Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga przykro mi z powodu Twojej straty...wiem jak Ci teraz ciężko...mnie po zabiegu kazano czekać 3 m-ce, ale nie wytrzymaliśmy i po 2 m-cach zaczęliśmy starania...jednak jak widać pierwszy cykl bezskutecznie...Ty teraz musisz czekać na pierwszą @ życzę Ci wytrwałości..żadne słowa nie dodadzą Ci pewnie otuchy, ale wierzę, że los się do Ciebie uśmiechnie po tym co przeszłaś, a na razie musisz sobie poradzić psychicznie...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga ściskam bardzo mocno :* nie poddawaj sie i walcz o swoje szczescie. Napewno sie uda
Januszkowa wydaje mi sie, ze nie stracony. skoro cykle 29dni to owulka pewnie kolo 14-15dc? Plemniki nawet kilka dni mogą życ wiec jak najpóżniej przed wyjazdem ostatnie i wszystko możliweWiola25 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja zgłupiałam pomóżcie plissss
Mam duphaston zapisany miedzy 5 a 25dc. Mówi sie ze to hormon II fazy cyklu i hamuje owulke jesli sie go za wczesnie przyjmie. Czytałam, ze 1 tabletka nie hamuje i dopiero 2 lub 3 ja blokuja. Ale dzis pod wykresem dziewczyny pokomentowaly że niedobrze ze tak wczesnie go biore i pewnie mi zablokuje. Mialam w lutym usg i gin powiedziala ze juz jest po owulacji, w poprzednim cyklu OF wyznaczyl mi ją, ciekawe jak teraz. Ale strasznie sie zmartwilam że przez dupka gucio bedzie w tym cyklu
buu -
Troche boje sie sama kombinowac ten cykl juz normalnie skoncze go brc do 25dc a pozniej zastanowie sie. Wkurze sie jesli blokuje. Ale skoro gin stwierdzila ze juz po i wykres w kolejnym cyklu wspazal kiedy byla.. zwariowałam juz i siedzi mi to teraz w glowie
-
Dzieki dziewczyny za cieple slowa
Staram sie byc silna i myslec przyszlosciowo ale nie jest latwo bo bol fizyczny po zabiegu nie pozwala nawet na chwile zapomniec o tym co sie stalo.
A czy odkad zalozylyscie watek ktoras z dziewczyn zafasolkowala?
Macie juz malenstwa czy o pierwsza kruszynke sie staracie?
Ja ostatnio trafilam przez przypadek na "super Pania doktor" ktora stwierdzila ze jestem za mloda na dziecko a ze wzgledu na wiek to i o zyciu nic nie wiem. Wizyta ta bardzo szybko sie zakonczyla skarga na bezczelnosc tej Pani. -
Aga witam w naszym gronie
Przykro mi z powodu twojej straty... I mam nadzieję, że wkrótce wrócisz tam skąd do nas przyszłaś. A do tego czasu, chętnie dotrzymamy Ci towarzystwa
Rubi, Lenka - póki nie ma okresu, jest nadzieja. Nie porzucajcie jej
Januszkowa, plemniki mogą przeżyć 3 dni (rekordowo do tygodnia ponoć), więc nadzieja u Ciebie też jest
A co do wieku, to jak zgodnie z tematem - 25, z września jestemWiola25, Januszkowa lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
kwiatuszek789 wrote:Dziewczyny ja zgłupiałam pomóżcie plissss
Mam duphaston zapisany miedzy 5 a 25dc.
To rzeczywoscie bardzo dziwne. Ja spotkalam sie tylko z tym ze lekarze przpisuja dupka w drugiej fazie cyklu. Jezeli masz mozliwosc to skontaktuj sie ze swoim lekarzem i powiedz mu o watpliwosciachbo szkoda by bylo zablokowac sobie ten cykl. -
Ooo, a z którego Mi?
Kwiatuszku, Aga dobrze mówi - zadzwoń do lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 19:44
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
A, to starsza jesteś Ja z 20Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Ja jeszcze twierdze ze mam 24 bo z konca grudnia jestem.
Powiem Wam ze z okreslaniem tego wieku to roznie bywa. Teraz mialam troche badan w roznych przychodniach, szpitalu i laboratoriach. Czasem wpisywali mi wiek 24 a czasem 25.