Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w obydwu ciążach do dnia w Krym robiłam test nie czułam boli okresowaych ( a naczytałam się i czekałam na nie bo przecież są takie lekkie ) ja nie miałam nic ale dla mnie to był właśnie dziwny znał bo w dzień kiedy przypadał mi okres kilka godzin przed krwawieniem zawsze mialam ogromny ból brzucha przez cały dzień i tylko zawsze 1 dzień był najgorszy później już wszytko Ok
No i w obydwu nic mnie bolało , robiłam test i dopiero wtedy po tescie Tz jakby po terminie miesiączki zaczynałam odczuwać bole delikatne dosłownie ii w pierwszej ciąży bardziej wieczorami , a w drugiej przez cały dzień czułam z przerwami
tak wiec wiecie co to co wyć żyjecie może być ciąża , każda inaczej reaguje , w poerwszej cycki bolały kilka dni przed @ od zewnatrz , w drugiej dopiero zaczęły bolec z 1,5 tyg po tescie ... i tez nie wierzyłam ze test pozytywny bobcycki mnie nie bolą a przecież musza bolec i mnie kiedyś tez bolały
tak wiec dziewczyny nie ma co się doszukiwać ;p
Trzeba chwile odczekać zrobić betę i cieszyc się pozytywnymi wieściami bo innych nie przyjmujemy
❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Witam kobietki,
Alex czekam na dobre wieści
A mnie dziewczyny dziwi jedna sprawa na dobrą sprawę @ skończyła mi się w niedzielę a wczoraj miałam dosłownie leciutko brudzenie w środę też coś tam na wkładkę było takie brunatne, nigdy tak nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 11:43
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Czasem tak jest Kasiu...
Ja czulam takie kucia, ciagniecia. Zobaczymy
-
Seli przed tobą gorące dni oczekiwania co będzie, oby szybko minęło i oczywiście z wiadomym zakończeniem.
Czasem tak jest u mnie pierwszy raz dlatego się dziwię, ale z drugiej strony to pierwszy cylk po stracie, jak miałam bolesny pierwszy dzień tak teraz był luz zobaczymy co będzie we wtorek wizyta, zgłoszę ta anomalie to może czegoś mądrego się dowiem,
Bo przy ovu może coś takiego się zdarzyć?22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Musi sie organizm oczyscic bardziej

Ja przy owulacji mam plamki krwi.
Ehhh ciezko bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 12:06
-
A ja właśnie zaczynam 3 cykl starań
jak zaszłam do pracy rozkrecil mi się okres mimo że to dopiero 25dc byłby
ale wiedziałam że tak będzie bo ostatni cykl miałam długi 27dni więc ten krótszy jest
jutro idę na 6h do pracy
za to na poniedziałek wzięłam wolne żeby spokójnie iść badania zrobić
wychodzi na to że w tym cyklu miałam tylko 10 dni fazy lutealnej, słabo
teraz mam zamiar brać oeparol na poprawę śluzu płodnego, zobaczymy czy pomoże
jestem pełna nadzieji na ten cykl
-
Ja mam pewnosc, ze jak nie ten to kolejny
trzymam kciuki Miss na nowo
-
Dzieki SeliSeli wrote:Ja mam pewnosc, ze jak nie ten to kolejny
trzymam kciuki Miss na nowo 
Ja już teraz też mam takie podejście, jak się teraz nie uda to jest następny i następny cykl
I może kiedyś pyknie
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
DziekujeKaassiia wrote:Miss powodzenia na kolejny cykl, na śluz możesz jeszcze stosować olej z wiesiołka
no wlasnie ten oeparol ma olej z wiesiolka, czytałam że kobiety to biorą na poprawę śluzu płodnego i czasem cykl się niektórym wydłuża co w moim przypadku by się przydało
więc chyba warto spróbować
tylko podobno to tylko do owulacji można brać to prawda ?
-
No ja licze, ze jak mam taka owulacje i jest coraz lepiej to juz kolejny bedzie ok
chyba, ze mam ten jajowod nie drozny. Ale dajemy sobie czas do wakacji i potem zrobie sobie prywatnie sono-hsg.
-
Zobaczymy
na razie dobrze sie czuje, zero dolegliwosci
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH