SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny; ) ja też dzisiaj o dziwo spałam cała noc ale jeszcze bym polezala;p a zbieram sie do pracy. Znowu do 16.30. A jutro rano sobie przed pracą polecę na badania tarczycowe, tylko muszę teraz chodzić do innego labu bo w mojej przychodni zrezygnowali z laboratorium dla medicovera :/ wczoraj sie dowiedziałam jak chciałam się zapisać na sobotę.
    Mari Ty się takimi durnymi babami nie przejmuj. Gadają bo o czymś plotkowac muszą. Niektórzy bez tego nie przeżyją..
    Terka a Ty na weselu na pewno nie urodzisz :) po prostu już zaczynasz pewnie przetwarzać jak to będzie na porodzie i ci się okazje pomieszały: )
    Seli trzymam dzisiaj kciuki za ciebie :)

Haha jest to myśl :D

Dzisiaj śniło mi się ze jestem na badaniu u swojego gin ale że boję się go (badania) i wierce i uciekam przed nim i lekarz musiał mnie uspokajać zeby cokolwiek zrobic XD
    Porabana baba ze mnie XD

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Seli Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam, że kobiety w ciąży też śnią o tym, że rodzą zwierzęta :P hahaha także Terka, wszystko przed Tobą :P

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Słyszałam, że kobiety w ciąży też śnią o tym, że rodzą zwierzęta :P hahaha także Terka, wszystko przed Tobą :P

O przedmiotach tez czytałam. Że ktoś urodził np nogawkę od spodni :D
    To ja chyba wole rodzic w górach na szlaku bo dobrze mi szlo :D

Plamka_92 lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss może za dużo tego wszystkiego i dlatego tak :D

• Seli Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha :D z dwojga zlego lepiej w te strone ;)

terka lubi tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za wsparcie. Bez was bym zwariowała. Teraz bardzo wszysko przeżywam bardziej. Postaram się nie denerwować
    Jeszcze mam pytanie do Terki. Czy Ty też miałaś upławy ( tyle śluzu? Taki biały albo przeźroczysty)? A może po infekcji mi tak się porobiło. 17 mam wizytę to się zapytam.
    Pozdrawiam Was kochane i udanego i spokojnego dnia życzę :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za wsparcie. Bez was bym zwariowała. Teraz bardzo wszysko przeżywam bardziej. Postaram się nie denerwować
    Jeszcze mam pytanie do Terki. Czy Ty też miałaś upławy ( tyle śluzu? Taki biały albo przeźroczysty)? A może po infekcji mi tak się porobiło. 17 mam wizytę to się zapytam.
    Pozdrawiam Was kochane i udanego i spokojnego dnia życzę :-)

Ja sie cały czas z wkladkami nie rozstaje a jak jednak sie pokusze to majty do zmiany po paru godzinach ;)
    Całkiem normalne zjawisko :) oczywiście jeśli nie ma nic ponad to typu zapach, pieczenie czy cokolwiek innego niepokojącego. Ale sam śluz w ilościach hurtowych jest normalny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 09:15

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Terka uspokoiłaś mnie trochę :-)

terka lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja mimo przewrotow dzis to czuje, ze to piekny dzien ;) jade do pracy, piekna pogoda. Widzialam labatka na blyszczacej odrze ;D

Boje sie wracac do domu ;p Rudego dzis musialam przekapac bo sie... osral. A po kapieli okazalo sie, ze smierdzi jak nie wiem ;/ juz wiem dlaczego byl taki wypachniony... nawet Zargas nie mogl zniesc tego dziwnego smrodu ;p a do tego kij wie czy nie ma rozwolnienia. Musze isc do weta bo to moga byc jakies zapchane gruczoly... Uroki kota ;p nasz nie mial nigdy problemu.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Oj ja mimo przewrotow dzis to czuje, ze to piekny dzien ;) jade do pracy, piekna pogoda. Widzialam labatka na blyszczacej odrze ;D

Boje sie wracac do domu ;p Rudego dzis musialam przekapac bo sie... osral. A po kapieli okazalo sie, ze smierdzi jak nie wiem ;/ juz wiem dlaczego byl taki wypachniony... nawet Zargas nie mogl zniesc tego dziwnego smrodu ;p a do tego kij wie czy nie ma rozwolnienia. Musze isc do weta bo to moga byc jakies zapchane gruczoly... Uroki kota ;p nasz nie mial nigdy problemu.

Ojej... Moze faktycznie warto sprawdzić czy wszystko ok

• kryha Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Miss, co do tego żelu, to jak masz dużo swojego śluzu, to raczej nie będzie Ci potrzebny. Ja np. miałam problem, bo śluzu praktycznie zero nawet w dni płodne, więc też żel bardzo mi pomógł :)

Ja dzisiaj mam przełożoną wizytę z 19:30 na 14:45 :) Nie będę się tłukła 45km po nocy. Super :)

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To daleko jezdzisz Kryha?

Sprawdze bo cos czuje, ze za tani byl chyba ;p

dZhdp1.png

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest ladnie na dworze! Czesc tak w ogóle! Cale 4 dbi tylko dla mnie! Mari bedzie dobrze! Mnie dzisiaj poersi zaczely boleć i mrowic.. Niech prsylazi @ i startujemy z nowym cyklem.

3i49krhm19wid3ce.png
  • kryha Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    To daleko jezdzisz Kryha?

Sprawdze bo cos czuje, ze za tani byl chyba ;p

No niestety, tak daleko ma gabinet gdzie przyjmuje prywatnie. Ale autem to nie problem.
    Uroki mieszkania na zadupiu

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo kryha no to czad!

kryha lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ale jest ladnie na dworze! Czesc tak w ogóle! Cale 4 dbi tylko dla mnie! Mari bedzie dobrze! Mnie dzisiaj poersi zaczely boleć i mrowic.. Niech prsylazi @ i startujemy z nowym cyklem.

Czemu niech przyłazi? Niech nie przyłazi właśnie :D

• terka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryha no to super ze masz wcześniej. Wcześniej będziesz wszystko wiedziała i nie tłukła sie po nocach ;)

kryha lubi tę wiadomość

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka bardzo bym chciala ale to chyba by bylo zbyt piękne.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    MissKathy, my wcale nie uzywalismy tego żelu tak, jak było napisane na opakowaniu. Uzywalismy go jak każdego innego lubrykantu. Normalnie trochę na palce, rozsmarowac i tyle. Dużo go nie dawalismy :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Terka bardzo bym chciala ale to chyba by bylo zbyt piękne.

Nie ma co sie nakręcać fakt. Ale tez myślenie ze na pewno nie nic dobrego nie zrobi ;)

‹‹ 836 837 838 839 840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ