Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
M@ziii wrote:Dziękuje dziewczyny
Wyszłam już ze szpitala, nie mam jeszcze wszystkich wyników, za 6 tyg mam wizytę kontrolną i wtedy będzie wiadomo już dokładnie co i jak. A w poniedziałek albo wtorek odbieramy wyniki nasienia. Jestem dobrej myśli Na usg z 5dpo endometrium ma 12mm to chyba dobrze? i widać ciałko żółte.
M@ziii to bardzo dobrze! Trzymam kciuki.
M@ziii lubi tę wiadomość
-
Aleksandra W znam wiele kobiet, które jak odpusily to dopiero zafasolkowaly i nawet nie wiedziały kiedy i ja to sie stalo trzymam kciukasy
Sept kochana jak ty się czujesz? Brzusio rosnie?
Marciaa moja kuzynka zaszła dwa razy w ciążę z wysoka prolaktyna moze cie to pocieszy najważniejsze ze pozstale badania są w normie
Kurczę obiecałam ze nie bede sobie nic wkręcać ale dzisiaj podczas nauki poczułam bardzo silne ukłucie w podbrzuszu jakby ktos szpilke wbijal nie mam pojecia co to bylo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 10:28
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Aleksandra W znam wiele kobiet, które jak odpusily to dopiero zafasolkowaly i nawet nie wiedziały kiedy i ja to sie stalo trzymam kciukasy
Sept kochana jak ty się czujesz? Brzusio rosnie?
Marciaa moja kuzynka zaszła dwa razy w ciążę z wysoka prolaktyna moze cie to pocieszy najważniejsze ze pozstale badania są w normie
Kurczę obiecałam ze nie bede sobie nic wkręcać ale dzisiaj podczas nauki poczułam bardzo silne ukłucie w podbrzuszu jakby ktos szpilke wbijal nie mam pojecia co to bylo..
Czuje się Ok, raz lepiej raz gorzej. Trochę brzuch już rośnie. Nie mogę dopiąć się w niektóre spodnie. Niektóre objawy jak ból piersi- są słabsze, niektóre jak mdłości- dużo silniejsze. Czasem boli brzuch, ale bardzo się boje. Wizytę mam dopiero 08/05/2017 nie wiem jak ja wytrzymam. -
nick nieaktualnyMarciaa a słyszałaś o costagnusie na prolaktyne?
Dziwne z tym ziołem bo kazała mi je jeść endo, że to niby pomoże z cyklami, ale ja prolaktynę mam w normie. A tam na ulotce, że to jest tylko na prolaktynę…
Aż ostatnio dotarłam do wpisu na forum, że pomaga z progesteronem i nie wiedzą jak.
Zmieniam ginekologa od następnego cyklu to go do pytam, bo chcę to jednak skonsultować, bo tam jest też działanie na domapinę i boję się trochę brać to bez konsultacji z nowym ginem. -
PatSim wrote:Marciaa a słyszałaś o costagnusie na prolaktyne?
Dziwne z tym ziołem bo kazała mi je jeść endo, że to niby pomoże z cyklami, ale ja prolaktynę mam w normie. A tam na ulotce, że to jest tylko na prolaktynę…
Aż ostatnio dotarłam do wpisu na forum, że pomaga z progesteronem i nie wiedzą jak.
Zmieniam ginekologa od następnego cyklu to go do pytam, bo chcę to jednak skonsultować, bo tam jest też działanie na domapinę i boję się trochę brać to bez konsultacji z nowym ginem.
Tak. Zaczęłam brać castagnusa jednak przy moim wyniku raczej bez Bromka się nie obejdziePatSim lubi tę wiadomość
-
Sept wrote:Czuje się Ok, raz lepiej raz gorzej. Trochę brzuch już rośnie. Nie mogę dopiąć się w niektóre spodnie. Niektóre objawy jak ból piersi- są słabsze, niektóre jak mdłości- dużo silniejsze. Czasem boli brzuch, ale bardzo się boje. Wizytę mam dopiero 08/05/2017 nie wiem jak ja wytrzymam.
Sept lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Muszę się Wam pochwalić mamy wyniki nasienia, normozoospermia Wszystkie parametry w normie tylko trochę martwi mnie morfologia - 4%, na granicy normy.
Lilly Twój mąż brał jakieś witaminki, powiedz mi proszę jakie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 21:06
-
Sept pomodlę się za twoje maleństwo, bedzie dobrze :-*
M@ziii mój mąż zażywa fertilman plus co prawda pierwszy miesiąc dopiero ale juz po kilku tygodniach wydaje nam sie,ze jest różnica. Dodatkowo poczytaj o korzeniu maca, b. Poprawia nasienie. Cos czuje ze bedzie kolejna zielona kropeczka02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
M@ziii wrote:Muszę się Wam pochwalić mamy wyniki nasienia, normozoospermia Wszystkie parametry w normie tylko trochę martwi mnie morfologia - 4%, na granicy normy.
Lilly Twój mąż brał jakieś witaminki, powiedz mi proszę jakie?M@ziii lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Britty wrote:Sept pomodlę się za twoje maleństwo, bedzie dobrze :-*
M@ziii mój mąż zażywa fertilman plus co prawda pierwszy miesiąc dopiero ale juz po kilku tygodniach wydaje nam sie,ze jest różnica. Dodatkowo poczytaj o korzeniu maca, b. Poprawia nasienie. Cos czuje ze bedzie kolejna zielona kropeczka -
M@ziii wrote:Muszę się Wam pochwalić mamy wyniki nasienia, normozoospermia Wszystkie parametry w normie tylko trochę martwi mnie morfologia - 4%, na granicy normy.
Lilly Twój mąż brał jakieś witaminki, powiedz mi proszę jakie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 16:05
M@ziii lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Dziś sąsiadka dodała zdjęcie nowo narodzonego dziecka, nawet nie widać dziecka a samą rączkę ale wystarczyło żebym się w pracy rozpłakała, jakoś mnie dziś to ruszyło. Tak to ogólnie się cieszę, to bardzo fajna para,dobrzy znajomi, byliśmy u nich na weselu, wiedziałam że jest w ciąży ale jakoś mnie to ruszyło. Kilka dni temu obchodzili 1 rocznicę ślubu a dziś urodziła się MalutkaCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
nick nieaktualny
-
Marlena wg instrukcji 2 razy dziennie po 2 tabletki rano i po głównym posiłku
Lilly współczuję szczerze, wyobrażam sobie jakie to musi byc bolesne i tak sobie świetnie radzisz jestem pod wielkim wrażeniem i podziwiam.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Marlena24 wrote:Lili a Twój jaką dawkę zażywał teho Fertilman ?
Britty dzięki :*
Marciaa - teraz patrzę że to ten plus fertilman plus https://www.aptekagemini.pl/fertilman-plus-x-120-kaps.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 12:52
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017