Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja tez mogę... Soczku sie napić

Nie żeby jakos specjalnie ciągnęło ale dobre winko nie jest złe
Znajomi kiedyś kupili winko a tu niespodzianka-mały w drodze, no i winko sobie stoi
im starsze tym lepsze wiec nie ma problemu 
Maz mi sie do sałatki dobierał... Co za chłop no
my też po kościele, niby święcenia co 30 minut maja u nas a luduuuu... Nie przestanie mnie zaskakiwać ta parafia i ludzie 
Teraz obiadek i luzik przedświąteczny... Nic juz nie robię, mam to w nosie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja czekam aż się sernik upiecze, ale też już nie robię nic
U nas w kościele 3 razy święcenie, od 15 do 16 co godzinę. Ale chyba na to pierwsze najwięcej ludzi chodzi. I dzisiaj z mężem zauważyliśmy, że był identyczny wystrój kwiatowy jak na nasz ślub
Bo w zeszłym roku tydzień po świętach mieliśmy wszystko na biało, ale nawet rodzaj kwiatów taki sam i identycznie ułożone
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja czekam aż się sernik upiecze, ale też już nie robię nic
U nas w kościele 3 razy święcenie, od 15 do 16 co godzinę. Ale chyba na to pierwsze najwięcej ludzi chodzi. I dzisiaj z mężem zauważyliśmy, że był identyczny wystrój kwiatowy jak na nasz ślub
Bo w zeszłym roku tydzień po świętach mieliśmy wszystko na biało, ale nawet rodzaj kwiatów taki sam i identycznie ułożone 
U nas 9-15 co pol godziny czyli 12 razy
a u tak ludzi pełno i obstawiam ze tez najwięcej albo na początku albo na końcu bylo (mysmy byli na 12 czyli tak w połowie
)
Jesli kościół ma ta sama osobę do dekoracji kościoła to moze byc ze będzie podobny wystroj. Mysmy tez mieli wystroj świąteczny ale nam sie tak podobał ze nie trzeba było nic absolutnie zmieniać
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A my po filmie
ja jakos tez ani piwoszem nie jestem, czasem drinka lubie sie napic ale wino to tez rzadko
u mnie alkohol to raz na ruski rok ;p
Kolezanka tamta do mnie napisala... abym tylko nikomu sie o ciazy nie wygadala. Zaproponowala spotkanie i chyba pojde i powiem jej co sadze. Moze ja olsni...
Zastanawiam sie nad swoim zyciem... Czy ja dobrze robie... dzis, wczoraj... jestem szczesliwa jak jest... -
My nie chcieliśmy też nic zmieniać bo były ładne białe kwiaty
dodatkowo ustroilismy ławki i oczywiście nasze krzesła
Ale robiła nam to babka z kwiaciarni która co tydzień daje kwiaty do kościoła dla zakonnic 
My po piwku, zaraz pójdziemy na spacer z psem może. Takie świąteczne lenistwo mamy
Seli jedź, co Ci szkodzi; ) może faktycznie jej wygarnij i ci ulzy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Seli wrote:A my po filmie
ja jakos tez ani piwoszem nie jestem, czasem drinka lubie sie napic ale wino to tez rzadko
u mnie alkohol to raz na ruski rok ;p
Kolezanka tamta do mnie napisala... abym tylko nikomu sie o ciazy nie wygadala. Zaproponowala spotkanie i chyba pojde i powiem jej co sadze. Moze ja olsni...
Zastanawiam sie nad swoim zyciem... Czy ja dobrze robie... dzis, wczoraj... jestem szczesliwa jak jest...
Jesli nie robisz nic złego a jesteś szczęśliwa to jak najbardziej wszystko z Toba ok
Co do spotkania -moze i dobry pomysł żeby sie spotkać i przegadać pewne kwestie i dobitnie jej wyjaśnić ze tak sie nie robi... Moze zrozumie, moze nie ale warto spróbować
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A my zdążyliśmy wrócić do domu i ulewa się zrobiła
Normalnie nawet zagrzmiało, ale to nie jest jeszcze pierwsza burza 
Pójdę... Pogadam z nią. Zależało mi... -
Wiecie co i mnie taka piękna pogoda była
mąż ogród wysprzątał
ja miałam nawet okna myć
ale jednak doszłam do wniosku ze zaraz i tak wymieniamy
wiec i h myć nie będę ( zelaszcza ze ja nas to są okna 2 m wysokie i 3 m szerokie
wiec nagimnastykować się trzeba
ale dobrze ze tego nie zrobiłam bo właśnie taki deszcz lunal ze masakra 
Seli idź idź pogadaj na spokojnie powiedz co na serduchu leży
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
My teraz oglądamy TV , fajnie było wyjść do kina od tak, potem pospacerowaliśmy, mąż mi kupił gerbery do wazonu i ogólnie tak miło... W ogóle ostatnie dni są fajne pod tym względem, a jak mamy wolne i możemy mieć tak siebie 24 na 24... I jakby tak na tym się skupić to jest bajka.
-
Seli może potrzebujesz takiego czasu we dwoje tylko, żebyście coś zrobili dla siebie. Bez myślenia o leczeniu. To duz o daje
wiem po sobie ze jak spędzam czas z mężem i coś ciekawego robimy to wtedy życie wydaje sie takie bajkowe mimo przyziemności 
Ja czymś się chyba zatrułam dzisiaj. Rozkręca mi sie biegunka ;/ tylko nie przed świętami; (Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Seli może potrzebujesz takiego czasu we dwoje tylko, żebyście coś zrobili dla siebie. Bez myślenia o leczeniu. To duz o daje
wiem po sobie ze jak spędzam czas z mężem i coś ciekawego robimy to wtedy życie wydaje sie takie bajkowe mimo przyziemności 
Ja czymś się chyba zatrułam dzisiaj. Rozkręca mi sie biegunka ;/ tylko nie przed świętami; (
O biedna... Byle to tylko chwilowe było i przeszło do jutra!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tak, potrzebuje tego czasu... Choc jakby nie było mamy go, weekendy są nasze i po pracy też nie jest źle bo nie mamy ostatnio za dużo obowiązków
A brakowało mi weekendu po prostu już
dobrze, że do lekarza mam dopiero za tydzień.
Masz jakiś loperamid? albo coś? Mnie po prostu boli od jelita, mam obawy, że to endometrioza ale tym razem w jelicie bo po operacji mnie boli, ale ostatnio coraz bardziej. Nigdy nie potrafiłam tego sprawdzić. -
Mała_Mii wrote:Wiecie co i mnie taka piękna pogoda była
mąż ogród wysprzątał
ja miałam nawet okna myć
ale jednak doszłam do wniosku ze zaraz i tak wymieniamy
wiec i h myć nie będę ( zelaszcza ze ja nas to są okna 2 m wysokie i 3 m szerokie
wiec nagimnastykować się trzeba
ale dobrze ze tego nie zrobiłam bo właśnie taki deszcz lunal ze masakra 
Seli idź idź pogadaj na spokojnie powiedz co na serduchu leży
I bardzo dobrze ze nie myłaś takich dużych okien. Nie to ze nie warto bylo bo by i tak polalo deszczem to tez nie radze nawet małych okien myć w ciąży, nie naciągaj się zbytnio i nie trzymaj rak w górze...
i nie, to nie przesądy czy zabobony-spokojnie to po prostu fizjologia
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Wiem wiem terka słyszałam o tym dlatego między innymi zrezygnowałam
i na dobre mi to wyszło bo deszcz linal hehe
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Jess a ten koleś powiedział, że mi wstawi 5 i pisałam z nim o 12, potwierdził to a teraz nie ma oceny, za 3h zamknie się usos ;/ kurczę nie ogarniam ludzi, płacę krocie a jemu się oceny wstawić nie chce, ok są święta ale mógł to zrobić 7 dni temu już! a teraz pewnie mi nie wstawi, nie będę mogła podpić legitki i co? Nowe bilety mam sobie kupić do wyjaśnienia sprawy bo legitki nie mam podbitej? ;/ co za ludzie....
-
Mała_Mii wrote:Wiem wiem terka słyszałam o tym dlatego między innymi zrezygnowałam
i na dobre mi to wyszło bo deszcz linal hehe
I tylko na dobre wyjdzie
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Jess a ten koleś powiedział, że mi wstawi 5 i pisałam z nim o 12, potwierdził to a teraz nie ma oceny, za 3h zamknie się usos ;/ kurczę nie ogarniam ludzi, płacę krocie a jemu się oceny wstawić nie chce, ok są święta ale mógł to zrobić 7 dni temu już! a teraz pewnie mi nie wstawi, nie będę mogła podpić legitki i co? Nowe bilety mam sobie kupić do wyjaśnienia sprawy bo legitki nie mam podbitej? ;/ co za ludzie....
Jejciu co za facet...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ehhh... polozylam sie do lozka i... dwa koty ze mna
jeden masuje mnie, drugi burczy hahaha ;p dla meza nie ma miejsca.
-
Na kanapie z fifa ;p
Gdyby nie te siersciuchy to bym padla odswiezajac usosa ;p ehh pewnie koles sie czuje jak ja gdy do mnie pisza rodzice uczniow hahaha
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH