Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Normalnie ludzie pracują 8h 15 min (te 15 min od poniedziałku do czwartku i potem w piątek kończymy o 15). Ale mój kochany szef sobie wymyślił że ja i koleżanka mamy mieć obowiązkowe przerwy 45 min. Bezpłatne.
Już nas to mega denerwuje, jesteśmy jedyne w formie które tak mają. I mamy trochę związane ręce - ale już jesteśmy tym tak zirytowane że mamy ochotę w końcu pójść i powiedzieć że to nie w porządku. Tylko się boimy.
Jak zajde w ciążę to pierwsze co to zgłoszę że mogę pracować max 8h. Albo jak będzie fajny lekarz to pójdę na zwolnienie i będę miała ich w dupie. -
Magda a z jakiej to niby racji macie siedzieć za darmo w firmie? Czemu żeście sie jeszcze nie zbuntowały? No ludzie co to ma niby byc ze siedzicie w firmie za darmo jako "przerwa" to ja poproszę taka przerwę w domu juz po pracy a nie siedzieć jak ciołek...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Najśmieszniejsze jest to że oni tam nie mieszkają tylko mają biuro "medycyna naturalna" cokolwiek to znaczy... jak ja robiłam urodziny i było mega głośno (ale to była sobota) to ten cały szef biura i jego siostra wbili się do nas na imprezę więc poznaliśmy ich to już nie chciałam się wczoraj awanturowac jak wiedziałam że to oniterka wrote:Miss współczuje sąsiadów. Ja bum chyba waliła po ścianie albo drzwiach (zależy gdzie mieszkają) bo przecież to nienormalne...
na szczescie u nas takie cyrki bardzo rzadko się zdarzają to nikt na policję nie dzwoni
najbardziej mi żal pani sprzątającej bo jak wychodziłam do pracy to ją spotkałam to mówiła że musiała całą klatkę sprzątać od wymiocin
-
Korporacja, marketing.. My wiedzialismy na no co się piszemy bo on nas poinformował przed podpisaniem umowy, ale nie wiedzialysmy że jesteśmy jedyne w firmie.
Mam nadzieję że już niedługo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 11:39
-
Magdaa21 wrote:Korporacja, marketing.. My wiedzialismy na no co się piszemy bo on nas poinformował przed podpisaniem umowy, ale nie wiedzialysmy że jesteśmy jedyne w firmie.
Mam nadzieję że już niedługo
A widzisz to inna bajka ze wiedziałyście. Ale w sumie po co to? Jakie wytłumaczenie takiego dziwnego grafiku ma?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Najśmieszniejsze jest to że oni tam nie mieszkają tylko mają biuro "medycyna naturalna" cokolwiek to znaczy... jak ja robiłam urodziny i było mega głośno (ale to była sobota) to ten cały szef biura i jego siostra wbili się do nas na imprezę więc poznaliśmy ich to już nie chciałam się wczoraj awanturowac jak wiedziałam że to oni
na szczescie u nas takie cyrki bardzo rzadko się zdarzają to nikt na policję nie dzwoni
najbardziej mi żal pani sprzątającej bo jak wychodziłam do pracy to ją spotkałam to mówiła że musiała całą klatkę sprzątać od wymiocin 
Biedna babeczka
Swoja droga skoro to medycyna naturalna to moze... To byla terapia śpiewem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 12:18
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Żadne. Po prostu jego widzimisię, że dwie asystentki działu maja być dłużej bo on też siedzi dłużej (inna sprawa jest to że jak trzeba to zostajemy nawet do 20... Ale wtedy mamy to płatne).terka wrote:A widzisz to inna bajka ze wiedziałyście. Ale w sumie po co to? Jakie wytłumaczenie takiego dziwnego grafiku ma?
-
Cześć dziewczynki
a mi się dzisiaj spało dobrze
święta odesłałam chyba
swoją droga Noo nie wiem moja dzidzia nie pozwala mi szybciej wstawać
a jak podpis dłużej to mdłości nie mam ;
Magda Hmm to może przestać się trzeba bać i poporstu powiedzieć co się o tym myśli .. przecież nie zwolni Cię za zapytanie sie czy nie możecie jak wszyscy pracować ;p
ALex seli Hmm trzymam kciuki niech te cykle się poprawiaja , Owuluja No i zachodzą w ciąże ;p
Co do koleżanki nie ma ze nie możesz .. ale to sama musisz wiedzieć czy jesteś na siłach
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magdaa21 wrote:Żadne. Po prostu jego widzimisię, że dwie asystentki działu maja być dłużej bo on też siedzi dłużej (inna sprawa jest to że jak trzeba to zostajemy nawet do 20... Ale wtedy mamy to płatne).
No jakby to nie bylo płatne to nie ma wtedy co myśleć
Nie no to niby powod ma ze jesteście mu potrzebne dłużej bo on jest chociaż to marne wytłumaczenie.
A faktycznie ta przerwa to przerwa ze nic nie robicie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mała_Mii wrote:Cześć dziewczynki
a mi się dzisiaj spało dobrze
święta odesłałam chyba
swoją droga Noo nie wiem moja dzidzia nie pozwala mi szybciej wstawać
a jak podpis dłużej to mdłości nie mam ;
Magda Hmm to może przestać się trzeba bać i poporstu powiedzieć co się o tym myśli .. przecież nie zwolni Cię za zapytanie sie czy nie możecie jak wszyscy pracować ;p
ALex seli Hmm trzymam kciuki niech te cykle się poprawiaja , Owuluja No i zachodzą w ciąże ;p
Co do koleżanki nie ma ze nie możesz .. ale to sama musisz wiedzieć czy jesteś na siłach
No to opłaca Ci sie spac dłużej!
jeśli masz możliwość to korzystaj
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A coś Ty.. Idziemy wprawdzie zjeść, ale ile razy jest tak że nas wyrywa z obiadu albo kończymy wcześniej i normalnie pracujemy. Masakra.terka wrote:No jakby to nie bylo płatne to nie ma wtedy co myśleć

Nie no to niby powod ma ze jesteście mu potrzebne dłużej bo on jest chociaż to marne wytłumaczenie.
A faktycznie ta przerwa to przerwa ze nic nie robicie? -
Magda moim zdaniem powinnyście z nim siąść i porozmawiać bo skoro on zabiera wam ta przerwę nic od ważnego to powinnyście o tyle szybciej skończyć to raz . A dwa No pogadać z nim może na ten temat niech wszyscy tak maja skoro wy musicie albo wy miejscowe jak wszyscy ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Kobieto to to nie jest przerwa tylko nadgodziny. Nie dajcie sie robić w frajera. Bezpłatne nadgodziny? Albo płatne albo wychodzimy jak wszystkie szukaj frajerów gdzie indziej... Nie możesz się bać... On was wykorzystuje!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Swoją droga Magda u mnie w Holandii w każdej a to każdej pracy wszyscy maja 1 h przerwy Tz 3 przerwy dwie 15m i 30 jedna ..czy pracujesz w sklepie , biurze magazynie , sprzątasz .. tak tu poprostu jest przyjadę ze musza hyc przerwy na kawe obiad itd .. i one nie są płatne ... bardzo rzadko , i to zależy od szefa czasami płaci 15 min przerwy w jednej firmie której pracowałam tak się zdażyło , ale na ogół cała 1 h bez płatna jest .. tylko w wszyscy tak maja a nie jakieś wyjątki ..
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Magda ja bym nie pozwolila sobie na cos takiego...
Spotkalam sie z kolezanka, nie bylo tak zle... ale chyba nie bardzo rozumie. Z reszta malo kto rozumie. Ciagle mnie cos boli i nawet jak staram sie tego nie okazywac to i tak czuje sie jak zrzeda i w ogole...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH