Rocznik ‘93 robi sobie dzieci 🤰🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Amilka wrote:Tak, mam, metformina była wprowadzona na początku drugiego ivf. Potem rzuciłam to w cholerę. Nie przyszłam tu po diagnozy, raczej poczytać i zobaczyć z czym mierzą się kobiety w moim wieku. Ale dziękuję bardzo, wiem że te wskazówki i posty idą z dobrej chęci pomocy:) i miło się czyta posty kogoś kto ma jeszcze tyle wiary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 12:06
08.02 💙 Artur -
nick nieaktualnyEwka wiem i nie trać tej wiary. To był szok, nagle ściana i wszystko się zawaliło. A ja zawsze wszystko planowałam
Poziomka noo też widzę górę doświadczeń. Immunosupresja, hardkor, chyba bym się nie zdecydowała, infekcje po encortonie leczyłam pół roku. Dostałam zapalenia żołądka, dwunastnicy i jelit i nawracające grzybki no makabra, a to było tylko 10mg.
Rozwazalas az? U Ciebie załapuje ale potem coś jest nie tak, oczywiście można za przyczynę przyjąć immuno. Ja podejdę do az, może pod koniec roku, może w przyszłym. Po to żeby wiedzieć gdzie był problem. W sensie w nas czyli w zarodkach czy we mnie jako kimś kto musi utrzymać ciążę. -
nick nieaktualny
-
Ja też rocznik 93 z sierpnia
Staramy się że mężem 2 lata mimo że mąż mężem jest dopiero od pół roku.
Plany były że najpierw dziecko później ślub ale niestety tyle czasu już minęło i nic.
Zaplanowaliśmy slub z nadzieją że jak zajmiemy myśli czymś innym to się uda, na razie nie jest nam dane a ja już powoli tracę nadziejęIVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-