Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilly nie wiem na ile jesteś wierząca osoba. Ale jest pewna święta patronka, św Rita od spraw trudnych i beznadziejnych wiem brzmi strasznie ale jej wstawiennictwo jest ogromne i jest wiele świadectw, mnie pomogła wielokrotnie. Nie zaszkodzi jak powierzysz jej swoje maleństwo, moze wyprosisz to co by sie wydawalo niemożliwe wręcz beznadziejne. W każdym razie zachęcam02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Lilly nie wiem na ile jesteś wierząca osoba. Ale jest pewna święta patronka, św Rita od spraw trudnych i beznadziejnych wiem brzmi strasznie ale jej wstawiennictwo jest ogromne i jest wiele świadectw, mnie pomogła wielokrotnie. Nie zaszkodzi jak powierzysz jej swoje maleństwo, moze wyprosisz to co by sie wydawalo niemożliwe wręcz beznadziejne. W każdym razie zachęcam
Britty lubi tę wiadomość
-
Britty wrote:Tak zgadzam sie z toba, to inna sprawa :'( bardziej mam na myśli kobiety co nie chca miec dzieci.
Ja tez sama nie wiem czy będę mogla miec dzieci tyle czasu sie staramy bez skutku to juz 8 cs.
Najważniejsze ze juz nosisz dzieciątko pod serduszkiem. Snujecie juz z mężem plany gdzie postawicie łóżeczko itp?
Nasza sypialnia daje nam tylko jedną możliwość więc nawet się nie zastanawialiśmy. Często o tym rozmawiamy, choć wiem że to wszystko takie kruche. -
Zazdroszczę tego planowania! Ale w takim pozytywnym sensie
Ja czasami z mężem po 2 kieliszkach wina tez snujemy takie plany gdzie co postawimy komu jak powiemy o dziecku itp moze to dziwne ale tak się pozytywnie nastrajamy wtedy.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Lilly raczej za dużo ryzyko. moja kolezanka ostatnio przeszla zabieg pod narkoza. Moze nie bedzie tak zle :-*Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Britty wrote:Lilly nie wiem na ile jesteś wierząca osoba. Ale jest pewna święta patronka, św Rita od spraw trudnych i beznadziejnych wiem brzmi strasznie ale jej wstawiennictwo jest ogromne i jest wiele świadectw, mnie pomogła wielokrotnie. Nie zaszkodzi jak powierzysz jej swoje maleństwo, moze wyprosisz to co by sie wydawalo niemożliwe wręcz beznadziejne. W każdym razie zachęcamCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
nick nieaktualny
-
Marlena jeśli krecha zciemnieje i wszystko będzie dobrze to wybieram sie z mężem do Częstochowy. Bo to prawdziwy cud już jest po informowany ;)a lekarz spisał cykl na straty.
Sept lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Lilly, bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz, załamałabym się jakbym poszła teraz na USG i dowiedziała się, że wszystko stoi w miejscu trzymam kciuki, żeby okazało się, że to jednak straszna pomyłkaLilly_Ana lubi tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny dawno mnie nie było.
Lilly całym sercem jestem z Tobą.
Sept i AleksandraW gratulacje i trzymam kciuki.
Mąż wczoraj był na badaniu nasienia, dzisiaj odebrał wynik. Wyniki są wręcz idealne, a ja zamiast się cieszyć czuję się jakbym dostała w twarz. Ciągle myślę tylko o tym, że z kim innym dawno już by miał dzieci. I nie nie pomaga żadna racjonalna argumentacja. Od dwóch "cyklów" mam ciągłe plamienia tak od 14 dnia cyklu. W sumie to pełny @ się nie rozwija. Raczej wina progesteronu. Nie mam już siły. Po świętach wybieram się do endo z powtórzonymi wynikami tarczycy i insuliny, bo na skany mi nie odp...Sept, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
PatSim wrote:Hej dziewczyny dawno mnie nie było.
Lilly całym sercem jestem z Tobą.
Sept i AleksandraW gratulacje i trzymam kciuki.
Mąż wczoraj był na badaniu nasienia, dzisiaj odebrał wynik. Wyniki są wręcz idealne, a ja zamiast się cieszyć czuję się jakbym dostała w twarz. Ciągle myślę tylko o tym, że z kim innym dawno już by miał dzieci. I nie nie pomaga żadna racjonalna argumentacja. Od dwóch "cyklów" mam ciągłe plamienia tak od 14 dnia cyklu. W sumie to pełny @ się nie rozwija. Raczej wina progesteronu. Nie mam już siły. Po świętach wybieram się do endo z powtórzonymi wynikami tarczycy i insuliny, bo na skany mi nie odp...
* -
PatSim nawet tak nie myśl! Nie możesz się w ten sposób obwiniać :*
Dzięki dziewczyny
Britty miałam mieć w czwartek, ale jednak jadę jutro po pracy. Nie chcę zostać z zabiegiem na święta, chcę to mieć już za sobą. I się nie zamartwiać, nie zadręczać, nie łudzić się że to może błąd usg, czy czegoś tam.
I zaczniemy od nowa starać się o drugie dzieciątkoPatSim, Britty, AJA_S, Sept lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017