Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje wam dziewczyny
kurde muszę jakoś myśleć pozytywnie dla maluszka !
Pierożek ja tez trzymam kciuki !
ALex będzie dobrze , połowa sukcesu jest ❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Seli pęcherzyk musiał byc ok 20 mm, bo ja o rozmiarach jajników pisałam; ) ze lewy jajnika miał ponad 50 a teraz ma niecałe 30.
I Endo mam 11 mm
a tydzień temu było 10. Połowa sukcesu jest: )
Mii u Ciebie na pewno będzie wszystko dobrze
i nie wiem czemu, ale wróżę córeczkę; ) a u mnie przeczucia sie często sprawdzają; )
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja nigdy nie miałam plamien żadnych, zawsze miałam normalne okresy a pomiędzy tylko czasem dużo białego śluzu, ale na pewno nie był niczym podbarwionyterka wrote:Dziewczyny wit.D warto sprawdzić macie racje. Ja miałam niedobor swego czasu, pofaszerowalam się trochę i tez poziom dobry osiągnęłam bo tez cos ok 45-48

No i zaszłam w ciąże wtedy
Dziewczyny z tymi cyklami to nigdy nic nie wiadomo no naprawdę
warto ufać sobie i potwierdzić tylko u lekarza czy badaniami 
Miss a Ty masz jakieś plamkenia w II fazie cyklu? Bo niedobor proga bardzo często objawia się jasnobrązowymi plamieniami (taka jaśniutka kawa z mlekiem)
więc może jednak mam w normie ten progesteron
też czytałam że plamienia są w 2 fazie no ale u mnie nie ma na bank 
Co do witaminy D ja nigdy nie badalam ale od początku zimy suplementuje to chyba nie mam niedoboru
Alex no i się ciesz jak durna, w końcu coś ruszyło więc masz prawo wariowac pozytywnie
gratulacje
Mała Mi na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz
A mnie niedawno zalał biały śluz
już sama nie wiem czy to infekcja czy po prostu biały śluz
-
Miss - ja nie mam plamień a mam małe progesterony :p także to jest nie do końca miarodajne

Alex - aaaaa :p ja mam jajnik 11cm na 9 to wiesz
haha dobry pęcherzyk to tak ok 25mm. Nie wiem, ja byłam w 10 dc i on powiedział, że do 18dc nic nie urośnie i jestem ciekawa czy znów będzie inaczej... Bo nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Trochę tego nie rozumiem bo śluz mnie zalewa płodny
-
Ale zawsze lepiej nie mieć plamien niż mieć - odchodzi jeden czynnik zwiastujacy niskiego progaSeli wrote:Miss - ja nie mam plamień a mam małe progesterony :p także to jest nie do końca miarodajne

haha dobry pęcherzyk to tak ok 25mm. Nie wiem, ja byłam w 10 dc i on powiedział, że do 18dc nic nie urośnie i jestem ciekawa czy znów będzie inaczej... Bo nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Trochę tego nie rozumiem bo śluz mnie zalewa płodny 
więc może nie jest tak beznadziejnie jak myślę
choć mam nadzieję na to
-
Dziewczyny idziemy do proboszcza, trzymajcie kciuki bo się jakoś boje
idziemy tam kolejny raz i tak jakoś... Aż mi wstyd
terka lubi tę wiadomość
-
ALex jesteś kolejna która to mówi ;p i wiesz co kalendarz chiński tez tak przepowiada
a w poprzedniej sprawdził się chłopak
wiec Noo duE prawdopodobieństwo córki ;p❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:Ale zawsze lepiej nie mieć plamien niż mieć - odchodzi jeden czynnik zwiastujacy niskiego proga
więc może nie jest tak beznadziejnie jak myślę
choć mam nadzieję na to
ja mam cichą nadzieję, że jak ten mój jajnior zacznie dawać piękne jajeczka - a lekarz mówił, że będą to i dupek mi nie będzie potrzebny.
Tylko teraz nie wiem co z tym shgb... bo podobno miało być bardzo złe i miało niszczyć wszystko...
A jak pojawi się owu w piątek i jak te shgb jest nawet dobre no to ja głupieje
-
Jeszcze mnie wzdęło i znów wygląda na ciążowy brzuch! Super
ahahaha
mam około owulacji takie wzdęcia... Tak zauważyłam ostatnio :Palbo sobie wmawiam
-
Seli ja byłam w 12 dc i nie było nic, a dziś 19 dc i już ciałko żółte; ) także nigdy nie mów nigdySeli wrote:Miss - ja nie mam plamień a mam małe progesterony :p także to jest nie do końca miarodajne

mnie śluz dlug o zalewał, właśnie przezroczysty jak jajko kurze był ze 3 dni temu, może 4. A wczoraj już lepki i kremowy.
I też miałam wzdęcia i gazu kilka dni
także chyba rzeczywiście coś na rzeczy było. Do tego mega ból sutków. Czułam ze że ta owulacja to jednak nie w mojej głowie; )
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Seli ja byłam w 12 dc i nie było nic, a dziś 19 dc i już ciałko żółte; ) także nigdy nie mów nigdy
mnie śluz dlug o zalewał, właśnie przezroczysty jak jajko kurze był ze 3 dni temu, może 4. A wczoraj już lepki i kremowy.
I też miałam wzdęcia i gazu kilka dni
także chyba rzeczywiście coś na rzeczy było. Do tego mega ból sutków. Czułam ze że ta owulacja to jednak nie w mojej głowie; )
Pocieszasz mnie
idealnie
zobaczymy co w weekend bedzie
-
Kolejka ;p ja mam dobre nadzieje, tak po prostu na wszystko. Nie moze byc wiecznie zle...
-
Nie dziekuje :p ale ktos poszedl sie pozalic... a raczej pozebrac no i go tam jedzie ostro ;p choc ma racje na pewno
bo pracowac sie nie chce a po jalomuzne przychodzi.
-
Proboszcz powiedzial, ze bozia da dziecko
a slowem sie nie odezwalismy co i jak... naprawde czuje, ze to znak.
7.07
nawet poradnie nam darmowa zalatwil i w ogole dusza nie czlowiek
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH