
Ja zrobiłam wywar na żur , ugotowałam jarzyny na sałatkę
właśnie się piecze sernik z rosa
i czeka w poczekalni na piekarnik karpatka
jutro tylko żur zrobię i sałatkę pokryje
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Ja zrobiłam wywar na żur , ugotowałam jarzyny na sałatkę
właśnie się piecze sernik z rosa
i czeka w poczekalni na piekarnik karpatka
jutro tylko żur zrobię i sałatkę pokryje 
O ja też sernik z rosą będę robić

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ja lubie sernik z tofii i sezamem. To jedyny sernik jaki jem... Ale robi mega furore zawsze

Koty sie rozgadaly, ze hoho.
Zapisalam sie do diabetologa - stwierdzilam, ze sprobuje. Na nfz do przychodni chyba. Nie jestem pewna ale jako niby bezplatne. -
No ja w tym roku robię święta z teściową

Córki poszły na swoje, święta robią u siebie i mama niestety zostałaby sama. Ale na szczęście woli jak ja powiem co robić i kiedy nie musi wymyślać menu, hehe.
Dziewczyny, a co sądzicie o voucherach w prezencie jak świeżo upieczonej mamy? Szwagierka niedawno urodziła, niby to mąż robi prezenty "za urodzenie", ale chcieliśmy jej coś podarować. Widziałam w salonie http://longevite.pl/ taki pakiet zabiegów, przeznaczony dla młodej mamusi. Jakieś masaże, peelingi. Fajne?Będzie dobrze
-
Seli to świetnie.
A ja jeszcze babki do piekarnika wsadziłam i czekam aż się upieką
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Migotka świetny pomysł
taki vouczer
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Seli to dobra wiadomość; ) spróbować zawsze można.
My już w łóżku po dzisiejszym dniu. Jakiś taki senny i męczący był. Jutro od rana mamy duzo rzeczy do ogarnięcia a po południu do kościoła, pewnie później będę dopiero piekła. Muszę jeszcze rano skoczyć po kwiaty na cmentarz i po prezent dla dziadka na imieniny. Także jak jutro nie padnę to będzie dobrze
Zaczynam znowu czuć jajniki. Do popołudnia lewy, a teraz kłuje prawy. Oby cos teraz urosło; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A my praktycznie nie robimy nic na Święta jeśli chodzi o przygotowania... Mąż właśnie siedzi w pracy i dopiero jutro rano będzie... Także lipa wyszła w tym roku z pracą. Wracając zrobi małe zakupy i tyle. Później do kościoła. A w niedziele do rodzin obu. Tak wyszło tym razem. Ważne że razem
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Ja lubie sernik z tofii i sezamem. To jedyny sernik jaki jem... Ale robi mega furore zawsze

Koty sie rozgadaly, ze hoho.
Zapisalam sie do diabetologa - stwierdzilam, ze sprobuje. Na nfz do przychodni chyba. Nie jestem pewna ale jako niby bezplatne.
O Seli to super

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Terka No my niestety na obczyźnie ... jej tubyesciowa wiec pojedziemy do niej w niedziele posiedzimy cały dzień .. ona tez urodziny odrazu robi bo ma 9 to robi w święta .. ona w poniedziałek idzie do pracy do południa ... mój mąż ma wolne , i ja tak poprostu bo święta to upiekłam coś jakaś sałatka i żur taki standardzie żeby coś było , a nasi znajomi co tez zostali tu na sekta do nas w poniedziałek wpadną a później może teściowa tez
wiesz jak jesteś na obczyźnie to tak chcesz trochę te święta poczuć .. chodz troszeczkę ..
No ja już karpatka zrobiona ( dla teściowej bo chciała ) dla nas serniczek nawet jakoś tak się złożyło ze jarzynowej zrobiłam
ha. Ale plecy i nogi a najbardziej stopy to mi do dupci wchodzą ;((
Czas odpocząć i położyć się do łóżka
Seli to super diabetolog to świetny pomysł jeśli jeszcze masz możliwość na NFZ to bym się nie zastanawiała
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Terka No my niestety na obczyźnie ... jej tubyesciowa wiec pojedziemy do niej w niedziele posiedzimy cały dzień .. ona tez urodziny odrazu robi bo ma 9 to robi w święta .. ona w poniedziałek idzie do pracy do południa ... mój mąż ma wolne , i ja tak poprostu bo święta to upiekłam coś jakaś sałatka i żur taki standardzie żeby coś było , a nasi znajomi co tez zostali tu na sekta do nas w poniedziałek wpadną a później może teściowa tez
wiesz jak jesteś na obczyźnie to tak chcesz trochę te święta poczuć .. chodz troszeczkę ..
No ja już karpatka zrobiona ( dla teściowej bo chciała ) dla nas serniczek nawet jakoś tak się złożyło ze jarzynowej zrobiłam
ha. Ale plecy i nogi a najbardziej stopy to mi do dupci wchodzą ;((
Czas odpocząć i położyć się do łóżka
Seli to super diabetolog to świetny pomysł jeśli jeszcze masz możliwość na NFZ to bym się nie zastanawiała
Jasne ze na obczyźnie chce się poczuć cokolwiek, rozumiem
Mąż mnie na zrobienie sałatki namówił, niech mu będzie
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dzięki Terka

Mnie głowa dziś boli jak nie wiem co... ale to dlatego, że dziś ma być mega ciepło a jutro z 15 stopni na 5 ma spaść ;/
Ja już drugi dzień czuje prawy jajnik, mam wrażenie, że śluz jest mega rozciągliwy ale podbarwiony krwią... Dziwne, że już teraz, może znów "oszukańcza" próba owulacji
-
Seli wrote:Dzięki Terka

Mnie głowa dziś boli jak nie wiem co... ale to dlatego, że dziś ma być mega ciepło a jutro z 15 stopni na 5 ma spaść ;/
Ja już drugi dzień czuje prawy jajnik, mam wrażenie, że śluz jest mega rozciągliwy ale podbarwiony krwią... Dziwne, że już teraz, może znów "oszukańcza" próba owulacji
Seli jakbyś zerkła na moje wykresy poprzednie (te normalne rzecz jasna
) to zobaczysz podobna tendencje
zazwyczaj miałam 2 podejścia albo takie próby czy jak to nazwać i potem za 2 razem owu byla 
Nie wiem czemu tak i po co ale nie wtrącałam sie za bardzo w organizm tylko go obserwowałam żeby wiedzieć co sie dzieje i kiedy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Seli jakbyś zerkła na moje wykresy poprzednie (te normalne rzecz jasna
) to zobaczysz podobna tendencje
zazwyczaj miałam 2 podejścia albo takie próby czy jak to nazwać i potem za 2 razem owu byla 
Nie wiem czemu tak i po co ale nie wtrącałam sie za bardzo w organizm tylko go obserwowałam żeby wiedzieć co sie dzieje i kiedy
No u mnie bywały i 3 podejścia przecież... Ale ostatnim nie, zobaczymy
Może po prostu będę miała np. 7 dni takiego śluzu i w końcu owu? Bo temperatura bardzo powoli idzie i dość spokojnie. W ogóle schudłam znowu ! Już 65.4 waga mi leci... Wydaje mi się, że coś się tam stabilizuje u mnie... Bo naprawdę diety to ja żadnej nie mam a zdrowe nawyki. I jem (staram się mega) te 5 posiłków, teraz po kawie zjem musli, na obiad pewnie dziś pizza (wczoraj była rybka), soczek wyciśnięty przez męża i chipsy zbożowe - uwielbiam, nie mogłam się powstrzymać
-
Hej dziewczyny; ) witam w tym pięknym dniu: ) my z mężem zaczęliśmy od
o 4 rano bo taka miał fanaberię ;p przez to mierzylam temperaturę o tej 4 bo się przebudziłam i jakaś taka dziwna jest po dodaniu... No no ale kiedyś pisalyscie ze przed owu może spaść i wystrzelić? Bo już sie cieszyłam że mam na stałym poziomie.
My zaraz jedziemy na miasto te kilka spraw pozalatwiac. Muszę siostrę obudzić zaraz też bo chciała z nami jechać a ona jeszcze chrapie.
Ja też właśnie Seli mam dzisiaj ochotę na soczek ale taki z marchewki to później u teściowej sobie zrobię; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My trochę później ale miło dzień zacząć od przyjemności

U mnie tempka spada a potem jest skok.
Ja mam sok pomarańczowy
-
Haha, poranne
są chyba najlepsze, bo mało spodziewane
ja wstałam tylko siku. Zobaczyłam że 4 jak się przebudziłam, zmierzyłam tempkę, wzięłam leki od razu, żeby o tej 6 się nie budzić drugi raz. Poszłam siku. A ten mi się po chwili do mojego kombinezonu w jednorożce dobiera
Takiego wiecie, jednoczęściowego
To mu później powiedziałam, że nie spodziewałam się niczego, to sobie ubrałam cieplutkiego pajaca 
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH