SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;) ja się zbieram do pracy. Dzisiaj do 16.30. A już bym chciała żeby jutrzejszy dzień minął i na 16.20 mam lekarza. Ale chyba znowu nic z tego bo temperatura swiruje.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, moze nie tak jak trzeba reagujesz na clo? No nie wiem...

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex-masz niskie temperatury przed owu-czyli prawidłowo. Zastanawiam się tylko czy nie masz za późno tego clo. Zazwyczaj dziewczyny wcześniej dostają go. Rozumiem że w tamtym cyklu później miałaś wizytę i dlatego. Ale teraz mogłaś wcześniej zacząć go brać... Nie wiem to mi do głowy przyszło

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się wydaje, że po prostu pęcherzyk nie pękł wtedy i teraz tego pewnie dopilnują :) Bo nawet jak później dostała, a pęcherzyk się jakiś tam wyhoduję to można go przytrzymać by pękł później jeśli sam nie pęka.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• terka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A mi się wydaje, że po prostu pęcherzyk nie pękł wtedy i teraz tego pewnie dopilnują :) Bo nawet jak później dostała, a pęcherzyk się jakiś tam wyhoduję to można go przytrzymać by pękł później jeśli sam nie pęka.

Byle tak bylo :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam się jakoś ale to byłoby logiczne... Ja tak się zastanawiam nad sobą... Bo czuję, że coś tam rośnie i jak mam dopiero 8dc a za 10 dni niby owulację... To może te dłuższe cykle są dziadowe bo mi przerasta? Ciekawe co on powie... Jest szansa, że jak zobaczy duży pęcherzyk do go przekuje? Da zastrzyk czy coś?

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie znam się jakoś ale to byłoby logiczne... Ja tak się zastanawiam nad sobą... Bo czuję, że coś tam rośnie i jak mam dopiero 8dc a za 10 dni niby owulację... To może te dłuższe cykle są dziadowe bo mi przerasta? Ciekawe co on powie... Jest szansa, że jak zobaczy duży pęcherzyk do go przekuje? Da zastrzyk czy coś?

Jeśli uzna ze trzeba to możliwe... Ciężko mi powiedzieć... Być może masz skłonności do przerastania albo do dwóch podejść do owu. Tego nie wiem :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, a teraz mnie złapał skurcz szyjki ;/ wtedy było po owulacji a teraz już... kurczę tak boli to ;/ to jakaś masakra ;/

dZhdp1.png

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Jak tam po świętach? Zajączek był? :)
    Ja dziś od rana w pracy.. Tak mi się nie chciało :p dobrze ze tydzień krótszy :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Eh, a teraz mnie złapał skurcz szyjki ;/ wtedy było po owulacji a teraz już... kurczę tak boli to ;/ to jakaś masakra ;/

Dziwne masz te dolegliwości muszę Ci powiedzieć :D

• terka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Ja dziś od rana w pracy.. Tak mi się nie chciało :p dobrze ze tydzień krótszy :)

Tydzień krótszy, szybciutko zleci ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pocieszasz mnie :P kuźwa normalnie chodzić się nie da ;/ co to jest... a może mam jakąś bakterię...

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Cześć dziewczyny,

U mnie nie było :P u mnie w ogóle święta były mało świąteczne :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Nie pocieszasz mnie :P kuźwa normalnie chodzić się nie da ;/ co to jest... a może mam jakąś bakterię...

Nie mam pojęcia co to może być... Może po prostu tak reagujesz na zmiany które zachodzą w cyklu?

• Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem... W tamtym miałam po owulacji i nigdy wcześniej, a teraz mam już dziś ;/ kurczę a to naprawdę boli i aż chodzić się nie da. Ehhh beznadzieja, zawsze muszę być taką "kaleką"....

Wyjdę z tą koleżanką na tą kawę... Muszę podpić legitkę, może coś sobie ładnego kupię na pocieszenie, w końcu też sporo schudłam....

dZhdp1.png

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja dziś nieprzytomna w pracy bo sąsiedzi postanowili sobie o 1 w nocy urządzić karaoke za ścianą :/ co chwila się budzilam a jak wstałam po 5 to jeszcze ich było słychać... masakra jakaś :/
    Ja jakoś nie odczulam tych świąt :( oprócz tego że na wadze mam 2kg do przodu :P
    Ogólnie dużo czasu spędziłam z mężem, trochę podzialalismy ale tak dla czystej przyjemności bo owu jeszcze za kilka dni :) mierze temperaturę od 4 dni i narazie jest ok :) przyszła moja paczka z gemini - zamówiłam testy owulacyjne i ten żel conceive plus :) będziemy wyprobowywac niebawem :) życzę Wam miłego dnia- dobrze że już wtorek :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Miss :) Wszystkie pracujące dziś :P ja pocieszę się tym dniem wolnym, jutro mam od 8 do 14.20... Ale to tylko trzy dni i weekend :)

dZhdp1.png

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli, nie narzekaj, ja mam od 8 do 17 :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz gorzej ;p czemu tyle godzin?

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Miss. Ale mialas noc.. Ja nie moglam spac bo sie tak obżarłam!

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 824 825 826 827 828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ