Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie spadek tempki wiec na pewno nie bylo owulacji :p za to bole owulacyjne sa masakryczne.... I bol jajnika. Ciekawa jestem co on tam zobaczy i mi dzis powie...
A dzis sny tez jakies chore mialam... Ze gdzies pojechalam, potem nie moglam wrocic i przespalam wszystkie autobusy... i siedzialam w ciemnosciach tam ;p -
MissKathy92 wrote:Cześć dziewczyny

Ja wczoraj się totalnie wyłączyłam
miałam ciężki dzień w pracy ale przynajmniej ładna pogoda za oknem 
Terka ale masz sny
pewnie podświadomie myślisz o tym weselu i dlatego Ci się przyśnilo że urodzisz w górach
też tak czasem mam: ostatnio myślałam o wizycie u endo i mi się przyśnilo że poszłam a lekarz był bardzo niemiły a na dodatek powiedział że mam raka
także nie trzeba się przejmować i brać do głowy bo to wszystko siedzi w podświadomości a potem się śnią takie głupoty 
Wczoraj z mężem wyprobowalismy ten żel conceive plus i to był chyba pierwszy i ostatni raz
dla mnie było w sumie ok ale mężowi nie pasowało i w rezultacie do niczego nie doszło
dziś mam 10dc i zaczynam robić testy owulacyjne, serduszkowac mamy zamiar codziennie ale już chyba bez żelu
zobaczymy czy coś wyjdzie z tego
temperaturę mierze ale u mnie to czysty cyrk, takie ząbki mi wychodzą
jednego dnia mam 36,11 a następnego 36,36 np
ale zobaczymy czy skok będzie 
Życzę Wam miłego dnia
zaraz weekend 
Miss racja - podświadomość dużo robi... Ale tak porąbanego snu dawno nie miałam
A co mężowi nie pasowało w żelu?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Seli wrote:U mnie spadek tempki wiec na pewno nie bylo owulacji :p za to bole owulacyjne sa masakryczne.... I bol jajnika. Ciekawa jestem co on tam zobaczy i mi dzis powie...
A dzis sny tez jakies chore mialam... Ze gdzies pojechalam, potem nie moglam wrocic i przespalam wszystkie autobusy... i siedzialam w ciemnosciach tam ;p
No nieźle z tymi snami
No też jestem ciekawa co Ci powie dzisiaj
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Witajcie kochane
ja też odkąd jestem w ciąży mam dziwaczne sny. A to pewnie przez te nerwy jakie w pracy miałam. A teraz jeszcze dobra koleżanka z pracy mi pisała, że jadą tam po mnie jak po burej suce. Że kombinuje, że robić mi się nie chce. I że mają babkę za mnie i nie będe miała do czego wracać
. Normalnie ryczeć mi się chce po to nie prawda wszystko. Cały czas było dobrze, ale odkąd się dowiedziały o mojej ciąży są paskudne. Nie umiem myśli zebrać. Jest mi przykro
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Witajcie kochane
ja też odkąd jestem w ciąży mam dziwaczne sny. A to pewnie przez te nerwy jakie w pracy miałam. A teraz jeszcze dobra koleżanka z pracy mi pisała, że jadą tam po mnie jak po burej suce. Że kombinuje, że robić mi się nie chce. I że mają babkę za mnie i nie będe miała do czego wracać
. Normalnie ryczeć mi się chce po to nie prawda wszystko. Cały czas było dobrze, ale odkąd się dowiedziały o mojej ciąży są paskudne. Nie umiem myśli zebrać. Jest mi przykro 
Mari Kochana nie przejmuj się tymi babami :* W Twoim stanie nerwy są niewskazane. A one swoim zachowaniem nie reprezentuja żadnego poziomu, więc naprawdę nie ma się kim przejmować.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mari nie przejmuj się, praca nie ta to inna a nie mają prawa Cię od tak zwolnić. W dodatku nie wiem, to zazdrość? Nie przejmuj się takimi fałszywymi osobami....
Ja mam na 18.20 dziś
także cały dzień przede mną, najgorsze a może w sumie najlepsze, że to cały dzień pewnie bólu... Zazwyczaj trafiałam do gina jak nie bolało mnie nic a tak idę w sam środek tego bólu, może zobaczy czy nic nie jest obrzęknięte itp.
-
Twierdził że miał aż nadto poślizgu i w ogóle nic nie czuł, moglibyśmy się kochać godzinę a i tak by nie skończyłterka wrote:Miss racja - podświadomość dużo robi... Ale tak porąbanego snu dawno nie miałam

A co mężowi nie pasowało w żelu?
więc chyba zostawimy żel na inne dni 
Mari nie przejmuj się gadaniem bab
dbaj tylko i wyłącznie o siebie i dzidziusia i się nie stresuj tym co mówią bo i tak nie masz na to wpływu
-
A stosowałaś pół godziny przed? Ja się zastanawiam nad tym żelem bo może coś nie tak jest z moim śluzem? W sumie w tamtym cyklu był super płodny, w tym nie wiem czy ponownie się pojawi...
-
Na opakowaniu było napisane żeby stosować zaraz przed lub w trakcieSeli wrote:A stosowałaś pół godziny przed? Ja się zastanawiam nad tym żelem bo może coś nie tak jest z moim śluzem? W sumie w tamtym cyklu był super płodny, w tym nie wiem czy ponownie się pojawi...
z resztą jakbym zastosowała pół h przed to by ze mnie wszystko wyleciało do tego czasu
ale to może przez to że mam dużo swojego śluzu teraz więc dlatego było już za dużo tego poślizgu
bo już mi się chyba śluz płodny wczoraj zaczął choć go nie czułam na zewnątrz tylko wewnątrz bardziej... kurde nie wiem
-
Kupiłam w tubcePlamka_92 wrote:Miss albo może stosujcie mniejszą ilość
kupiłaś w tubce czy w aplikatorach? 
ale aplikowalam strzykawką tak jak dziewczyny radziły
dałam 3ml a w aplikatorach jest chyba po 4ml... ale następnym razem spróbujemy jeszcze mniej
-
Ja też mam w tubce i nie bawię się w strzykawki tylko trochę na palec i palcem sobie aplikuję ;p i łatwo wtedy sobie wycyrklować ile trzeba ;pMissKathy92 wrote:Kupiłam w tubce
ale aplikowalam strzykawką tak jak dziewczyny radziły
dałam 3ml a w aplikatorach jest chyba po 4ml... ale następnym razem spróbujemy jeszcze mniej

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Hej dziewczyny; ) ja też dzisiaj o dziwo spałam cała noc ale jeszcze bym polezala;p a zbieram sie do pracy. Znowu do 16.30. A jutro rano sobie przed pracą polecę na badania tarczycowe, tylko muszę teraz chodzić do innego labu bo w mojej przychodni zrezygnowali z laboratorium dla medicovera
wczoraj sie dowiedziałam jak chciałam się zapisać na sobotę.
Mari Ty się takimi durnymi babami nie przejmuj. Gadają bo o czymś plotkowac muszą. Niektórzy bez tego nie przeżyją..
Terka a Ty na weselu na pewno nie urodzisz
po prostu już zaczynasz pewnie przetwarzać jak to będzie na porodzie i ci się okazje pomieszały: )
Seli trzymam dzisiaj kciuki za ciebie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No właśnie ja też wczoraj na palec próbowałam ale to jest takie wodniste że tylko ociupinke dałam radę przetransportować z palca dalejPlamka_92 wrote:Ja też mam w tubce i nie bawię się w strzykawki tylko trochę na palec i palcem sobie aplikuję ;p i łatwo wtedy sobie wycyrklować ile trzeba ;p
ale nawet ta ociupinka dała już poślizg niezły ale oczywiście ja musiałam poprawić strzykawą
może faktycznie za dużo
-
Bo widziałam, że na tym w aplikatorach jest napisane by używać 30 min przed stosunkiem
-
A właśnie ja też to sprawdzałam to faktycznie na aplikatorach jest 30min przed a na tubce że tuż przed lub w trakcieSeli wrote:Bo widziałam, że na tym w aplikatorach jest napisane by używać 30 min przed stosunkiem

następnym razem spróbuje wcześniej i mniejszą ilość
-
MissKathy92 wrote:A właśnie ja też to sprawdzałam to faktycznie na aplikatorach jest 30min przed a na tubce że tuż przed lub w trakcie
następnym razem spróbuje wcześniej i mniejszą ilość 
Tak, właśnie jest ta różnica że aplikatory 30 minut przed a w tubce normalnie
też się doczytałam tej informacji

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Mari92 wrote:Witajcie kochane
Chrzań ich! Baba babie wilkiem czasem...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH