X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rosnące TSH
Odpowiedz

Rosnące TSH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinffbb Nowa

Wysłany: 20 marca 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej prosze o pomoc jeszcze rok /2 lata temu moje tsh nie przekraczało 1-1,5 od września 2018staramy się o dzidzie i zbadałam ponownie TSH we wrześniu na poczatku starań 1,8 następnie grudzień 2,5 luty 2,39 czy mam szanse na ciaze ? Lekarz ginekolog twierdzi ze jest ok endokrynolog pod koniec miesiąca

• vanessa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla staraczki to tsh ponad 2 to za dużo. Podobno powinno być około 1 jeśli starasz sie o dziecko. Mnie gin powiedział jak się starałam że tsh przy staraniach max 1,8.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Judit Autorytet

Wysłany: 20 marca 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 11:34

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ