***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Iduna wrote:Hej dziewczyny,
U mnie brak jakichkolwiek objawów, piersi przestały boleć z tydzień temu, ale test wyszedł pozytywny:)
W przyszlym tygodniu idę na betę.
Trzymam za Was wszystkie kciuki:*
Iduna gratulacje, w którym dniu po OVU robiłaś test? -
Isaura81 wrote:Ja bez wspomagacze mam endo 15-17. To już nie jest fajny wynik tylko utrapienie.
No ja do tej proy jak patrzyłam na poprzednie usg miałam ok 10mm pierwszy raz tak dużo miałam a ani wina ani orzechów więc jedyny pomysł to ten ovarin -
kozgo wrote:No ja do tej proy jak patrzyłam na poprzednie usg miałam ok 10mm pierwszy raz tak dużo miałam a ani wina ani orzechów więc jedyny pomysł to ten ovarinIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja jak zaszłam w ciąże objawów nie miałam
Jedyne co jedna pierś mi urosła ( tak, jedna)
Byłam dzisiaj zbadać progesteron i estradiol. Ciekawa jestem czy torbiel z pękniętego pęcherzyka, czy z niepękniętego.
I przyszły dzisiaj suplementy dla starego też -
U mnie @, tzn jutro będzie ale już się zaczyna, żegnam sierpień i mam nadzieję że wrzesień będzie szczęśliwy, 6 lat temu testowanie wrześniowe przyniosło 2 kreseczki trzymam kciuki dziewczyny, za te które są przed testowaniem.3 cykl starań o bąbelka
-
nick nieaktualny
-
W tym miesiącu postanowiliśmy, że nie będę robić testów owu, trzymać nóg w górze i tych innych "wspomagaczy". W pierwsza ciąże zaszłam w 1 cyklu, nic nie badalam, nic nie mierzylam. A przez ostanie 2 miesiące druga część cyklu to szukanie objawów, a wręcz wmawianie ich sobie! Nie chce tak, wiem że muszę wyluzowac bo nic z tego nie będzie.
przedszkolanka:), Isaura81 lubią tę wiadomość
3 cykl starań o bąbelka
-
nick nieaktualny
-
Progesteron 13, estradiol 157. WIęc owu nie było, albo była ale progesteron leży. Myślicie że torbiel ciałka żółtego mogła zakłócić wytwarzanie progesteronu?
Wyniki tarczycowe mi się posypały, aż dziwne, kupę czasu jestem na jednej dawce leku i nagle tsh mi w górę poszybowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 14:13
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ostatnio wyniki tarczycowe mi tak w ciąży poszybowały. Umówiłam się na środę do swojego gina, niech to ogarnie, bo organizm mi się chyba sypie02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Przedszkolanka mi nie jest smutno, ja w sumie się cieszę że owu prawdopodobnie była, tylko przez tą torbiel się posypało. To luz, mogło się zdarzyć. Ja mam tylko nadzieję, że ten progesteron taki właśnie przez torbiel marny... no i tarczyca. Niedawno miałam idealne wyniki jeszcze, teraz ft3 poniżej normy, tsh 2,3. Uhhh.. jak zachciało mi się dziecka wszystko się nagle knoci i psuje.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualny