Są jakieś staraczki z rocznika '89? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
o do poprzedniego miesiąca to mnie opieprzył że miałam iśc na bete bo te bóle i cienie ( pokazałam mu zdjecie testu-widział!) świadcza że było cos na rzeczy i powiedział ze to dobrze bo cos ruszyło ( oby miał rację)
termin @ przypada mi na święta superr
Madzia robiłam badania w związku z tymi moimi stanami zapalnymi i dziwnymi obrzekami, bólem i uczuleniem i wyszło mi IGE całkowite 150 przy normie do 100 wiesz coś więcej na ten temat? co to oznacza -
Otrzymalam wynik AMH i jest 3,1 inie wiem jak to interprwtowaca wizyta za miesiac:/jeszcze czekam na inhibineStarania od 2014 roku niezliczona liczba badan zabiegow i kasy...
21.06.2018 ICSI jednej blastocysty (niestety negatyw)
04.02.2019 crio blastki ( ciąża biochemiczna) [*]
10.06.2019 crio blastki (biochemiczna) [*]
14.02.2021 kolejna procedura
03.03.2021 odwołany transfer hiperstymulacja
❄️❄️❄️❄️❄️ blastek
26.05. 2021 transfer beta 6dpt-37, 9dpt-123,11dpt - 160,13dpt-125
08.12.2022 5 transfer
6 dpt 33 8dpt 103.8 10 dpt 252 12 dpt 470 20 dpt 1631 22 dpt 389 😭
30.10.2023 laparoskopia podejrzenia wodniaka niestety sprawa jest bardziej skomplikowana niż się wydaje...
06.08 6 transfer blastka 4.1.2 8dpt 86 10dpt 208 12 dpt 418 15 dpt 1144... czekamy -
Ja slyszalan ze musi byc powyzej 1 tak gdzies czytalam a inhibine robilas?Starania od 2014 roku niezliczona liczba badan zabiegow i kasy...
21.06.2018 ICSI jednej blastocysty (niestety negatyw)
04.02.2019 crio blastki ( ciąża biochemiczna) [*]
10.06.2019 crio blastki (biochemiczna) [*]
14.02.2021 kolejna procedura
03.03.2021 odwołany transfer hiperstymulacja
❄️❄️❄️❄️❄️ blastek
26.05. 2021 transfer beta 6dpt-37, 9dpt-123,11dpt - 160,13dpt-125
08.12.2022 5 transfer
6 dpt 33 8dpt 103.8 10 dpt 252 12 dpt 470 20 dpt 1631 22 dpt 389 😭
30.10.2023 laparoskopia podejrzenia wodniaka niestety sprawa jest bardziej skomplikowana niż się wydaje...
06.08 6 transfer blastka 4.1.2 8dpt 86 10dpt 208 12 dpt 418 15 dpt 1144... czekamy -
inhibine? nie robiłam a co to takiego? z krwi sie to robi? drogie? dopiero przy nastepnej ovulce ide do gina wiec nie widział tego wyniku. Będe wdzięczna jak mi cos o tym powiesz
a norma z mojego labu faza płodna 1,3-7
ograniczona płodność ponizej 1,3
wiec 1,75 się mieści ale to tak w dolnej granicy -
nick nieaktualnyJa zaglądam. Tylko akurat o badaniach, o których mowa wyżej, nic absolutnie nie wiem, przynajmniej póki co.
U mnie zawitala wlasnie pierwsza @ po poronieniu. Az tak wielkiego krwawienia jeszcze nigdy nie miałam. Ale pocieszam sie, ze to juz jakiś krok do przodu w sumie.
Srebrzysta, a Ty robisz teraz jeszcze jakies badania czy czekasz na owulke i wizyte u gina? -
melaaa tragedia u mnie, mam nadzieje że Madzia albo Daria sie odezwa b pamietam ze cos wiedza o tym
dzis dostałam wynik, mam we krwi przeciwciala przeciwplemnikowe masakra to juz chyba koniec gdzies czytalam ze nawet in vitro nie wypali ;( wszystko jasne
rycze cale popoludnie.....
pomózcie!!!
-
nick nieaktualny
-
no nie w 100 ale chyba 99 ! w dodatku leczenie sterydami i wstrzemięźliwością jak juz wygladam po tych zastrzykach jak beka i miałam sie odchudzić.
Wiem że Madzia i Daria coś wiedzą ale sie niestety nie odzywaja ostatnio
jest jakies szczepienie limfocytami ale czy to na to..?
i podobno jak sie ma helicobakter pyroli to tez daje taki wynik pozytywny przy prrzeciwciałach przeciwplemnikowych a ja podejrzewam że ja mam bo jak zjem cos ciezkiego to mnie pali i piecze w przełyku. Chyba za niedługo bede mieć wszystko co możliwe, piękne bedą święta! i @ za rogiem czyli przyjedzie w Niedzielę świąteczną -
Cześć dziewczyny,
Srebrzysta - niestety o tych wynikach nic nie wiem (ja tego nie mam, ale Daria niestety tak - ona Ci coś więcej powie).
Wiem za to że szczepienie robisz przed wszystkim jak nie masz hamowania (zerowe/niskie allo-MLR).
A ja się rzadko odzywam, bo ostatnio bardzo rzadko tu zaglądam. U nas dalej starań brak, bo i kasy chwilowo brak a i sił na razie nie mamy. Nie jesteśmy gotowi na kolejne pasmo porażek.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Jak u Was po świętach? U mnie dziś padło magiczne ulubione pytanie czy JAKOŚ staramy się /chcemy drugie dziecko..zagryzlam zęby... dziś brzuch i plecy juz mnie bolą wiec zbliża się @ niestety...pierwszy cykl starań poszedł się jeb....Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
hejj po świętach okropnie, byliśmy zamknieci w 4 scianach bo nie miałam ochoty z nikim sie spotykac i słuchać tych pytań, pół świat przepłakane chyba juz z bezradności. i do tego wszystko sie nakłada na siebie, problemy w pracy i w dalszej rodzinie, studia i mam chyba kryzys. Boje sie że za chwile popadne w depresje, czuje to a i tak nie moge sie z tego wyrwać
Marronku już mi Daria napisała, nie wyglada to dobrze chyba musze sie zdecydowac na inseminacje.zastanawiam sie czy spróbowac z 3 cykle na sterydzie naturalnie czy szkoda czasu i od razu inseminacja jak myślicie?
Marronku a coś wiecej bys napisała o tym hamowaniu? nic takiego mi lekarz nie mówił? jak to sie bada z krwi? to jest hamowanie czego?
zrobiłam przed sterydem na szybko te przeciwciała kardiolipinowe i na szczęście ich nie mam tzn. są jakies wartości ale mieszczą się w widełkach wyniku ujemnego to chyba ok? bo jeszcze na wizycie nie byłam
ANA1 robiłam 2 lata temu i pisało nie stwierdzono a to mogło sie zmienić? dziwne że mimo to kazał mi teraz robić ANA2- czekam na wynik
a z tego co pamiętam ty miałaś te ANA? co to wtedy oznacza?
Szkoda ze rzadko wpadasz,bo miło się z Toba rozmawia i zawsze coś doradzisz. Widzisz gdyby nie Wy z Daria to bym nie wpadła na to żeby zrobić te przeciwciała przeciwplemnikowe a mój lekarz mówił ze nie trzeba, ze ma to mało osób i że równie dobrze mógłby mi zlecic wszystkie badania z góry na dół tylko bym finansowo nie wyrobiła. Ale w końcu sie wkurzyłam i zrobiłam sama z siebie no i masz!Ale wiem, mam kolejny problem do rozwiązania- może tu tkwił problem?!!
Także jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady, może Was to troche pocieszy że Wasza wiedza się może tak bardzo komus przydać. Choć wiem że wolałbyście tego nie wiedziec i mieć juz dawno dzieciaczki. -
U nas na szczęście temat całkowicie ucichł. Zero pytań o dziecko czy ciąże. Nawet jak wina odmówiłam to nikt nie pytał o powód.
Elu - to może nam razem @ przyjdzie. U mnie też na dniach powinna się pojawić.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka