Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rodzina i ja - relacje | Zapraszam :)
Odpowiedz

Rodzina i ja - relacje | Zapraszam :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZAPRASZAMY PARY DO BADANIA!

Dzień dobry :) Jestem studentką psychologii Uniwersytetu Gdańskiego i biorę udział w projekcie naukowym. Serdecznie zachęcam do przeczytania poniższej wiadomości oraz życzę dużo zdrówka :)

Poszukujemy par do badania dotyczącego relacji rodzinnych. Za udział w badaniu przewidziane jest wynagrodzenie w wysokości 100zł dla każdej osoby z pary! Badania odbywają się na Wydziale Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego.
    Pary muszą spełniać następujące warunki:
    są w związku od przynajmniej 2 lat (nie muszą być małżeństwem) i dzielą wspólne gospodarstwo domowe
    mają od 22-35 lat;
    są bezdzietne lub spodziewają się pierwszego dziecka
    nie palą papierosów, nie biorą narkotyków
    nie przyjmują leków: glikokortykosteroidowych lub inhibitorów wychwytu zwrotnego serotoniny np. leków sterydowych, przeciwdepresyjnych oraz antykoncepcyjnych;
    w badaniu musi wziąć udział para – zarówno kobieta jak i mężczyzna.

Podczas badania zostanie od Państwa pobrany wymaz z błony śluzowej policzka oraz próbki śliny. Następnie przystąpią Państwo do wypełniania zestawu kwestionariuszy, a także wezmą udział w kilku innych zadaniach.

Podkreślamy, że badanie nie jest inwazyjne i nie wiąże się z żadnym ryzykiem dla Państwa zdrowia oraz że jest ono ANONIMOWE.

Osoby zainteresowane zapraszamy do wypełnienia kwestionariusza rekrutacyjnego.

KOBIETA: http://www.heart.ug.edu.pl/zgloszenie-kobiet/
    MĘŻCZYZNA: http://www.heart.ug.edu.pl/zgloszenie-mezczyzn/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ