SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahaha :D u nas rano są z reguły :) Lubię potem sobie jeszcze odleżeć albo dospać :) Kiedyś często było tak, że 2-3 w nocy była taka przerwa na śpiocha :D Z resztą my teraz wolne, oboje wyluzowani, zadowoleni :) To i dużo chęci jest w ciągu dnia :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha alex rozwaliłaś mnie tym jednorożcem :D widać dla chcącego nic trudnego :D :D :D
    Ja też lubie poranne <3 na śpiocha ale w tym tygodniu musiało mi wystarczyć jak mężulo wracał do domu i trochę przekimał i wtedy można było cokolwiek myśleć czyli kolo południa :P ogólnie jak pracuje to takie poranne to tylko jak ma wolne bo albo na 6 rano jedzie albo o 6 rano wraca... Wiec ciężko. Ale co tam za dnia nadrabiamy wszelkie straty :P :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No u mnie bywały i 3 podejścia przecież... Ale ostatnim nie, zobaczymy :) Może po prostu będę miała np. 7 dni takiego śluzu i w końcu owu? Bo temperatura bardzo powoli idzie i dość spokojnie. W ogóle schudłam znowu ! Już 65.4 waga mi leci... Wydaje mi się, że coś się tam stabilizuje u mnie... Bo naprawdę diety to ja żadnej nie mam a zdrowe nawyki. I jem (staram się mega) te 5 posiłków, teraz po kawie zjem musli, na obiad pewnie dziś pizza (wczoraj była rybka), soczek wyciśnięty przez męża i chipsy zbożowe - uwielbiam, nie mogłam się powstrzymać :P

Seli wszystko jest możliwe jeśli chodzi o cykl ;) naprawdę wszystko tego sie nie da przewidzieć tak po prostu co będzie i jak będzie :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, zobaczymy. U mnie lekkie krwawienie wrocilo. Az sie zdziwilam ;p

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeśli rano to ewentualnie w weekendy, bo tak to mąż na 7 do pracy, a ja różnie. I ok 6 wstaję, zanim go dobudzę to śniadanie mu robię. A w weekend nieco inaczej. I tak dziwne, że dał radę z rodzicami za ścianą :D dzisiaj spaliśmy u mnie, a tej nocy chyba u teściów :D Tak na zmianę, żeby jeden wieczór z jednymi posiedzieć rodzicami, a drugi z drugimi.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My oboje zazwyczaj 8 a maz 7.30 czasem. Ale rano dajemy rade ;) jakos tak lepszy dzien mam wtedy ;)

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez lubimy poranne ❤. Zazwyczaj w weekendy albo jak mamy wolne.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah to my widze odwrotnie. Dni robocze rano a wolne i weekendy i wolne o kazdej porze ;] zazwyczaj jest to rano, poludnie i wieczor ;D

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no jasne jak jest wolne to w sumie nie ma reguly co do pory.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I czestotliwosci ;D maz mi dzis zapowiedzial, ze mam sie szykowac bo nie znam godziny ;p

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    I czestotliwosci ;D maz mi dzis zapowiedzial, ze mam sie szykowac bo nie znam godziny ;p

Haha jak grzecznie poinformował :D

• terka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    My jeśli rano to ewentualnie w weekendy, bo tak to mąż na 7 do pracy, a ja różnie. I ok 6 wstaję, zanim go dobudzę to śniadanie mu robię. A w weekend nieco inaczej. I tak dziwne, że dał radę z rodzicami za ścianą :D dzisiaj spaliśmy u mnie, a tej nocy chyba u teściów :D Tak na zmianę, żeby jeden wieczór z jednymi posiedzieć rodzicami, a drugi z drugimi.

Co miał nie dać rady :D jak przyjdzie ochota to nie ma zmiłuj :D nic nie powstrzyma :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzentelmen hahahaha :D
    Kurcze nie mam oceny z wf ;/ a dzis usos sie zamyka...

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Dzentelmen hahahaha :D
    Kurcze nie mam oceny z wf ;/ a dzis usos sie zamyka...

I co teraz?

• Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem :/ mam nadzieje, ze zaraz wstawi... nie chce placic za warunek jak mialam zaswiadczenie odpowiednie.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    No nie wiem :/ mam nadzieje, ze zaraz wstawi... nie chce placic za warunek jak mialam zaswiadczenie odpowiednie.

Nie no pewnie ze nie, bez sensu by to bylo.. Ewentualnie po świętach będziesz wyjaśniać sprawę

• Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale ani nie ma wpisu, że nie zaliczone ani, że zaliczone... więc dziwne.

dZhdp1.png

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Wczoraj byliśmy na drodze krzyżowej w górach. Super przeżycie. I życzę Wam tego, czego ksiądz życzył wczoraj:
    Miłości z wielkiego czwartku, wiary z wielkiego piątku, nadziei z wielkiej soboty i radości z wielkiej niedzieli. :)

U mnie w piekarniku już sernik z jabłkami, zaraz się biorę za muffiny bananowe :)

panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj nic nie upiekłam, ale dziś się wezmę ;P

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero z miasta wróciłam i śniadanie zjadłam. Zaraz się biorę za farbowanie jajek, później lecę na działkę po bukszpan i o 14 do kościoła. A po południu sernik :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 819 820 821 822 823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ