Rocznik '94 się stara
-
A co na to Twój chłopak/ mąż? My z mężem bardzo chcieliśmy. Nasz synek ma 11 miesięcy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 21:06
-
Jest coraz bardziej przekonany do tego. Mieszkamy razem, oboje mamy pracę, raczej stabilną, wie, że mi na tym zależy. Jednak u nas to nie takie łatwe.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
ZakręconaOna wrote:Kuku
Ja rowniez jestem 94 rocznik i starac sie zaczynamy o drugiego bobaska .
Tzn Ja taka jestem jeszcze sceptycznie nastawiona ale jakos jednak podswiadomie chcialabym .Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Hej, my też się staramy o pierwszego potomka. Niestety wszystko staje na drodze. Miejmy nadzieje, ze nie długo się już uda.
Pozdrawiam dziewczyny!Aniołek 8/11 tydz ciaza obumarła 08.2018
Aniołek córeczka 8 tydz 03.2018
MTHFR A1298C Hetero
PAI-1 4/5G Hetero
Ok: zespół antyfosfolipidowy, toczeń, PC przeciw Bglikoproteinir, ANA.
Wit D 83
Homocysteina 7,5
W planach: HSG, krzywa insulinowa
Biorę: Acard 75, eutyrox 25, Bright, wit D, wit C, koenzym q10, castangus, jod, inofem. -
nick nieaktualny
-
Cześć, ja też 94.
8 miesięcy starań za nami, ten cykl był troszeczkę inny i mam nadzieję że owocny. 24 kwietnia test owulacyjny pozytywny i zauważyłam nareszcie trochę płodnego śluzu.. Oczywiście próbowaliśmy. Teraz nic tylko czekać, póki co nie czuję się jakoś wyjątkowo ale niestety nie mogę przestać o tym myśleć. I niestety obawiam się że to intensywne myślenie nie pomaga nawet jeśli owulacja była...
Trzymam kciuki za nas wszystkie22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ja miałam ogromny problem na samym początku z testem owulacyjnym. Tak to jest, jak się nie słuchało na WDŻ Na szczęście jest internet, problem w tym, że pełno w nim nieprawdziwych informacji. Jeżeli któraś z Pań też ma ten problem, chętnie podsunę coś, co mi pomogło https://mamabezrecepty.pl/2019/02/11/test-owulacyjny/
-
AleKsandra wrote:Ja też jestem 94 staramy się od roku, wczoraj wyszedł dodatni test, dziś idę na betę Trzymajcie kciuki
Beta niziutkie ale czasem tak jest jak późno dojdzie do zagnieżdżenia.
W pierwszej ciąży w dniu miesiączki miałam 600 drugim razem 105, wiec rożnie to bywa.Aniołek 8/11 tydz ciaza obumarła 08.2018
MTHFR A1298C Hetero
PAI-1 4/5G Hetero
Wit D 83
Homocysteina 7,5
Biorę: Acard 75, eutyrox 25, Bright, wit D, wit C, koenzym q10, castangus, jod, inofem. -
Lilka94 wrote:Cześć, ja też 94.
8 miesięcy starań za nami, ten cykl był troszeczkę inny i mam nadzieję że owocny. 24 kwietnia test owulacyjny pozytywny i zauważyłam nareszcie trochę płodnego śluzu.. Oczywiście próbowaliśmy. Teraz nic tylko czekać, póki co nie czuję się jakoś wyjątkowo ale niestety nie mogę przestać o tym myśleć. I niestety obawiam się że to intensywne myślenie nie pomaga nawet jeśli owulacja była...
Trzymam kciuki za nas wszystkieAniołek 8/11 tydz ciaza obumarła 08.2018
MTHFR A1298C Hetero
PAI-1 4/5G Hetero
Wit D 83
Homocysteina 7,5
Dziewczyny, przyszłam się pochwalić fasolka. Udało się! Mimo pcos i gadaniem lekarza ze będzie trudno zajść w ciąze to dopiero 4 tydzień.. Nadal nie mogę uwierzyć że to juz. I skoro mi się udało wam też się uda!
Majeczka_ lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lilka94 wrote:Dziewczyny, przyszłam się pochwalić fasolka. Udało się! Mimo pcos i gadaniem lekarza ze będzie trudno zajść w ciąze to dopiero 4 tydzień.. Nadal nie mogę uwierzyć że to juz. I skoro mi się udało wam też się uda!
Gratulacje! Trzymam kciuki mocno, żeby wszystko było dobrze. Jak samopoczucie? Jakieś leki brałas? Ile miesięcy starań? Kiedy pierwsza wizyta u lekarza?Aniołek 8/11 tydz ciaza obumarła 08.2018
MTHFR A1298C Hetero
PAI-1 4/5G Hetero
Wit D 83
Homocysteina 7,5