Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już w domku
Wcinam lody na gałki bo po drodze kupiłam
Sorbet mango i orzech włoski
Pyszota
Uwierzcie mi że ja też na wyniki czekam i tupię, ale raczej jutro będą. Jak się poruszałam to brzuch mnie znowu bolał. Jakby zaraz okres miał przyjść...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex czekamy

U mnie nic z tego nie bedzie. Mam skurcze lydek, brak magnesu na okres i to nigdy mnie nie zawiodlo w zwiastowaniu okresu ;p -
Seli wrote:Alex czekamy

U mnie nic z tego nie bedzie. Mam skurcze lydek, brak magnesu na okres i to nigdy mnie nie zawiodlo w zwiastowaniu okresu ;p
O tym ze progesteron będzie slaby tez mówiłaś ze łydki Cię nie zawiodły i na pewno jest zły
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:O tym ze progesteron będzie slaby tez mówiłaś ze łydki Cię nie zawiodły i na pewno jest zły

No dobra... Ale na ciaze raczej mnie nie bola ;p wydarlam jape, ze mam nadzieje, ze sasiedzi nie dzwonia na policje na meza xD -
Ze ktos drze sie "ala! Ala!" Reszta to przeklenstwa ;p haha. Maz mi juz uciekl. Ja z lozka ide lezec na kanape ;p
-
Ja właśnie się kimnęłam a teraz bolą mnie mega łydy ;/ swoją drogą aż tak mnie mocno nigdy nie bolały ;/ a biorę i szoty magnezowe i wodę z magnezem pije, o co chodzi? czekoladę zeżreć muszę
-
Żryj czekoladę, polecam
Ja z magnezem nie mam kłopotu
Ale ostatnio mnie nie ciągnie do słodkiego.
Ja sobie obiłam w żłobie kolano, całe sine mam. A tak się zastanawiałam, czemu mnie boli. Ściągnęłam spodnie i fioletowe całe. Przy dzieciach to czasami człowiek nie wie, że sobie coś zrobił...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A mi dziewczyny dziś w nocy siły się myszy, a już od x czasu nic mi się nie śni lub nie pamiętam. I tak nie dawało mi to spokoju czytałam sennik i nie wiem co myśleć
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
No mysz to ciąża

A mnie od odstawienia nie ciągnęło do słodkiego a od paru dni tak bardzo
i niby nie powinnam bo insulina srututu ale muszę
-
Oby nie
ja za to... Śniłam, że zdradzam męża i to tak by było po owulacji bo dziecko to musi być męża
hahaha
-
Alex ale Cie te labo przetrzymuje, tak ważne wyniki człowiek siedzi jak na igiełkach a oni co... Współczuję oczekiwań
Co do snu to o ciąży raczej nie to były myszy w domu i tak jak bym je wynosiła za drzwi22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

myśle ze sąsiedzi wyrozumiali ;p
[/url]
[/url]