Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za dupka 22 dawalam w Gemini a czasem ponad 30 w innej. Najlepiej DOZ albo Gemini moim zdaniem. Albo na necie zamówić z odbiorem w aptece, też jest taniej.
Ja jadę do gina właśnie. Też dzisiaj miałam dobry dzień, nie było jednego chłopca który mi grupę rozwala i od razu inna praca
boję sie... Bo coś się obawiam ze tempka poleci i dupka blada. Mo ze będzie widać płyn w zatoce albo cos to wtedy uwierzę; ) jestem mega podjarana zew owu mogła być. Zaczelabym dupka brać i zobaczymy 
Mnie lekko brzuch cmil dzisiaj, trochę jak na okres. I też się obawiam ze może szybciej przyjść i nic z tegoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny wit.D warto sprawdzić macie racje. Ja miałam niedobor swego czasu, pofaszerowalam się trochę i tez poziom dobry osiągnęłam bo tez cos ok 45-48

No i zaszłam w ciąże wtedy
Dziewczyny z tymi cyklami to nigdy nic nie wiadomo no naprawdę
warto ufać sobie i potwierdzić tylko u lekarza czy badaniami 
Miss a Ty masz jakieś plamkenia w II fazie cyklu? Bo niedobor proga bardzo często objawia się jasnobrązowymi plamieniami (taka jaśniutka kawa z mlekiem)https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Alex, nie nakręcaj się, ciałko żółte już powinno być widać
płyn niekoniecznie bo płyn jest podobno krótko, ale w sumie nie jestem jakimś specjalistą 
Ja nie mam i nie miałam plamień jedynie przy tym cyklu z distreptazą no ale mogłyby być... A prog niby mały, ale to chyba wina słabych pęcherzyków. -
Ja miałam plamienie przy niskim progu właśnie. A teraz odkąd biorę dupka to spokój
czekam pod gabinetem. Aż mi sie ręce trzęsą ze strachu. A jak to z tym cialkiem zoltym, oni sie pojawia od razu w miejsce pęcherzyka? I skąd wiadomo czy to pęcherzyk czy ciałko? Do tego etapu nigdy nie doszłam; p kilka razy na usg dawno temu miałam właśnie płyn w zatoce
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ono jest podobno tak 2 dni po owulacji, tak się tworzy, ono wydziela progesteron
i jest w miejscu pęcherzyku.
-
Witam was kobietki wczoraj pisałam że nadal oczekuję na @ i jak to się mówi, mówisz i masz
chyba pierwszy raz od x czasu się cieszę że jest
jak na razie się rozkręca no ale...
Miłego popołudnia ja nadal w pracy jeszcze 1,5 h
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hahahhahahhaha jest jest jest! Na lewym jajniku ciałko żółte!!!
cieszę się jak durna. Od dzisiaj biorę proga
cudowne uczucie jak coś już ruszyło: )
Jednak przeczucia mnie nie mylily. Oby teraz temperatura potwierdziła. I w pon idę na powtórkę TSHto od razu proga strzelę: )
terka, kryha lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kasia super ! Znam to szczęście i radość jak nigdy z małpy
teraz trzymam kciuki żeby szybko się udało 
Swoją droga znów mnie lek ogarnia Eh jutro te prenatalne .. zrobią mi test nifty .. pozytyw z tego za tydzień będę wiedzieć na 99% czy moje dziecko jest nosicielem dodatkowego chromosomu 13,18,21 ... No i płeć na 100%
No ale jednak boje się niby wczoraj Nic na usg nie widziała Pani nie pokojacego , ale jednak ta Pani nie była wyspecjalizowana w badaniach prenatalnych wiec mogło tez jej coś umknąć , oby nie ! Nie nogę tak myśleć . ZDreczam się , ale tak bardzo się boje .. zreszta taka się zrobiłam w tej cozy płaczliwa
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
No jak już jest ciałko żółte to olać tempkę
a jak u Ciebie było z pęcherzykami? Ile czekałaś aż urośnie coś z "niczego" bo mi powiedział, że w 8 dni nic nie urośnie.... a wydaje mi się, że właśnie rośnie.
-
Mała_Mii wrote:Kasia super ! Znam to szczęście i radość jak nigdy z małpy
teraz trzymam kciuki żeby szybko się udało 
Swoją droga znów mnie lek ogarnia Eh jutro te prenatalne .. zrobią mi test nifty .. pozytyw z tego za tydzień będę wiedzieć na 99% czy moje dziecko jest nosicielem dodatkowego chromosomu 13,18,21 ... No i płeć na 100%
No ale jednak boje się niby wczoraj Nic na usg nie widziała Pani nie pokojacego , ale jednak ta Pani nie była wyspecjalizowana w badaniach prenatalnych wiec mogło tez jej coś umknąć , oby nie ! Nie nogę tak myśleć . ZDreczam się , ale tak bardzo się boje .. zreszta taka się zrobiłam w tej cozy płaczliwa
Miiiiiiiiiii spokojnie
Bobo jest zdrowe i w ogóle! Podobno piorun nie uderza dwa razy w to samo drzewo, o
-
Chyba było wszystko w czasie, teraz nawet obficie z tym
bo chęci były; ) a Tak czułam ze z lewego coś sie z tego lewego jajnika może wykluc bo miał ponad 50 mm a teraz niecałe 30
czyli pęcherzyk też musiał być spory. Jestem mega szczęśliwa; ) pobolewa mnie brzuch dzisiaj właśnie po lewej stronie, myślałam że na okres ale może jednak coś sie kluło z owu
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Podobno 30 mm to już za dużo... Mi powiedział, że nie ma szans z takiego

-
nick nieaktualnyAlex, kibicuje Ci bardzo!
Mała - ja też żyje teraz w permanentnym strachu, czy tym razem będzie wszystko dobrze. Możemy tu sobie gadać "nie przejmuj się", "nie martw się" itd. itd. ale i tak ten strach o maleństwo będzie, więc ja Ci powiem - jestem z Tobą i trzymam kciuki oby wszystko było ok.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH