Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co wchodzę dzisiaj do pracy a tu pod pokojem socjalnym stoi usg ginekologiczne patrzę a tu u mnie w pracy dzisiaj jest zjazd ginekologów maja konferencje na temat wady cewy nerwowej w 1trymestrze i o różnych wadach i badaniach prenatalnych. Tyle specjalistów na wyciągnięcie ręki nawet widziałam się z moim lekarzem . Będą robic darmowe usg podobno moze uda sie załapać
-
Sept wrote:Dziękuje, jak się czujesz?
Ale jestem w pracy więc nie zadręczam się. Wczoraj cały dzień przepłakałam, a wieczorem ze mną Mąż. Dzis staram się o tym nie myśleć...Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Sept gratuluje
Britty niestety mój pracodawca zabronił bo jesteśmy w pracy a nie u lekarza taki dobroduszny jeszcze jutro mają konferencje. Powiem wam ze dobrze wiedzieć ze mój lekarz w takich badaniach dokształca sie caly czasemSept lubi tę wiadomość
-
Lilly_Ana wrote:Tak sobie. Chyba nie do końca to do mnie dotarło.
Ale jestem w pracy więc nie zadręczam się. Wczoraj cały dzień przepłakałam, a wieczorem ze mną Mąż. Dzis staram się o tym nie myśleć...
Ja dziś czytałam na forum historie kobiet, które usłyszały że serce ich dziecka nie bije choć wcześniej je słyszały (na wcześniejszym badaniu) i okazywało się, że to pomyłka. Może u Cb też tak będzie. Najważniejsze, cokolwiek się stanie nie jesteś sama masz męża przyjaciół i nas wszystkie. Lekarz mi dziś powiedział, że cokolwiek się stanie z dzieckiem najważniejsze, że jesteśmy płodni. Takie rzeczy niestety się dzieją. Sama mam przyjaciółkę, która poroniła dwa razy. Szybko sie podniosła i ma dwójkę cudownych dzieci:)Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Sept gratuluje
Britty niestety mój pracodawca zabronił bo jesteśmy w pracy a nie u lekarza taki dobroduszny jeszcze jutro mają konferencje. Powiem wam ze dobrze wiedzieć ze mój lekarz w takich badaniach dokształca sie caly czasem
Pewnie, że tak. Najgorsze to lekarze, którzy utknęli w przychodni od 40 lat i żyją tamtymi czasami. -
Lilly to dobrze, placz pomaga rozładować emocje, wyplacz wykrzycz to światu a potem stan na nogi, przejdzisz to, jesteś młoda, cale życie przed wami i mnóstwo niespodzianek.
Welonka ah ci pracodawcy i co z nimi zrobić. Przynajmniej masz dowód ze jesteś pod dobra opieka lekarska.
Ja teraz jestem u ginekologa onkologa i czuje sie komfortowo bi robi mi calu zestw badan nie tylko narządów rodnych ale całego organizmu. Niestety w mojej rodzinie rak zabrał ogromne żniwo wiec sie badam często jak tylko mogę.Sept lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
A propo znam osobiście babeczke ktora miala skierowanie za zabieg to miało być jej 5 poronienie, podczas badania okazalo siebze z dzieckiem wszystko dobrze. Dis ma sliczna 2 letnia córeczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 16:01
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
welonka wrote:Sam nie skorzysta i komuś innemu nie da. Właśnie dużo młodych lekarzy było takich typowych starszych to może dwóch widziałam .
Ja w końcu tez znalazłam lekarza u ktorego czuje się komfortowo
Wierzę, że wszystkie będziemy miały to szczęście i założymy swój wątek na fioletowej stronie:)Britty, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
A ja zazwyczaj trafiałam do facetów, przez jakiś czas chodziłam do kobiety niby była ok ale często zachowywała sie jakby przyjmowała za karę ,teraz jestem u faceta i póki co jestem zadowolona poświęca tyle czasu ile trzeba i wszystko wytłumaczy i mam nadzieję ze tak będzie za każdym razem
-
Właśnie i mlode koebiety lepiej znoszą ciążę i lepiej sobie radzą z wychowaniem, w sensie nie rozpieszczają tak dzieci i nie są tak przerwazliwione niz te co urodziny grubo po 30.
W mojej rodzinie nie mogę patrzeć na takie rozpieszczanie, sama jestem nauczycielka i szalu dostaje jak to widzę ale jak zwrócisz uwagę to obraza majestatu.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Właśnie i mlode koebiety lepiej znoszą ciążę i lepiej sobie radzą z wychowaniem, w sensie nie rozpieszczają tak dzieci i nie są tak przerwazliwione niz te co urodziny grubo po 30.
W mojej rodzinie nie mogę patrzeć na takie rozpieszczanie, sama jestem nauczycielka i szalu dostaje jak to widzę ale jak zwrócisz uwagę to obraza majestatu. -
Sept wrote:Niestety są kobiety, które wcześniej z różnych powodów nie mogły:(
Tak zgadzam sie z toba, to inna sprawa :'( bardziej mam na myśli kobiety co nie chca miec dzieci.
Ja tez sama nie wiem czy będę mogla miec dzieci tyle czasu sie staramy bez skutku to juz 8 cs.
Najważniejsze ze juz nosisz dzieciątko pod serduszkiem. Snujecie juz z mężem plany gdzie postawicie łóżeczko itp?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Też czytałam różne historie. Nawet u nas na listopadówkach.
Dziewczyna była na usg, był maluch, było serce. Za parę dni poszła a tam maluszka nie ma już się pożegnała, a na kontrolnym badaniu ostatecznym okazał się 1cm maluszek i żyje, rozwija się do terazCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017