Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny mogę? Ja również rocznik 93, jestem tu całkiem nowa i staramy się z moim przyszłym mezem od dwóch miesięcy, ciężko jest czekać, oby luty był dla każdej z nas owocny ja mam dostać @ w niedziele i jak narazie żadnych oznak brak.. Mam nadzieje ze to jest to i chciałabym zatestowac ale chyba jeszcze poczekam... jak się nie stresować tak tym wszystkim? Ps. Ja również nie mieszkam w Polsce a dokładniej w UK I boje się tej medycyny i paracetamolu na każdy problem ze zdrowiem
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
_darkblueberry wrote:Hej Dziewczyny mogę? Ja również rocznik 93, jestem tu całkiem nowa i staramy się z moim przyszłym mezem od dwóch miesięcy, ciężko jest czekać, oby luty był dla każdej z nas owocny ja mam dostać @ w niedziele i jak narazie żadnych oznak brak.. Mam nadzieje ze to jest to i chciałabym zatestowac ale chyba jeszcze poczekam... jak się nie stresować tak tym wszystkim? Ps. Ja również nie mieszkam w Polsce a dokładniej w UK I boje się tej medycyny i paracetamolu na każdy problem ze zdrowiem
Witamy!
Mi termin @ przypada teoretycznie na poniedziałek Specjalnie nie kupuję jeszcze testu żeby mnie nie kusiło Na początku było ciężko się powstrzymać, ale ostatnio jakoś łatwiej mi wytrwać do tego poniedziałku♥ 28.10.2017 ♥
-
_darkblueberry wrote:Hej Dziewczyny mogę? Ja również rocznik 93, jestem tu całkiem nowa i staramy się z moim przyszłym mezem od dwóch miesięcy, ciężko jest czekać, oby luty był dla każdej z nas owocny ja mam dostać @ w niedziele i jak narazie żadnych oznak brak.. Mam nadzieje ze to jest to i chciałabym zatestowac ale chyba jeszcze poczekam... jak się nie stresować tak tym wszystkim? Ps. Ja również nie mieszkam w Polsce a dokładniej w UK I boje się tej medycyny i paracetamolu na każdy problem ze zdrowiem
-
Sept wrote:Wiem, nie rozumiem czemu podświadomie wzbraniam się przed tym. Miałabym czarno na białym...
Dokładnie, wiedziałabyś na czym stoisz, bo ewentualnie istnieje taka możliwość że testy były jakieś wadliwe, pewnie małe prawdopodobieństwo, ale jednak możliwe. Pewnie lekarz też w pierwszej kolejności wysłałby Cię na betę żeby mieć 100% pewności zanim podejmie jakiekolwiek działania♥ 28.10.2017 ♥
-
welonka wrote:Mam takie pytanie wczoraj przeglądałam wyniki progesteronu i zawsze w cyklu bez lutteliny miałam wynik poniżej jednego ,raz mi wyszedł prawie 12 możliwe żeby wtedy w tym cyklu była owulacja czy jenak za niski ?Wtedy w tym cyklu przyjmowałam taki lek jak Custangus ziołowy na bolesne miesiączki obniża prolaktynę ułatwia zajście w ciąże .Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Ja po wizycie, jestem już w pracy.
Mamy pęcherzyk! ma piękne 19,9mm i jutro wezmę zastrzyk (2 zastrzyki) na pęknięcie. I działamy, mamy konkretne godziny podane w których mamy współzyć. Trochę to sztuczne, ale co zrobić
Za tydzień wizyta na sprawdzenie czy pękł. Jeśli tak to dostanę luteinę i czekamyCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:Ja po wizycie, jestem już w pracy.
Mamy pęcherzyk! ma piękne 19,9mm i jutro wezmę zastrzyk (2 zastrzyki) na pęknięcie. I działamy, mamy konkretne godziny podane w których mamy współzyć. Trochę to sztuczne, ale co zrobić
Za tydzień wizyta na sprawdzenie czy pękł. Jeśli tak to dostanę luteinę i czekamy
Sztuczne czy nie ważne żeby było przyjemne:)Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieje że się uda
Jak nie to drugi cykl jeszcze spróbujemy, a potem pewnie inseminacja. Tylko trochę odłożymy to bo niestety koszta przeważają nasze zarobki.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017