Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wzięłam węgiel jakiś czas temu ale nie pomogło. Smecte wypije bo mam ostatnią; / i oby do jutra przeszło. Bo aż mi słabo.
Mój mąż już się spać położył. Oszalał chyba że tak szybko jak możemy posiedzieć dłużej. Jak mu powiedziałam że jeszcze trochę i zapomni co to sen, jak będzie wstawać w nocy do dziecka to stwierdził że musi sie wyspać na zapas ;p
Seli co to za koleś. Nie rozumie że Ty to musisz mieć wpisane? I tak naprawdę to jego praca i obowiązki też powinien dopełnić.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahahaha wysypac na zapas
mój wstawał do kota, teraz jak są dwa to rozrabiają dwa ale już mnie to nie budzi tak, bo nic nie niszczą
Ale wczoraj zasnęłam a rudy podobno przy mnie leżał i darł japę na tyle, że go mąż zabrał ode mnie. Są mega gadaśne 
Koleś wstawił mi w końcu 5, także mam spokój ducha
Mąż robi kawkę, mamy jechać do teściów za godzinę, nie wiem czy się wyrobię
ogarnę.
-
Witajcie w tą Wielkanocną niedziele
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej Mari
Jak samopoczucie? Jak mija świąteczny weekend?
-
Hahahaha
ja czekam na mazurka teścia 
Mam wodnisty śluz, pryszcze mi wyskakują, że hej... chyba owulacja jakaś wcześniejsza będzie, tak myślę... Słabo... bo stracę miesiąc jak on mnie nie obejrzy ;/ -
Cisza
My z mężem już świętujemy na swój sposób, mi jest przeokropnie nie dobrze ;/ mam takie mdłości, że hej... po powrocie z "obchodu" położyłam się na drzemkę ale to nic nie dało ;/ kiedyś myślałam, że to wina wysokiej prolaktyny ale tą mam dość ładną... Pryszcze mi wyszły jak na owulację (już zaczynam odróżniać jakie są na owu a jakie na okres:P ) test owulacyjny też bardzo blisko pozytywu, mam śluz rozciągliwy... ciekawe....
-
I mnie też chyba coś się zbliża. Ochoty na
co nie miara, śluz też sie pojawił. Jedynie temperatura nisko drugi dzień ale może wyskoczy.
My też mieliśmy objazd po rodzinie. Zaczęliśmy od śniadania u teściów i poszliśmy do moich rodziców. Później z moimi i siostra pojechaliśmy do dziadków. A jak wróciliśmy to teściowie przyszło do moich rodziców a my czmychneliśmy do mieszkania męża żeby się bzyknąć bo już nie wytrzymałam; p i teraz znowu idziemy do mnie
A dzisiaj widziałam 2 lecące bociany tuż nad samochodem!!! Mój tato ma szklany dach w aucie i normalnie nade mna przeleciały te bociany; pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Może bocian i co przyniesie

Ja mam nadzieję, że jednak to nie owulacja... Bo po pierwsze coś szybko by była, po drugie... Ten gin miał mnie obejrzeć ale nie dostanę się do niego przed 14dc raczej ;/ i kolejny miesiąc byłby stracony ;/ a już chciałabym mieć to za sobą...
-
Witam się w poniedziałek... Wczoraj po raz kolejny padł mi piekarnik... Nie mam siły do niego, w dodatku mam stracha, że zaraz wybuchnie i spłoniemy....
Jednak dni płodne się wycofały
-
Hej dziewczyny; ) spokojnie tu u nas przez święta: ) my dzisiaj jedziemy do rodziny męża, ciotka co roku na obiad zaprasza i imieniny wujka. Ale my ok 15-16 wracamy do Opola więc bez szaleństw: )
Za oknem widzę słoneczko więc pewnie zaraz na spacer z psem sie wybierzemy. Cudowne lenistwo
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja wrocilam do lozka, dol mnie bierze. Wkurzam sie piekarnikiem, nie wiem co zjesc... Bo jajka sie nam potlukly w sobote, bulek nie ma w czym odgrzac. Masakra... od tygodnia mam wahania nastroju, balansuje... ehh...
-
Musimy kupic nowy... A wlasnie zabki nie ma... uh. ;( slabe wszystko.
-
Żadnych pozostałości po świętach?
My zaraz siadamy do stołu i mama znowu szykuje jak na Wielkanoc 
W ogóle miałyście kiedyś tak, że bolała was jakby macica? Mnie wczoraj przy
ciągnęła i dzisiaj od rana też ją czuję. Plus jajniki do tego, ale to tak co jakiś czas zakuje.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]