X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rosnące TSH
Odpowiedz

Rosnące TSH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinffbb Nowa

Wysłany: 20 marca 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej prosze o pomoc jeszcze rok /2 lata temu moje tsh nie przekraczało 1-1,5 od września 2018staramy się o dzidzie i zbadałam ponownie TSH we wrześniu na poczatku starań 1,8 następnie grudzień 2,5 luty 2,39 czy mam szanse na ciaze ? Lekarz ginekolog twierdzi ze jest ok endokrynolog pod koniec miesiąca

• vanessa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla staraczki to tsh ponad 2 to za dużo. Podobno powinno być około 1 jeśli starasz sie o dziecko. Mnie gin powiedział jak się starałam że tsh przy staraniach max 1,8.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Judit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 11:34

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ