Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
HBc total - p/c „całkowite” przeciwko antygenowi rdzeniowemu zapalenia wątroby typu B (anty-HBc IgM i IgG). Są wytwarzane przez organizm w okresie ostrego zakażenia HBV i po.
Nie przechodziłam (albo inaczej, nie pamiętam bym kiedykolwiek przechodziła) zakażenie HBV...
Jutro jadę z wynikami do rodzinnej z zapytaniem co mam dalej zrobić...
A i jakby tego wszystkiego było mało, to dzisiejszy test owulacyjny prawie dodatni (niewiele jaśniejsza druga kreska). Dziś 7 dzień cyklu i ostatnio dzień brania clo, a test już prawie dodatni... pewnie jutro lub pojutrze będzie już dodatni... Po prostu zajebiście...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:46
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Jutro zadzwonię jak odbiorę resztę wyników w tym wyniki męża. Jak jego też będzie dodatnie to znaczy, że obije przechodzimy. Jak ujemne to znaczy że kiedyś przeszłam i o tym nie wiedziałam.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Marronku, czytam i nie wierzę własnym oczom...jakie to wszystko niesprawiedliwe aż trudno to ogarnąc, doskonale rozumiem twoje wkurwienie.
Kwiatuszku, cieszę się że u Ciebie wszystko ok i że obie macie się dobrze
Miszka, a ja Ci zazdroszczę tego urlopu a raczej że już miałaś go ja jeszcze długo przed -
My mamy sie dobrze ale za to na lozysku jakis plyn sie zebral i lekarz sam nie potrafil ocenic co to, czy to krew czy jakis inny plyn. Kazal sie nie martwic ale latwo mowic. Musze czekac do nastepnego tygodnia zeby inny gin to obejrzal. I staram sie nie stresowac tym.
Ok juz nie gadam o sobie bo to nie miejsce na to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 21:54
-
Marronku, mam taką straszną nadzieję, że wszystkie Twoje problemy w końcu wynagrodzi Ci fasolka. Piekna i zdrowa. Prędzej czy później.
Kwiatuszku, może faktycznie nie ma się czym martwić? Do przyszłego tygodnia szybciutko zleci
A u mnie 35dc i drugi dzień z rzędu podwyzszona tempka. Już mi się śmiac chce z tego wszystkiego
-
Arien szalony masz ten wykres i w ogole caly cykl. Niech sie juz zaczyna nowy bo takie czekanie kiedy ten sie akonczy jest jeszcze gorsze niz widok wrednej @.
Moze nie ma czym sie martwic ale to nie takie proste tym bardziej ze moze cos zlego wydarzyc sie bezobjawowo i nie zdazy sie zareagowac. -
Byłam u rodzinnej - moja matka będzie wisieć, za stres na jaki mnie naraziła.
Jak zobaczyłam taki wynik to od razu do niej zadzwoniłam czy przechodziłam lub byłam przeciwko temu szczepiona - powiedziała, że NIE.
Dziś lekarka przy mnie wyciągnęła kartę szczepień i pokazała, że tak byłam szczepiona (13 lat temu) i stąd są te przeciwciała...
Matka ze swoją sklerozą tylko mi stracha napędziła...
Dorotko - gratuluję córeczkiHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Tylko, że moja zawsze takie rzeczy pamięta. DOKŁADNIE pamięta.
Ona pamięta że w danym miesiącu tego czy tamtego roku przechodziłam daną chorobę (nie licząc przeziębień). Ze szczepieniami też pamiętała, ale to jej jakoś uciekło... Bo wydawało jej się, że takie szczepienie to tylko przed operacją jest...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Marronku, kamień z serca i Tobie i nam gratuluję i ściskam. A naszym "wiekowym" mamom trzeba wybaczyć sklerozę
A mnie od wczoraj napiernicza prawy jajcor. z czego dzisiaj, na zakupach to tak konkretnie. Cykl sobie płynie, juz 35 dzień, od dwóch dni zwiększona tempka...tarara, nic nie kumam
-
Nie da się nie stresować - w pracy mam bardzo gorący okres i mała rewolucja się szykuje...
Tak więc jest jedna wielka masakra, a tu owulka już za rogiem. Oby tylko zaczekała na przyszły tydzień - nie wiem jak w weekend z dostępnością lekarza i zabiegiem...Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
miszkaa, tempka chyba wskazuje, ze owulka jednak była gdzieś między 31 a 33 dc, akurat wtedy kiedy postanowiłam zlac mierzenie skoro lekarz w 30dc stwerdził, że nie ma pęcherzyka dominującego. Ale może urósł i pękł? albo lekarz go nie widział (ze 3 razy powtarzał, że ten sprzęt ma 100 lat i już sie mało co nadaje.) A może skoczyła mi tempka bo na dworze gorąco? Nie wiem, chce już skończyć ten cykl i jak najszybciej zacząć nowy.