Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za wsparcie dziewczyny Britty czy cos tam jest to sie okaże. Ja jestem sceptyczna Sept czy miałaś krwawienie implantacyjne? Bo ja miałam wczoraj coś dzisiaj coś troszkę mnie bolą plecy i szału nie ma. Na pewno nie wygląda to na zwykły objaw okresowy. I temp wyżej niż wczoraj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 11:21
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AleksandraW wrote:Dzięki za wsparcie dziewczyny Britty czy cos tam jest to sie okaże. Ja jestem sceptyczna Sept czy miałaś krwawienie implantacyjne? Bo ja miałam wczoraj coś dzisiaj coś troszkę mnie bolą plecy i szału nie ma. Na pewno nie wygląda to na zwykły objaw okresowy. I temp wyżej niż wczoraj.
Ja od ostatniej miesiączki nie miałam nawet najmniejszej kropli krwi. Ide jutro do lekarza i w końcu sie dowiem czy się cieszyć czy nie:) -
AleksandraW wrote:Bedzie dobrze. moze sie uda usłyszec. i sie nie denerwuj!
-
Aleksandra ładnie tempka skoczyła oby tak dalej ;
Sept niestety prywatne wizyty +badania jest to spory wydatek:;( ,sama ostatnio zastanawiałam się nad tym obecnie chodzę do lekarza prywatnie i chyba do 3 miesiąca została bym u niego po tym czasie jak by było wszystko ok przeniosłabym się do lekarza który przyjmuje u mnie w szpitalu i na nfz. -
Byłam dziś na wizycie. Mój maluszek przestał się rozwijać, nie urósł nic prawie od ostatniej wizyty (ledwo 1mm) i nie widać akcji serduszka. Prawie 3 tyg temu serce biło i mały miał 0,32cm, a teraz serduszka brak a maluszek ma 0,45cm. Za tydzień mam wizytę kontrolną i skierowanie na zabieg.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:Byłam dziś na wizycie. Mój maluszek przestał się rozwijać, nie urósł nic prawie od ostatniej wizyty (ledwo 1mm) i nie widać akcji serduszka. Prawie 3 tyg temu serce biło i mały miał 0,32cm, a teraz serduszka brak a maluszek ma 0,45cm. Za tydzień mam wizytę kontrolną i skierowanie na zabieg.
Lilly, bardzo mi przykro to okropne wiadomości. Tule Cie mocno, czy możliwe że to jakiś błąd podczas badania? -
Sept wrote:Lilly, bardzo mi przykro to okropne wiadomości. Tule Cie mocno, czy możliwe że to jakiś błąd podczas badania?Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Lilly_Ana wrote:Raczej nie możliwe, długo mnie badała, mierzyła z każdej strony. Wg tyg ciąży (od owulacji) powinien być już 8t5d, wg usg wciaż jest ledwo 6t. Powinna być już widoczna główka itp a tu widać tylko taki hmm "zlepek komórek". Ginka powiedziała że obraz zdecydowanie nie wygląda na prawie 10tyg ciąże.
Kurcze Lilly nie wiem co powiedzieć, będę się modlić żeby jednak stał się jakiś cud i żeby było dobrze... -
Dzięki Sept
Ja na razie sobie odpuszczam to wszystko, jestem psychicznie wykończona. Najpierw starania 3 letnie, a teraz to..Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Lilly_Ana wrote:Dzięki Sept
Ja na razie sobie odpuszczam to wszystko, jestem psychicznie wykończona. Najpierw starania 3 letnie, a teraz to..Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Lilly_Ana wrote:Byłam dziś na wizycie. Mój maluszek przestał się rozwijać, nie urósł nic prawie od ostatniej wizyty (ledwo 1mm) i nie widać akcji serduszka. Prawie 3 tyg temu serce biło i mały miał 0,32cm, a teraz serduszka brak a maluszek ma 0,45cm. Za tydzień mam wizytę kontrolną i skierowanie na zabieg.
Bardzo mi przykro tule mocno