Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Welonka przykro mi następnym razem się uda!
Przesyłam Wam ciążowe fluidki zarażajcie sięwelonka, AleksandraW, Paula. lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:Heeej Dziękuję za kciuki, przydały się.
Widziałam moje maleństwo i pięknie bijące serducho Aż mi łzy poleciały jak mi dr pokazała na monitorze.
Jedynie chyba źle ją zrozumiałam z rozmiarem maluszka, bo zapytałam ile a ona mówi 32mm i że wygląda to na 6t (czyli 6t któryś dzień). Ale 32mm to przecież ponad 3cm, więc może podała mi rozmiar pęcherzyka?
Ale nie zamartwiam się tym, najważniejsze że bije serduszko Piękne widok
Lilly wspaniałe wieści!!! Mam ochotę Cie uściskać. Baaaardzo się ciesze.
Mam już wyniki bety: 499,0mIU/ml- cały czas w to nie wierzę, nie dociera do mnie to wszystko!M@ziii, AJA_S, Roxanne lubią tę wiadomość
-
Sept wrote:Lilly wspaniałe wieści!!! Mam ochotę Cie uściskać. Baaaardzo się ciesze.
Mam już wyniki bety: 499,0mIU/ml- cały czas w to nie wierzę, nie dociera do mnie to wszystko!
Kolejne dobre wiadomości
Mamy od kogo teraz chłonąć zarazki:dSept lubi tę wiadomość
-
Sept wrote:Mam już wyniki bety: 499,0mIU/ml- cały czas w to nie wierzę, nie dociera do mnie to wszystko!
Przyszła wiosna a razem z nią bocianki Niedługo pozostałe z nas pochwalą się dwiema kreseczkamiSept lubi tę wiadomość
-
Sept wrote:Mam już wyniki bety: 499,0mIU/ml- cały czas w to nie wierzę, nie dociera do mnie to wszystko!
Sept lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Dziękuję dziewczyny, ciesze się ogromnie nawet nie wiecie jakiego mam banana na twarzy i za każdym razem jak pomyślę o tym widoku to łzy w oczach Już pozwoliłam teściowej pochwalić się swojej mamie, a babci Tż - bo babcia zostanie po raz pierwszy prababcią, a teściowie dziadkami niech się cieszą
SEPT piękna beta! A na badanie możesz iść nawet i tego 7.04, jak nie zobaczysz zarodka czy serduszka, to chociaż pęcherzyk. Ale masz dość dużą betę, za 2 tygodnie to na pewno będzie widać wszystko.
Badania wygląda jak zwykłe usg dopochwowe wkłada Ci to coś do pochwy i patrzy, mierzy pęcherzyk i mierzy zarodek, szuka tętna.
Ja dziś nie mogłam dostrzec tętna, a to jakby takie 2 kreseczki pulsujące w zarodkuCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Lilly_Ana wrote:Dziękuję dziewczyny, ciesze się ogromnie nawet nie wiecie jakiego mam banana na twarzy i za każdym razem jak pomyślę o tym widoku to łzy w oczach Już pozwoliłam teściowej pochwalić się swojej mamie, a babci Tż - bo babcia zostanie po raz pierwszy prababcią, a teściowie dziadkami niech się cieszą
SEPT piękna beta! A na badanie możesz iść nawet i tego 7.04, jak nie zobaczysz zarodka czy serduszka, to chociaż pęcherzyk. Ale masz dość dużą betę, za 2 tygodnie to na pewno będzie widać wszystko.
Badania wygląda jak zwykłe usg dopochwowe wkłada Ci to coś do pochwy i patrzy, mierzy pęcherzyk i mierzy zarodek, szuka tętna.
Ja dziś nie mogłam dostrzec tętna, a to jakby takie 2 kreseczki pulsujące w zarodku
twój mąż wchodził z Tobą?
Chciałabym, żeby mój był ale nie chce z nim tak wchodzić od razu. -
Nie wytrzymałam. Jak byłam w aptece po kwas foliowy kupiłam test. Oczywiście biały jak przebiśnieg. Eh. Wiem ze nie pora więc będę musiała poczekać do jutra. Nie wiem co sobie myślałam. Smutno.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AleksandraW wrote:Nie wytrzymałam. Jak byłam w aptece po kwas foliowy kupiłam test. Oczywiście biały jak przebiśnieg. Eh. Wiem ze nie pora więc będę musiała poczekać do jutra. Nie wiem co sobie myślałam. Smutno.
Tule cie mocno:*AleksandraW lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Sept wrote:twój mąż wchodził z Tobą?
Chciałabym, żeby mój był ale nie chce z nim tak wchodzić od razu.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Sept gratuluję
dziewczyny cieszę się że po wizytach wszystko dobrze trzymam kciuki oby tak dalej :*
Przepraszam za swoją nieobecność, ale ostatnio jakoś tak czasu na nic nie mam, jakoś wiosna więcej mi czasu zabiera hehe
miłego wieczoru życzęMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016