Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rosnące TSH
Odpowiedz

Rosnące TSH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinffbb Nowa

Wysłany: 20 marca 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej prosze o pomoc jeszcze rok /2 lata temu moje tsh nie przekraczało 1-1,5 od września 2018staramy się o dzidzie i zbadałam ponownie TSH we wrześniu na poczatku starań 1,8 następnie grudzień 2,5 luty 2,39 czy mam szanse na ciaze ? Lekarz ginekolog twierdzi ze jest ok endokrynolog pod koniec miesiąca

• vanessa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla staraczki to tsh ponad 2 to za dużo. Podobno powinno być około 1 jeśli starasz sie o dziecko. Mnie gin powiedział jak się starałam że tsh przy staraniach max 1,8.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Judit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 11:34

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ