***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
anusiak5 wrote:a zapomniałam ma również bałwana sporego olafa i lalki anny i elzy plus komódke frozen i jakies tam drobiazgi ze sie smieje do chłopiny że mieszkamy w krainie lodu bo wszedzie jakies gadzety i nawet farbe do scian dopasowała pod bajke ale te kolory mi sie podobaja w sypialni
Jak zrobię zdjecie to wrzucę.
To ja aż takiego super zestaw nie mam.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Niezapominajka2 wrote:Nona czy ten negatyw to już taki ostateczny? Nie ma sensu powtarzać?
U mnie na oko 4 dpo, jak ten czas wolno leci, luuuudzie.
Niezapominajka u mnie tez 4dpo, takze jestesmy na tym samym etapie.
duphastonu jednak nie wzielam, chce zobaczyć czy okres przyjdzie normalnie za te kilka dni, bo od roku sie mecze z tym problemem ze albo nie przychodzi miesiacami, albo jako 2 dniowe plamienie itp, teraz biore Ovarin i castagnus moze to zasługa tych lekow ze cos sie ruszylo a moze organizm w koncu przestal wariowac. -
przedszkolanka:) wrote:Isaura a może @ nie dotrze
Srednio mozliwe to po pierwsze. A po drugie byłby wstyd bo okazałoby się że można "wpaść przy staraniach".
To był jedyny mieśiac kiedy lekarz kazał się wstrzymać
Czuje ten brzuch ale tak niesamowicie delikatnie w porównaniu z moimi standardowymi dniami przed @. Mam ostatnich cykl ziół i muszę przyznać że co miesiąc było duuuuzo lepiej.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura wpadka przy staraniach xD to by było za***iste xD
Speakyourmind jakieś 3 miesiące temu skończyłam moje trzecie opakowanie castagnusa, myślę, że delikatnie załagodził mi pms. Ovarin tez brałam, ale jeśli lekarz przepisuje mi jakieś suple, na dodatek takie, które trzeba brać do posiłku, to powinien mi od razu dać kata, który będzie nade mną stał i pilnował przyjmowania tych tabsów. Brałam w kratkę i to taką szeroką. Teraz z prenatalem uno jest to samo - jedno opakowanie jem juz 3 miesiąc! Ale kupiłam juz drugie i obiecuję sobie poprawę!
Dowiedziałam się właśnie, że podczas starań nie można brać ibuprofenu... wiedziałam, że podczas ciąży jest szkodliwy, ale że upośledza płodność??? o cholerka.Isaura81 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Isaura wpadka przy staraniach xD to by było za***iste xD
Speakyourmind jakieś 3 miesiące temu skończyłam moje trzecie opakowanie castagnusa, myślę, że delikatnie załagodził mi pms. Ovarin tez brałam, ale jeśli lekarz przepisuje mi jakieś suple, na dodatek takie, które trzeba brać do posiłku, to powinien mi od razu dać kata, który będzie nade mną stał i pilnował przyjmowania tych tabsów. Brałam w kratkę i to taką szeroką. Teraz z prenatalem uno jest to samo - jedno opakowanie jem juz 3 miesiąc! Ale kupiłam juz drugie i obiecuję sobie poprawę!
Dowiedziałam się właśnie, że podczas starań nie można brać ibuprofenu... wiedziałam, że podczas ciąży jest szkodliwy, ale że upośledza płodność??? o cholerka.
O to nie wiedziałam. Ale ja rzadko biorę ibuprofen. O wiele częściej aspirynę/polopirynę - ciekawe czy to można? Bo chciałam dzisiaj wziąć ale się trochę boję.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz - [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz - [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Wiem tylko, że paracetamol i no-spa są bezpieczne. Dużo czytania przede mną na te tematy.
Meggs u mnie okres powinien przyjść 14 dpo a testuję 17 dpo oczywiscie tylko, jeśli okres jednak nie przyjdzie ja w tej kwestii mam dużą cierpliwość, najgorzej mi idzie doczekać do tak 2-3 dni przed @ ciągnie się jak makaron.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Sung mnie bołał w udanym
Wiesz, mam za sobą 3 cp i w dwóch ostatnich zaczęło się od bólu w 10 dpo. Dokłądnie tak jest i teraz. Boli bardzo. Przy każdym ruchu i kroku.
Znikam stąd narazie, bo to nie ma sensu. Nie chcę smęcić.
TRzymam za Was mocno kciuki! -
Sung wrote:Wiesz, mam za sobą 3 cp i w dwóch ostatnich zaczęło się od bólu w 10 dpo. Dokłądnie tak jest i teraz. Boli bardzo. Przy każdym ruchu i kroku.
TRzymam za Was mocno kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 14:58
-
OlivkowaMama wrote:Isaura gdzie przez neta mogę kupić te zioła w dobrej cenie?
Będę pić w kolejnym cyklu, bo wiem, że taki będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 17:28
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Sung wrote:Wiesz, mam za sobą 3 cp i w dwóch ostatnich zaczęło się od bólu w 10 dpo. Dokłądnie tak jest i teraz. Boli bardzo. Przy każdym ruchu i kroku.
TRzymam za Was mocno kciuki!
A te cb to skad? diagnozowana była przyczyna? Hsg miałaś? Może jakieś mikrozrosty?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny