Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, u nas też wybrane. Już o tym kiedyś pisałyśmy Laura, Łucja i Igor. Kupiłam testy dzisiaj, a co Zatestuję. Dawno nie sikałam na patyczek, to sobie chociaż odświeżę jak to jest, kiedy pojawia się ta I kreska...
My z mężulem właśnie wróciliśmy z zakupów, kupiłam sobie przesłodkie skarpetki w pandy i pieski Cofam się w rozwoju, ale pracując w żłobku chyba mogę?
Nadię mamy w żłobku. Aleksandra też, straszna maruda i jęczek, ciągle jest "mami,mami" u niego. Najwięcej Antosiów i Franków oczywiście, u dziewczynek Lena, Antosia, Lilia. Mam też w grupie Anastazję, Maję i Leę (Lea)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ciekawe imię Lea ale nie dałabym tak dziecku na imię. Ale u kogoś ładne
Rachela-bardzo bardzo ciekawe! Niespotykane i na pewno niepowtarzalne!
U nas wygrali Laura i Andrzej
O tak Len Franków i Antków teraz pełno. Nie chciałabym żeby moje dziecko w szkole bylo 15 z kolei choć Laura to też dość częste podobno imię a jednak nie słyszy sie aż tak. Kiedyś bum na Wiktorie był-obecne 10-12 latki. Jejuuu co druga a teraz Lenki no ale kto co woli, jedni bardziej pospolite imiona zeby nie wyróżniać a drudzy bardziej oryginalne (np Zachariasz )https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka, u ciebie większe szanse na pozytywny teścik Będzie Laurka jak się patrzy
Wiktorie teraz też są na topie, ja w grupie mam 2, a w całym żłobku 5. Ogólnie trafić na jakieś niespotykane, ale nie śmieszne imię to graniczy z cudem. Ja się obawiam, jak będzie za kilka lat, jak te wszystkie Brajany i Vanessy będą miały po kilkanaście lat Albo jakieś inne Jeronimy
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A pamiętacie jak był szał na Oliwie? O jeny jak mi się to imię kiedyś podobało. Powiem Wam, że chyba ciężko byłoby u mnie z wyborem imienia. Trudno zdecydować się na jedno. Zwłaszcza jak ktoś nie ma pomysłu jak jak
alex0806, trzymamy mocno kciuki za dwie II, daj nam jak najszybciej znać
terka, Ty tak samo
Obyśmy mogły Was dopisać na 1 stronę1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Właśnie nie zapomnij zaproszeń posłać! Cuda się świętuje w mega sposób na wielką skalę!
U mnie jeszcze trochę czasu, choć nie powiem kusi ale juz naprawdę najprędzej poniedzialek/ wtorek chociaż najpewniej byłoby czwartek/piatek. Zobaczymy ile wytrzymamy z mężulem
No ja tez jestem ciekawa tych Brajanow jak do pracy będą szli. Poważnie ich chyba traktować nie będą... A szkoda bo to kwestia imienia tylko które ktoś sobie wymyślił dla nich.
Mnie sie kiedyś podobały Anastazja i Vanessa ale mąż by mnie wydziedziczył z dzieci jakbym tak miała dać a i mnie przeszło byla jeszcze w głowie Agatka i Dorotka ale on nie chce... I wez z takim gadaj ale zakochaliśmy sie oboje w Laurze i koniec dyskusji przynajmniejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alegzi wrote:A pamiętacie jak był szał na Oliwie?
Pamiętam ten szał ale mnie sie ono nigdy nie podobało oliwka mi sie źle kojarzy bo ja oliwek (owoców) bardzo nie lubięhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:hahaha ja uwielbiam oliwki! My z mężem za to zastanawiamy się jak nadejdzie kiedyś dzień nasza córka przyprowadzi do domu chłopaka i powie 'mamo, tato poznajcie Brajana'
Ja też nie lubię oliwek. A poza tym kuzynka ma córkę Oliwię. Swoją drogą, ta moja kuzynka to ewenement. Ma 27 lat, 3 dzieci, każde z innym facetem, każde z wpadki przypadkowej... Taka to pożyje, nie? Jej najstarsza córka ma prawie 10 lat.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jak można nie lubić oliwek? Są przepyszne
alex0806, ta Twoja kuzynka faktycznie pożyje, ale szczerze mówiąc nie zazdroszczę jej. Ona ma dzieci, super, bo przecież to marzenie każdej z nas z tym, że każde z innym facetem i to z wpadki. Też nie fajnie. Także cieszmy się mężami, bo same widzimy, że mamy duużo szczęścia jakby nie patrzeć Ja też mam kuzynkę 23 letnią z dzieciaczkiem półrocznym. Chłopak ją zostawił... Beznadziejna sytuacja.
panipuchatkowa, ale masz pomysły Powiedziałabym, że wyolbrzymiasz albo żartujesz, ale niestety to może być prawda patrząc na to jakie teraz ludzie dają dzieciom imiona.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Szaleją ludzie strasznie z tymi imionami. W naszych rocznikach było dużo normalnych imion. Magda, Ania, Kasia, Ola - tych najwięcej. U chłopców Piotr, Paweł, Mateusz - pokażcie mi teraz takiego 2 latka Pawła Ze świecą szukać.
Kurcze, dziewczyny, macie takie ładne wykresy Też chciałabym, żeby u mnie to było tak wszystko widoczne i przejrzyste. I kupiłam też testy owulacyjne, ale nie za bardzo wiem, jak ich użyć. Mam 7 w opakowaniu. Użyć po prostu wtedy, kiedy mi się będzie pojawiał śluz itd? Pewnie z tych II kresek jutro nici, bo to byłby naprawdę cud, więc wolę się uzbroić w "ciężki sprzęt" na kolejny cykl.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵