Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_Mii wrote:Swoją droga Magda u mnie w Holandii w każdej a to każdej pracy wszyscy maja 1 h przerwy Tz 3 przerwy dwie 15m i 30 jedna ..czy pracujesz w sklepie , biurze magazynie , sprzątasz .. tak tu poprostu jest przyjadę ze musza hyc przerwy na kawe obiad itd .. i one nie są płatne ... bardzo rzadko , i to zależy od szefa czasami płaci 15 min przerwy w jednej firmie której pracowałam tak się zdażyło , ale na ogół cała 1 h bez płatna jest .. tylko w wszyscy tak maja a nie jakieś wyjątki ..
Ale różnica jest taka ze u Ciebie są to przerwy a u Magdy "przerwy" . I tam mają wszyscy a tutaj tylko ona z koleżanka...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:Magda ja bym nie pozwolila sobie na cos takiego...
Spotkalam sie z kolezanka, nie bylo tak zle... ale chyba nie bardzo rozumie. Z reszta malo kto rozumie. Ciagle mnie cos boli i nawet jak staram sie tego nie okazywac to i tak czuje sie jak zrzeda i w ogole...
Czego nie rozumie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Chyba tego jak ja to przezywam...
Zwolnika sie wizyta na czwartek wiec moze bedzie lepiej w tym cyklu. -
Dlatego na końcu dodałam ;p tylko wszyscy tak maja a nie jakieś wyjątki ;p chociaż z tym „ przerwy „ tez się bym kłóciła mój mąż potrafi cały dzień nie mieć przerwy bo taki zapiernicz a liczą jak przerwę i wiem ze tak jest ze zabierają przerwy tez .. tylko różnica ze maja je wszyscy
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Seli Eh trzeba jakoś się pozbierać do tej kupy .. chociaż troszkę , masz spotkanie już za sobą . Tetaz zajmij się wyjazdem do spa ;p znalazłaś coś już ?;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
O te spa to dopiero pewnie koniec maja ;p
Ale mam mniej stresu do wizyty u lekarza. Maz mi karze sie porozpieszczac na zakupach ale srednio mi to idzie... -
Eh... :p ciezko tak. Juz mysle by miec ta wizyte za soba.
-
Ja im dam terapię śpiewemterka wrote:Biedna babeczka

Swoja droga skoro to medycyna naturalna to moze... To byla terapia śpiewem?
niech se na wieś biuro przeniosą i niech sobie śpiewają
ja nie wnikam co oni tam robią ale jak przyjmowalismy księdza po kolędzie to nas się pytał co to za medycyna, ja odpowiedziałam że nie wiem bo faktycznie nie wiem to on nam takie kazanie wygłosił że hej, ze to na pewno jakieś siły nieczyste, energia z kosmosu, ćwiczą joge itp i przestrzegł żebyśmy któregoś dnia nie przyszli do kościoła i się w nim źle nie czuli bo ta energia zła na nas wpłynie i odciągnie nas od Boga... nic tylko mieszkanie sprzedawać i się wyprowadzać
-
MissKathy92 wrote:Ja im dam terapię śpiewem
niech se na wieś biuro przeniosą i niech sobie śpiewają
ja nie wnikam co oni tam robią ale jak przyjmowalismy księdza po kolędzie to nas się pytał co to za medycyna, ja odpowiedziałam że nie wiem bo faktycznie nie wiem to on nam takie kazanie wygłosił że hej, ze to na pewno jakieś siły nieczyste, energia z kosmosu, ćwiczą joge itp i przestrzegł żebyśmy któregoś dnia nie przyszli do kościoła i się w nim źle nie czuli bo ta energia zła na nas wpłynie i odciągnie nas od Boga... nic tylko mieszkanie sprzedawać i się wyprowadzać 
Hmmm ciekawe podejście
jak wpłynie? Przez drzwi? Jakby jeszcze powiedział ze uczestniczenie może cos spowodować to ok ma to sens. Ale samo sąsiedztwo? 
Jak dla mnie to połączenie leczeniem dieta i suplementacją, aromaterapii czy ziołolecznictwa (za czym jestem) i homeopatii, akupunktury, feng shui i innych jog (za którymi juz nie jestem ale to indywidualna sprawa). Wydaje mi się ze to może być cos takiego -takie połączenie wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 14:23
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Zleci... Ale wpadlam w dol... i licze, ze wizyta cos zmieni...
-
No ja też tak myślę że to bardziej coś związane z ziołami jest, w sensie zamiast się leczyć chemią to bardziej naturalna medycynaterka wrote:Hmmm ciekawe podejście
jak wpłynie? Przez drzwi? Jakby jeszcze powiedział ze uczestniczenie może cos spowodować to ok ma to sens. Ale samo sąsiedztwo? 
Jak dla mnie to połączenie leczeniem dieta i suplementacją, aromaterapii czy ziołolecznictwa (za czym jestem) i homeopatii, akupunktury, feng shui i innych jog (za którymi juz nie jestem ale to indywidualna sprawa). Wydaje mi się ze to może być cos takiego -takie połączenie wszystkiego
no a do nas chyba przez ściany ma się dostać, kanałem wentylacyjnym czy coś
ale ten nasz ksiądz na poważnie to wszystko mówił
-
Niektorzy ksieza sa nienormalni... a co do tej naturalnej medycyny... no ok. Ale uwazam, ze ktos musi byc super przeszkolony i miec sprzet. Bo samymi oczami czlowieka nie wybada...
-
Seli dobry pomysl z tym SPA. Ja właśnie zarezerwowalam pobyt w Karpaczu w lipcu.☺ u nas jest zielarz który tylko spojrzy na czlowieka i wie z jakim problemem przyszedł także naprawdę sa ludzie którzy mają to cos. Ja sama sie do niego bym chciala wybrać bo bardzo dużo osób go poleca. Działa właśnie przy kościele i ma swoj sklepik z ziołami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 14:45

-
My Karpacz ale jak cos to na jakis weekend. A tak chcemy do Wloch, chcemy tez prage. Zobaczymy. Na razie mam miesiac wizyt u gina ;p
-
Wiecie sama chodziłam prZed ciąża do gabinetu medycyny estetycznej jak w pl tak w nl i tutaj to były zabiegi na twarz pilingi , kwasy , różne naciągania skory ;p w sensie hialuronowym czy botoks nawet cycki tym powiększają
Ee masarze różne makijaż tez paznokcie rzęsy , powiększania ust itd takie rzeczy się robiło w takich gabinetach
wiec ja nie wiem co Ty masz za sąsiadów hehe z gabinetem ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Nie, spa swoja droga i wakacje swoja

Sluchajcie... Tez mialyscie tyle sluzu przed owulacja?... Normalnie zalalam sie
masakra jakas...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH