X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rodzina i ja - relacje | Zapraszam :)
Odpowiedz

Rodzina i ja - relacje | Zapraszam :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZAPRASZAMY PARY DO BADANIA!

Dzień dobry :) Jestem studentką psychologii Uniwersytetu Gdańskiego i biorę udział w projekcie naukowym. Serdecznie zachęcam do przeczytania poniższej wiadomości oraz życzę dużo zdrówka :)

Poszukujemy par do badania dotyczącego relacji rodzinnych. Za udział w badaniu przewidziane jest wynagrodzenie w wysokości 100zł dla każdej osoby z pary! Badania odbywają się na Wydziale Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego.
    Pary muszą spełniać następujące warunki:
    są w związku od przynajmniej 2 lat (nie muszą być małżeństwem) i dzielą wspólne gospodarstwo domowe
    mają od 22-35 lat;
    są bezdzietne lub spodziewają się pierwszego dziecka
    nie palą papierosów, nie biorą narkotyków
    nie przyjmują leków: glikokortykosteroidowych lub inhibitorów wychwytu zwrotnego serotoniny np. leków sterydowych, przeciwdepresyjnych oraz antykoncepcyjnych;
    w badaniu musi wziąć udział para – zarówno kobieta jak i mężczyzna.

Podczas badania zostanie od Państwa pobrany wymaz z błony śluzowej policzka oraz próbki śliny. Następnie przystąpią Państwo do wypełniania zestawu kwestionariuszy, a także wezmą udział w kilku innych zadaniach.

Podkreślamy, że badanie nie jest inwazyjne i nie wiąże się z żadnym ryzykiem dla Państwa zdrowia oraz że jest ono ANONIMOWE.

Osoby zainteresowane zapraszamy do wypełnienia kwestionariusza rekrutacyjnego.

KOBIETA: http://www.heart.ug.edu.pl/zgloszenie-kobiet/
    MĘŻCZYZNA: http://www.heart.ug.edu.pl/zgloszenie-mezczyzn/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ