***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Chyba zgłupiałam..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0510e7701ee.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8bfb3073668.jpg
Także ten... zadzieraj kieceprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:No właśnie chciałam wcześniej napisać, że jeśli temperatura będzie dalej szła do góry, to za chwilę wyrysuje się owulacja nie jestem jednak autorytetem w analizie wykresów, wiec się w końcu nie odezwałam, a szkoda
Także ten... zadzieraj kiece
Haha,odzywaj się śmiało kieca zadarta,màż wykorzystany złe samopoczucie może było na owu,szyjka jak na owu jest,temperatura spadła mi teraz że hej, wiec mimo iź już jestem głupia to licze że jednak owu czekała aż wrócimy od rodziny :p
Ps.ból owulacyjny od wczoraj bardzo intensywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 21:51
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka oby tak było i dobrze ze wykorzystałam męża i czas
Ja na wieczór jakoś tak dobrze się czuje, wogole nie mam pms normalnie nawet dół brzucha nie boli pierwszy cykl biorę ovarin może to on tak ładnie wszystko reguluje. Nawet energia we mnie wstąpiła zrobiłam jagodzianki a teraz drożdżowe ze sliwkamiNiezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Przedszkolanka oby tak było i dobrze ze wykorzystałam męża i czas
Ja na wieczór jakoś tak dobrze się czuje, wogole nie mam pms normalnie nawet dół brzucha nie boli pierwszy cykl biorę ovarin może to on tak ładnie wszystko reguluje. Nawet energia we mnie wstąpiła zrobiłam jagodzianki a teraz drożdżowe ze sliwkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 22:48
-
przedszkolanka:) wrote:Hej.
Kozgo ale smaka robisz!
Oleczka nie znam się ale tsh zawsze można sprawdzić
U mnie chyba jednak bezowulacyjny będzie,nadal owu nie wskazuje więc mam nadzieję, że wrzesień po maratonie będzie mójprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
przedszkolanka:) wrote:
Meggs według mnie zdecydowanie za szybko na test.
No nic bede spokojnie czekać na @. I może jakby się nie pojawiła (chyba sama w to nie wierze) to zatestuje.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
5 dni do @. Cyce jak balony i pięknie mi dekolt wypryszczyło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 08:41
przedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Meggs wrote:Tylko , że za dwa dni juz @... a w galeriach aż się roi od pozytywów w 9 i 10 dpo.
No nic bede spokojnie czekać na @. I może jakby się nie pojawiła (chyba sama w to nie wierze) to zatestuje.
U mnie z pierwszym 2 dni po nie wyszło nic. Schowałam do kieszeni i dopiero jak wyrzucałam to była krecha, ale nie wzięłam tego na powaznieMeggs lubi tę wiadomość
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Oleczka94 wrote:Dziewczyny a wiecie moze czy jest sens robic panel tarczucowy u malza? Troche sie tych badan nazbieralo a z nimi ladna suma... czy tylko tsh? Ma to jakies znaczenie u mezczyzn? W sensie z plodnoscia?
-
No pewnie,też o tym słyszałam.
Isaura zaciskam kciuki
U mnie może owu przed(ostatnio w 25dc miałam) więc prawdopodobnie jak wykres do tej pory nie wykazał a ja wciąż czuje objawy to nic straconego. Ale to chyba już testowanie we wrześniu będzie -
Ja powinnam już dziś dostać @. Nic nie czuję, a wczoraj zatestowałam bo miałam ochote na lampke wina, i biało. Także czekam dalej, pewnie się opóźni i przyjdzie z zaskoczenia
Szkoda mi tego cyklu, bo tak się staraliśmy (12dc, 15dc,16dc,17dc,18dc,19dc,20dc) i lipton. Zmęczona już tym jestem, znowu nas czeka maraton, aż mi się myśleć o seksie nie chce takiego mam dołaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 09:30
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️